Dragos2006 scrie:bostina constantin scrie:Nu pot sa ma abtin, asa ca ma laud si eu cu realizarile mele. Daca ma laud inseamna ca sunt multumit...
Am iesit in primavara cu trei familii din trei [bunisoare]...
Am mai topit niste faguri cu gaselnita si am obtinut cca 6kg de ceara plus 2 kg de la mine total 8kg de ceara. Astept primavara sa inumar matcile

Sa fiti sanatosi!!
Ba fratilor anuntati oamenii de la Guiness Book sa vina sa omologhezr acest record ! de la 3 familii din primavara pana acum a scos 8 kg. de ceara , o medie de 2,66 kg. pe familie ... frate record mondial .
]
Dragos esti sigur ca ai citit tot si ai iteles bine ,,[plus 2 kg de la mine total 8kg de ceara]''

si sa nu ma bagi si la plagiat iti mai dau un citat din ,,Nea Costica din Buzau'' pagina 8 10 august ; ,,Iata despre ce era vorba in mare: o familie in orizontal pe 18 rame si doi roi [facuti de un vecin], unul in cutie ca familia si celalalt in cutie de 10 rame, inca 4 cutii pe 10rame [cred ca ME, nu prea ma pricep] cu caturi de 10 rame 1/2 podisor cu hranitor deasupra si capac, multe rame cu faguri in care intrase gaselnita ,cca 5 rame cu miere veche capacita, 10 hranitoare din plastic, ogramada de scule, 4 custi pt matci, echipament de protectie, varachet etc.''