Prima pagină OFF TOPIC ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI

Esti certat cu cineva de pe forum si doresti o reconciliere ? Aici este locul....in Zona Verde...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Release te beast ! ... Fiveteen minutes adleast !

Mesajde modigliani » 15 Aug 2012, 22:34

modigliani scrie:Alde Priceputeanu ..... neamu meu mai de departe
.................................

...... hai ca-ti povestesc mai tarziu .......

Asaaaaa ..... Hai sa-ti termin povestea , ca ti-am promis :

..........................................................................................

Ma , il sun io vineri seara pe varu' Fane a lu' Cotoroaga :

- Alo ? Fane ?
- Da !!! Sa traiesti ! Uite ca aveam numaru' tau in telefon si cand ai sunat la mine scria acilea " Mihai varu' .... calling".
- Pai da , asa scrie .....
- Da mah , da ! Da' de unde stie telefonu' cand ma suni tu ?
- ..... Pai ..... pentru ca sunt trecut in agenda !
- Lasa agenda , ca o am in lada de la recamier ! Treaba e de unde stie telefonu ???
- .... Mda . .... Fane , lasa asta . Zii , maine mai vii ?
- Vin , vin , cum sa nu ? Am de mers la targ la Obor . Tre' sa-m' iau un lant de drujba , o supapa pentru pompa de la put , si niste spirale widia . Daca gasesc iau si niste platband galvanizat pentru inpamantare .
- Bine . Cum facem ?
- Pai .... rata ajunge la Big Berceni pa la noua . M-astepti acolo .
- Bine . Cand cobori din rata imi dai beep . Io te sun , iti dau si niste minute si vedem cum ne-ntalnim . E bine ?
- Da vere . e bine ! Asa e bine , sa ne ajutam ! Mai stii cand mergeam la colectiv , la selector , sa dam cu prastia-n gugustiuci ? Si mai stii ca tie ti-era mila sa le rupi capu' si sa-i belesti de piele ? .... hehehe , .... io nu te ajutam pe tine ?
- Hmm ....
fac eu zambind , amintindu-mi de pura si nevinovata copilarie , a acelei veri toride in care talpile-mi frigeau prin colbul colectivului , ...... amintindu-mi ca .... asa era ! Eu doar ii nimeream , ca doar trageam cu bile de rulment ! Era aproape imposibil sa ratezi cu ele . Dar doar Fane era capabil sa-i culeaga din gramezile de grau , sa le zmulga capul dintr-o miscare si sa-i insire pe sfoara ce-o avea infasurata in jurul braului ....... Dumnezeu stie de cate ori ne-a boscorodit aia batrana cand i-am umplut copaile cu guguistiuci decapitati si tacanindu-i nervii rugand-o toti in cor sa ne faca ..... ostropel .....

- Bine , mah . Ne auzim maine .....

...................................................................................

N-are rost sa intru in detalii . A doua zi de dimineata , sambata , la 9 si 10 ma vazui cu Fane la Piata Big , la capu' cursei :

- Baaaaah vere , da' slabisi rau ! Mananci numa' piatra cubica ? Si cu barba asta de ..... d-ala , .... cum ii spune ? ...... de ..... "operetist" d-ala de canta subtire , ..... mai-mai sa nu te cunosc !
- Ce sa-i faci Fane , asta-i viata ! Tu ? Esti bine ?
- Da mah ! M-am insurat si io , am doua fete , mi-am luat tractor , ..... da' nu merge-al dracu' ! Ca l-am luat de la unu' de la Moara Domneasca , si-al dracu' mi-a zis ca n-are rost sa merg io dupa el , ca mi-l aduce el cu traileru' . Mi l-a "varsat" la poarta , mi-a dat cheia , mi-a luat banii ..... si p-aci s-a dus ! Si tractoru' nu l-a miscat nimenea din poarta de fo trei ani ! Ca noi intram in curte pin fo doua uluci de le-am zmuls din cuie , s-avem loc , ca pe poarta n-avem cum ! ........ Da' lasa asta , .... trece ! Noi sa fim sanatosi ! Unde mergem ?
- Pai ..... pe mine ma-ntrebi , mah , unde mergem ? Ce stiu io ce vrei tu ? Ziceai ca vrei la Obor .
- Intai si-ntai hai sa luam un mic si-o bere , ca nu ne-am vazut de fo douaj' de ani . Ce zici ?
- ..... Pentru mici e prea devreme pentru mine , bere nu beau ca sunt cu masina . Dar daca vrei tu ..... hai . Iau si eu un mic si beau o Fanta .
- HA !!! Fanta ? Pai ce , mah ? Esti fata mare ??? Haahahahaha ! ..... Hai ca-ti arat io cum se face !
modigliani

Mesajde modigliani » 15 Aug 2012, 22:36

Jean Valjean scrie:Mai nene...De unde le scoti maestre, ca râsei cu lacrimi...

Bai ! Valjeane , ...... sa mor io daca nu-s pe bune !!! :lol: :lol: :lol:
modigliani

Mesajde modigliani » 16 Aug 2012, 07:50

Ocolim cladirea principala a pietii Big Berceni si ne-ndreptam catre zona de tarabe , unde cu siguranta trebuieste sa gasim vreun gratar . Asa si este . Undeva inspre spatele pietii se vad valatuci de fum ce urca lenesi catre ceruri . Daca nu cumva e vreun incendiu-n piata , atunci gratar trebuie sa fie . Dar ca sa ajungem acolo trebuie sa traversam intreaga piata .
Fane , varu' , am uitat sa-t' spui , e .... mare rau ! Are f'un metru noajcinci si-un spate cat un sifonier . Palmele , crapate si muncite , cam cat trei d-ale mele la un loc si cu niste degete de fo 45 diametru . La picioare poarta , cred , ..... 52 ! In fine , ma bucuram pentru asta ca n-aveam cum sa-l pierd prin piata . Ori de unde m-as fi uitat i-as fi vazut rasarind din multime capatana acoperita cu un par des si canepiu asezat pe-o pereche de umeri cat un jug de boi . In total contrast cu fizicul sau pantagruelic un zambet cald era asezat pe-o fata joviala . .... De om bun .

O luam printre tarabe , cum ti-am zis , si numa'-l vad pe Fane ca incepe sa rada :

-HAHAHAHA !!! Ce-s astea mah ??? Astea-s rosii ? .... Ia stai asa s-o-ntreb io pe baba asta de unde e . ..... Hei , babo , de unde esti bre ?
- De la Comana , maica . Da' di ce ?
- Breeeee , da pa la voi pa la Comana puneti rosii d-astea "iconomice" ? Sa vii la mine sa-t' arat io rosii , nu ca astea ! Una la kil jumate !
- 'Ai mai maica , ca nu cred .
- Cum , bre , sa nu crezi ? Pai daca 't spui ? Pai ce , io-s d-ala care minte ? .... Si cartofii , vad , la fel . Soi d-ala .... "cartofi-boabe" ! HAHAHAHA !
- Si-ai tai cum or fi ?
se enerveaza baba ranita in orgoliu si se ia-n gura cu Fane ...
- HA !! Ai mei ??? Pai dintr-un cartof d-al meu mancati toata casa la un loc la o masa si cu coaja saturi porcu' !..... Is mari de tot ! Toamna cand ii scoti si-i zmulgi .... intorci ogoru' pe dos . ..... Si-astia-s ardei ? Sa vii la mine sa-t' arat ardei ca galeata de cinci kile !
- Hai , mai lasa-ma , ca nu cred . Da' tu de unde esti , de zici ca ai asa culturi ?
- Ce stii matale , bre ? ..... Sunt de la Curcani , de langa Valea Rosie . Sa treci odata p-acolo si sa vezi .
- Eh , ..... oi trece maica ...... daca vrea Dumnezeu ....
- Sa vii ! Intrebi acolo de Fane a lu' Cotoroaga , a lu' Priceputu , ca ..... vorb'aia , .... ma stie tot satu' . Si-ti arata aia un' sa vii . Vezi ca-i un tractor la poarta . ....Hai , .... ramai sanatoasa ..... Si mai stropeste nitel rosiile alea , da-le cu nitica apa , ca s-au pleostit de tot , nu vezi ? De ramai cu iele pe taraba ....
- Da maica , o sa le stropesc . Hai , mergi sanatos !
zise baba ridicand nitel barbia si strangand de nodul de la broboada . Vazui in ochii ei c-o puse pe ganduri ce-auzise de la varu' Fane . Probabil se gandea sa dea o fuga la Curcani , cand o putea ea , sa faca rost de niste seminte sau rasad de rosii d-alea .....

Ne continuam drumul sinuos printre tarabe si clienti si mirosuri de legume proaspat culese , de mici sfaraind pe gratar , si de alte alea d-ale pietelor . La un moment dat se opreste Fane brusc provocand o adevarata busculada pe aleea ingusta a pietii . Adevarul este ca oprirea lui in piata echivala cu un TIR blocat intre blocuri , pe vreo straduta laturalnica .

- Ia uite-l , bah , si p-asta . Om batran si fara minte ! ..... Doaaaaamne fereste ! Asta nu ie sanatos , fii atent !

Incerc sa privesc dincolo de spatele lu' Fane , sa descopar ce sau cine anume ii atrasese atentia in asa fel incat sa se opreasca uimit . Vad un bunicut de mana c-o fetita si-n cealalta mana cu o colivie mititica in care zburatacea speriat un papagal perus . Fetita , bucuroasa nevoie-mare , privea catre colivia cu papagalul recent intrat in posesie , deja imaginandu-si probabil cum ii va sta la ea-n camera , undeva langa fereastra . Fane , nici una , nici doua , se ia de bunicul fetei :

- Hei , unchiule , .... n-ai pe ce da banii ? Cat ai pensie ?
- ...... Poftim ? ..... Cum adica ?
- Pai papagal ii iei matale la fetita ? Pai ce face asta ? Caraie si chitaie toata ziua , iti umple casa de mei , si se gainateaza-n-truna .
- Si ce sa-i iau , domle ? Ia nu ma lua tu pe mine-asa , ...... eeeei .....
- Ce sa-i iei ? Pai ia-i o gaina , o bibilica , o curca , ceva ! Sa ai si tu , acolo , un ou proaspat sa-l faci fetii dimineata , nu vezi ca-i alba-n obrajori , ..... ptiu , sa nu fie de deochi , ca-i frumusica foc ! Sa vezi , fetele mele , ce rumene-s in obraji ......
- Fugi domle d-aici , cum sa iau gaini la bloc ? Nu vezi ca nu gandesti ?
- Le tii-n balcon , da-le dracu' , ca nu le trebe mult . .... Hai mergi , cu papagalu' tau cu tot , ..... c-ai imbatranit degeaba . Ai imbatranit si-ai dat in mintea copiilor .
- Domle , daca vreau oua vin la piata si cumpar !
- HAHAHA !!! .... Astea-s oua ? Ala-i galbenus de-l au in ele ? Si-s un pic mai mari ca bomboanele alea , ..... cum le zice mah ? ..... Tic Tac ! Ca stiu ca vad la fete cand isi cumpara de la buticu' lu' Cosor . Macar de-ar avea ele , ouale , gust de Tic Tac . ....... Hai , bine , treaba ta , sa fii sanatos ! Si ..... sa-t' traiasca ! Si sa-l inveti sa strige " Hai Dinamo" , ca io cu Dinamo tiu !

In fine , cu alte cateva asemenea episoade ajungem la gratar . Abia se putea respira acolo de fum . Un tigan intr-un maieu asudat rasucea micii pe gratar cu ochii mijiti si cu respiratia tinuta .

-Ia zii vere , cati iti iau - ca fac io cinste .
- Mai Fane , ti-am zis , unu' singur , ca io nu prea mananc dimineata .
- .... Pai d-aia te-ai uscat asa . Esti cat beldia nevesti-mii de-o pune la culmea de rufe . .... Sigur ? Unu' singur ?
- Sigur .
- Si ce bei ?
- Fane , .... uite , o sa beau o bere fara alcool .
- HAHAHA ! Pai si di ce s-o mai bei daca-i fara alcool ? Ca zici ca-i DERO . Am baut si io odata si m-am jurat ca nu mai beau posirca d-aia . Barem , dracu' , mai bine iau o gura de Verde-de-Paris . ..... Treaba ta .
Hei , bai tigane , .... ia pune si mie unspe mici , doua paini - vere da' un colt de paine mananci ?
- Da. O sa iau un pic de paine .
- Pune . mah , doua paini jumate . Mustar , cum trebuie , ..... doua Ursus si-o d-aia fara alcool . ..... Da' grabeste-te ca tre' s-ajung si la Obor , n-am timp de pierdut cu tine !

Tiganu' , gratargiul , s-a iritat , ... normal , ... cand a auzit din spate asa "porunca" . Se-ntoarse sa vada pe "obraznicu' " care-si permise . Numa' ca , saracu' , cand ii vazu' pieptu' lu' varu Fane , cand vazu' catarama astuia de la curea ca era la-naltimea privirii lui mai zise doar ...... Acusica , imediat ! Vine ! ......
modigliani

Mesajde modigliani » 16 Aug 2012, 21:17

modigliani scrie:Vedeti voi , meditatiile alea de Desene Animate ...... c-au fost bune la ceva-ceva ???

Evident si-au facut treaba ..... Dar si-au facut-o la modul "rece" . Mai trebuieste pe langa ele depasit un anumit prag . Un prag spiritual , evolutiv , ascendent , aspirant ! ..... Este vorba despre un ..... curs ce nu poate fi predat de catre vre-un pedagog . Nu poti invata decat din strafundul tau , al sufletului pe care-l gazduiesti !
Un acel prag care sa ne poata aseza ..... fata-n-fata la "masa rotunda" . Un prag pe care multi , oricat ai trage de ei , se-ncapataneaza sa ramana in urma lui ......

Si stiti ce ? ..... Mi se rupe mie de ei , de neputinciosi ! Treaba lor . Io-s aici singurul ..... apicultor ..... neapicultor ! Dar am dat p-acilea de niscaiva suflete calde si de niste minti luminate , inimi deschise ! Si , .... cum-necum, , am facut "lipici" cu ele ! Oameni cu valori de invidiat , oameni pe care viata te imbie sa-i tii langa sufletul tau !

Aia de se-ncapataneaza sa ramana dincolo , in josu' pragului , .... sa fie sanatosi . Acolo sa sada . Nu e treaba mea unde vor ei sa se ..... " umple de paianjeni si de colb " ..... . Fiecare-n drumu' lui , nene , in viata asta !

Stiti voi cum sta treaba ? Stiti voi , de fapt , cine-s io ????? ----- ( pun pariu ca trepidati de nerabdare ! :lol: :lol: :lol: ) ------- ..... Nu , nu va faceti iluzii . Nu-s decat .....SINGURUL OM LANGA CARE-MI PETREC INTREAGA VIATA !!! . Aici ,eu singur , in deplin discearnamant , pentru moment , decid sa mi-o-mpart cu voi . Atat cat se poate asta printr-un forum . .... Dincolo de acesta ..... om trai si-om vedea !

modigliani

Mesajde modigliani » 18 Aug 2012, 18:19

Bai sIMA , io azi iti continui povestea lu' Fane a lu' Priceputeanu - cand a venit el la Bucuresti sa-si ia supapa pentru pompa , platband galvanizat pentru-'mpamantare , si bomboane Tic Tac pentru fete . ..... Poate ne-'mpacam . Da' orice-ar fi ..... esti "d-ala" . Puteai , frumos , sa spui "mersi !"

Zii , barem sa stiu , .... esti "d-ala" ? :shock:
modigliani

Mesajde modigliani » 18 Aug 2012, 20:38

marian sima scrie: ducetiva la pescuit cu pictorul (pictor cu imprimanta :lol: )

Mai sarman tembel ...... Imprimanta aia , crezi tu , face de capu' ei ce-are de facut ?????
Ce faceam candva din pensula sau din carbune , aiuritule , acum o fac din mouse ( "mouse" e plasticutu' ala cu biluta si cu doua butonase pe care-l schingiui tu pe masuta cand abuzezi calculatoru' ! ).

Corel , Adobe Photo Shop , alea-alea , iti spun ceva ? ..... E CREATIE , SARMAN TAMPIT ! E concept ! E viziune artistica ( indiferent ca-n mintea ta arta plastica se poate manifesta doar prin intermediul unui instrument arhaic , "mazgalicios" .... )

Stai sa-t' spui pe limba ta , ca sa-ntelegi : ca si cum tu ai face temenele in loc sa uzi gradina ! Culmea , eu fac "pictura" fara pensula , incultule , ....... si-mi iese ! ( nu sunt foarte sigur ca poti tu intelege ce spun eu aici ...... E ca si cum tu-mi scrii mie pe forum ..... da' , culmea , ..... nu folosesti "creonu" ! .... Eeeeeei , naibii , .... ce zici de asta ? :o )

sIMA , .... abtine-te , nene , in a mai comenta tu ceva despre calculatoare sau grafica in soft . ..... Esti la "ani-lumina" de ceea ce fac eu ca sa castig un banut nevinovat . ..... Esti in cuaternar , fratioare .......
modigliani

Mesajde modigliani » 18 Aug 2012, 21:18

modigliani scrie: ..... Esti in cuaternar , fratioare .......

Si-ti repet la nesfarsit , cat o fi nevoie !

................................

Auzi , mah ??? ..... Ia fii atent acilea , ....... Ce-am vru' sa-t' spui ? ....... Vreau si io o soba-n spirala care sa dea-n subsol ( d-aia pe baza de roti melcate , ... stii tu , .... ca te pricepi , naibii ! ) ...... Da' nu oricum ! Sa mearga pe apa ! Pe baza de apa !!! Si sa aiva stegulete !

Imi faci si mie una ? Daca-mi place ..... mai fac una de rezerva , ca sa n-am surprize ...... Si , uitam , Doamne Iarta-ma , ..... sa fie mov ! Al'fel n-o vreau !

Uite cum o vreau : cu stalpisori , scafe , spoturi si lumini ascunse , balustrada si alte alea , eleroane , servo directie , ESP , par saten , la fo 10 kile - hai , ..... maxim 12 - , cu copertina retractabila , cu telecomanda , sa aiva cuc care sa cucaie la ora fixa , supapa de presiune , vasle si carma , gaurire normala si cu percutie , lampi de marsarierre , vatra masura medie ( ca n-am nevoie de mai mult , ....vorb' aia , sunt modest ! ) , lift si scari interioare , sa fie capitonata cu vynil "fildes" , ....... si care sa arda vesnic !

Astept MP cu oferta . Vezi ca mai "ie" unii de la Calugareni care mi-o face cu un milion . ..... Vezi si tu cum faci sa fii sub "iei" cu pretu' " , ca "ie" pacat sa n-o faci tu ......
modigliani

Mesajde modigliani » 18 Aug 2012, 22:33

Bah , iar o dai de gard ...... Faci soba aia , sau nu ? Zii-mi , ca sa stiu ce fac ! Pana-n septembrie vreau s-o termin ! Po' sa-ti ofer noua sute de mii opt sute... si-o bere ...... Daca nu esti in stare spune-mi si nu-i nicio suparare . O fac cu aia din Calugareni ..... si cu asta - basta ! Un milion si fara bere , .... tot acolo ies ......

Atata ma oftic , ca aia "spune" ca n-au sa-i puna eleroane si ESP , si ca cica varianta roscata nu mai au in stoc , ca cica s-a terminat ! Cica nu-mi pot pune decat blonda sau bruneta .......... dar cu servo ! Optional - cica - dotata cu alarma .

..... Zii !!!! O faci sau nu ??? Zii , ca sa stiu ! Chiar imi trebe si n-am vreme de pierdut ........

Daca poti ..... pune-i si senzori de prezenta , Eventual si casa de marcat ( da' nu-i neaparat obligatoriu . Nu vreau sa coste-n plus ) . Si ..... uitasem ! Sa aiva acvariu incorporat ! Cu picioare reglabile si PH-l apei de asemeni . Plus ca vreau factura ! Si factura sa fie plastifiata , nene , ca ma decontez cu ea tocma'-n 2056 , si tre' sa reziste .......

.........................................................

marian sima scrie:Bine ma fii tu in Metrix.
Vezi ca lu' ala de zici tu ii spune "Matrix" . Eventual "reloaded"

Ti-am spus , mAREANE , esti in cuaternar , nene ! De ce te ambitionezi ?d-aiurea Nu ti-e limpede ca ti-o iei ? Problema e ca ti-o iei grav !!!
modigliani

Mesajde iunicu » 19 Aug 2012, 00:05

Pai voi doi nu puteti sta nici separati ca va e dor unul de celalalt, nici impreuna ca va intepati.
Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Mesajde modigliani » 19 Aug 2012, 10:14

iunicu scrie:Pai voi doi nu puteti sta nici separati ca va e dor unul de celalalt, nici impreuna ca va intepati.

Fratioare , io fara sIMA-s mort ! PUNCT ! Daca-l mai baneaza o data ma asez in c*r si-ncep sa plang ...... :( Dracu' , abia l-am adus inapoi . Eram in stare sa-mi donez ficatu' numa' sa-l vad iar cum schingiue calculatoru' .......

Am mai spus-o , are suflet mare . De asta-s sigur !!!!! Numa' ca-i nitel tembel si nu duce la gluma . E carcotas , mofluz , ofticos si alte alea . Si-are rasaduri de BCA in fundu' curtii , da' asta nu-i un pacat ....... Mai mult , ...... e capabil sa toarne singur stalpisorii pentru balcon ! Iti dai tu seama ??????? ..... Nenicaaaaaaaa !!!!! Si treaba aia cu sobele pe colt , .......... este de-a dreptu' uluitoare ! Sa pui soba la coltu' strazii ca pe curve si "ia" sa dea caldura ..... Pai mai poate cineva sa faca asta ? Io nu cred .....

Va spun sincer , pe mine m-a fascinat complexitatea felului sau de-a fi . Crezi ca degeaba am deschis eu topicul asta ? La el s-a spart matrita , nene ! D-aia-i spun eu "EL UNICO" !

Fireste ca se-ntampla cateodata sa ma enerveze ( pai , dracului , nici io n-am nervii de wolfram ...... ) . Asa s-a intamplat de Sfanta Marie , cand i-am urat din tot sufletul "La Multi Ani" ...... Cica n-a vazut ....... Cum dracu' sa nu vada cand nu-i scapa nimic din topicul asta ?????
Sfanta Maria , sarbatoare mare , ziua lui , alea-alea ...... si el nu "percuteaza" . Pai asta-i crestin ? ..... De ce-i spun io lu' ala Popa Prostu? Ca le-a spalat creierii lu' alde astia ca sIMA care-i calca pragul . Nu vezi ce "islamist" e sIMA ? Si ne futizeaza pe noi la cap cu crestinatatea lui de numa'-numa' ....... ( mai stii topicurile alea religioase din primavara ? Nu d-acolo si-a luat "leapsa" ? )

Da' ..... asta-i sIMA . Si io-l iubesc asa cum e . El insa are boala pe mine ....... Ofticos , deh ! Atata poate el !
modigliani

Mesajde modigliani » 19 Aug 2012, 13:13

marian sima scrie:..... ziua mea e in fiecare zi .....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: V-am zis , mah , ca-l iubesc ????? E MONDIAL !!!!!

mAREANE , .... esti o vesnica sarbatoare , nene ! Sa nu te puie dracu' sa faci vre-una nefacuta sa te treaca iarasi pe banca de rezerve , ....... ca ma cert cu tine rau de tot !

Mai tii albinele in frigider ?

marian sima scrie:Bai cu urarea am vazut

Bah !!!!! Hotaraste-te odata : ai vazut sau n-ai vazut ? Alaltaieri spuneai ca n-ai vazut , azi o sucesti "la garla" de m-ai ametit de tot ! Ti-am gresit cu ceva ?????

modigliani

Mesajde modigliani » 19 Aug 2012, 13:27

marian sima scrie:Bai acum vorbesc serios tu stai mai mult pe net poate ai mai colindat si pe la deal ,ma intereseaza sa cumpar 20 m3 de scindura ,am fost la Calugareni si nu avea calitate daca stii ceva da un semn.

Daca nu raspunzi serios punem.................................................

Pe bune ? Vrei scandura ? Suna-ma maine dupa 12 . Pana atunci o rezolv . Am un bun amic cu gater la Curtea de Arges . Da-mi timp sa vorbesc cu el ......

Dar te intelegi direct cu el la pret . Va pun in legatura . Din ce stiu n-are decat un camion in care incap 10 - maxim 12 metri cubi ( mie mi-a luat pe un transport la Ciorogarla vreo 7 milioane . Probabil pan-la Giurgiu o sa vrea vreo 11 - 12 .

Vrei si alta sursa ? Eu am atelierul in incinta " Coop. Arta Lemnului " . Pot vorbi si p-aici cu niscaiva manuitori de cherestea .......

..........................................................................................

marian sima scrie::lol: :lol: :lol: Am vazut?nu am vazut ? :lol: Bai poate era seara si nu s-a vazut bine. :lol:

Daca vrei ti-aduc un bec ...
modigliani

Mesajde modigliani » 19 Aug 2012, 13:42

marian sima scrie::lol: :lol: :lol: Am vazut?nu am vazut ? :lol: Bai poate era seara si nu s-a vazut bine. :lol:

Bai , n-auzi , ia stai asa , ..... ia stai nitel , ca m-ai pus pe ganduri ..... Tu cand intri pe forum ..... deschizi si monitoru' ?
Ca daca nu ..... se "iesplica" multe , fratioare !

Vezi ca are un butonas mititel pe margine . Vezi ca e cu un cerculet si c-o linioara curmezis..... . Nu tre' decat s-apesi pe el si ..... S-APRINDE !!!!! " Lumina din lumina , Noaptea de-nviere "!

Vezi , dracului , si tu ce scriem noi , si cum scrii tu ( ca noi ..... , vai soarta noastra , le avem aprinse si vedem ! Tu n-ai mila ????? ) ! Pai tu postezi asa , ..... ca la scrisoare ? Postezi in ...... BRAILLE ???????????????????????????

Sau verifica daca-i in priza ! Ca s-ar putea si asta sa fie problema .

In fine , maine ne-auzim si-mi spui cum e cu monitoru' ( am uitat sa-t' spui : monitoru e ala ca "televizoru' " , ala de-i asezat in fata ta cand esti la tastatura , ala de-l tii inchis . Tastatura e placuta aia de plastic cu "botoane" pe care-s desenate fel de fel de simboluri , numere si fel de fel de "icsulete" . Ai grija sa nu umbli la alea de sus , alea de au pe ele "F" si nush ce numar . Ca cu alea iti prinzi urechile si mai rau ..... Bulesti , dracu' , si calculatoru' !
Ei , ..... simbolurile alea "e" litere ! Cu ele , cu ajutoru' lor , se scrie ...... Ai retinut ? ..... Nu uiti ???? ..... Sigur ?????????????????? Cand intampini probleme ma suni )
modigliani

Mesajde modigliani » 19 Aug 2012, 19:24

modigliani scrie:Bai sIMA , io azi iti continui povestea lu' Fane a lu' Priceputeanu

Iarta-ma frate , dar nu prea am avut inspiratie si am si avut foarte multa treaba .
Dar ca fac ce fac si-mi pleaca mintea la copilaria mea , la verile petrecute in ograda lu' alde Priceputu' , cu varu' Fane , ...... la acele vremuri cand se asculta la "picap" de pe disc de celuloid si se-auzea blajin in tot satu' ..... piese d-astea , ..... iaca ceva de la Bucuresti special pentru tine-n Giurgiu :

modigliani

Mesajde modigliani » 20 Aug 2012, 23:32

- continuare -

......................................................................

Da mai sIMA , hai sa-ti continui aventura lu' varu Fane la Bucuresti , la "iarmaroc" .....

Dupa ce-am halit , eu un mic si-o bere "Dero" , varu' Fane unspe mici si doua Ursus , ne-ndreptam spre masina ce-o aveam parcata de la piata nitel mai sus , inspre balamuc . Stii tu , spitalu' noua . .... Hai , ca stii pe la Berceni ! ;) Din cheie deschid masina , eu ma urc pe stanga , la volan , Fane-n dreapta . Brusc masina se lasa inspre dreapta . Mai descopar ca indiferent de cat de-n spate pot da scaunul lui Fane .... asta tot cu genunchii-n bord poa'sa stea . Ti-am zis , e mare rau de tot !

Ne urcam in masina , pornesc motoru' si intreb :

- Ia zii Fane , unde tre'-s-ajungi ?
- Pai , bah , ti-am zis ! La Obor . Tre' sa iau lant de drujba si platband galvanizat .
- Auzi , mah ? Da' de ce vrei tu la Obor ? Aici , peste drum , e Aleea Castanilor . Tot un targ "pricopsit" . Ce mi-e Oboru' , ce mi-e Aleea ?
- ..... Si gasesc acilea toate alea ?
- Eu sunt sigur ca le poti gasi . Nu vrei sa incercam ?
- Hai ! Daca tu zici io merg pe mana ta , ca d-aia te sunai si apelai la tine . Nu suntem noi neamuri ?
- Da mah , suntem ! Ca d-aia cand m-ai sunat m-am oferit sa te ajut . .... Stai sa mut masina mai aproape de gura targului , sa nu mergem mult pe jos . Si-asa aici parcasem prost .

Pornesc , intorc inspre Aleea cu Castani si ma apropii - total inclinat inspre dreapta - de semaforul de la care urma sa fac dreapta catre parcarea targului . Totu-n jur mi se parea nefiresc privindu-le din acel unghi ce-l conferea inclinarea masinii . Imi propun sa ma adaptez , si asta cat mai repede .
Nici nu apuc sa ma gandesc bine la asta ca vad in oglinda un girofar pornind , aud o sirena d-aia de face ca vaca ragusita , si mai vad depasindu-ma masina politiei in timp ce politistul din dreapta ma someaza incruntat teribil cu un baston reflectorizant sa trag pe dreapta imediat ce situatia imi permite .

- Ce vrea ala , vere ? Ce-ai facut ???
- Ce stiu io Fane ? Opresc si vedem .
- Da' mai da-l in pizda ma-sii , nu opresti si gata !
- Nu se poate . Trebuieste sa opresc ....
- Ia stai ma asa , ca vorbesc io cu el
- ..... Fane , nu ! Te rog mult . Imi faci probleme .
- Hahahaha ! De unde , mah , probleme ? Ti-l linistesc de nu se vede !

Gasesc undeva posibil sa opresc . Fac asta , pun avariile si astept ca agentul sa se apropie de masina . Il vad in oglinda pasind important catre mine . Din cativa pasi ajunge la geamul pe care-l deschisesem si , absolut regulamentar , se recomanda :

- Buna ziua , agent Priceputeanu . Documentele dvs , va rog .

Fireste ca ma blocheaza coincidenta de nume . Reactionez mai greu . Nu insa si Fane care se pare ca atat i-a trebuit s-auda , ca p-ala-l cheama ca pe neamu' lui . Fericit nevoie-mare se arunca-n vorba :

- Cum ai zis , mah , ca te cheama ? Priceputeanu ? Pai bah , si mie-mi zice la fel !!! Si-mi mai zice Fane ! Ca mama asa a vrut sa-mi spuie , cu toate ca cica alde neamu' lu' tata voia sa-mi spuie Dorel ! Da' mama a zis ca Fane e nume de mare domnitor , asa ca asa ma cheama . ..... Da' de unde esti ?

Bineanteles ca importantul agent de circulatie se uita lung si se straduie sa inteleaga . Privirea limpede a acestuia pe mine ma amuza , pe Fane-l enerveaza :

- Mai nenicule , te-ntrebai de unde esti ? Sau esti surd ? Ca va' ca te uiti la mine ca vaca la bec . ..... Ia stai ca ma dau jos io acuma , sa vorbim ca barbatii , fata-n fata . zice Fane si actioneaza clanta portierei straduindu-se sa-si stranga genunchii sa poata cobora . In timpul asta eu inmanez timid actele agentului si-ntreb :

- Ce s-a intamplat ? De ce m-ati oprit ?
- Pentru ca prezentati o defectiune majora . Ori vreo planetara rupta , ori vre-un arc ce v-a cedat , ori puntea rupta . Sunteti periculos inclinat inspre partea dreapta . Probabil va retinem talonul .

In timpul asta Fane se da jos facand ca masina sa-si recapete elegantul echilibru sub privirile siderate ale agentului de circulatie Priceputeanu .

....................................................

discutia lui Fane cu agentul ..... maine seara . ;)
modigliani

Mesajde modigliani » 20 Aug 2012, 23:36

marian sima scrie: dar ziua mea e in fiecare zi .....

sIMA , La Multi Ani , mah !!!!! Sa fii iubit ! ;)
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI