Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde jonny_it » 21 Aug 2012, 13:56

Da, nu a murit, a trecut din moarte clinica in coma ... :lol:
jonny_it

Mesajde Cristian IONITA » 21 Aug 2012, 15:18

akmm scrie:S-ar parea ca democratia nu a murit de tot.Parerea mea.

asa o fi .... bine macar ca bunul simt a supravietuit
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde ioanpuiu » 21 Aug 2012, 16:07

Cred că azi e prea mare zarva la CCR dar mîine vreau să-i duc un buchet de flori Doamnei Aspazia Cojocaru.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/referen ... 97371.html
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Dragos2006 » 21 Aug 2012, 17:18

Si totusi exista o speranta pt. noi cei 10 milioane de cetateni romani care nu am participat la referendum.
SA MOARA DE CIUDA USELISTII IN SPUME !!!!!
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde echo » 21 Aug 2012, 17:23

Deci avem Presedinte !!!

pt cei care l-au sustinut pe Antonesc si au visat vre-o secunda ca ar fi un om cu vre-o urma de integritate, moralitate, verticalitate: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-130 ... -presa.htm

Asta e Crin Antonescu !!!! o shulfa....

El nu pleaca, asa cum a promis, mai mult, instiga la anarhie, arata iarasi coltii catre UE, disconsidera guv BNR, spune ca nu il va recunoaste Presedintele validat de CCR si nu va coabita cu el. Fara suparare, dar de ce nu pleaca?? Pur si simplu ma scarbeste....
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde modigliani » 21 Aug 2012, 18:42

echo scrie:Asta e Crin Antonescu !!!! o shulfa....
Pur si simplu ma scarbeste....

Pe bune .mi-e sila de el . Un agarici ce se insinueaza fara niciun dram de scrupule sau de simt al penibilului . Un bou !
....Mai nene , pe lumea asta ce-ti trebuie sa intelegi ca te-ai facut de kkt , si ca e vremea sa-ti bagi singur capu'-n kur si sa-i dai drumu' "la vale" ??? Asta-i chiar ****** ?????? Chiar nu intelege ? .....Mai nene , .....o fi "d-ala" ?
modigliani

Mesajde emilchitu » 21 Aug 2012, 19:18

Imi plac declaratiile voastre la adresa lui Antonescu. Din pacate, multa lume il considera "Cel CARE VA SALVA ROMANIA". Sper ca la alegerile ce vor urma anul viitor, lumea isi va da seama de cat de credibil este acest mascarici..
emilchitu

Mesajde redoo » 21 Aug 2012, 19:50

Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde Gheorghevici Iulian » 21 Aug 2012, 19:51

jonny_it scrie:Da, nu a murit, a trecut din moarte clinica in coma ... :lol:

Și văd că sunt mulți gata cu lopata să pună pământ pe ea.
Gheorghevici Iulian

Mesajde Gheorghevici Iulian » 21 Aug 2012, 19:54

Dragos2006 scrie:Si totusi exista o speranta pt. noi cei 10 milioane de cetateni romani care nu am participat la referendum.

Sunt din cei 10 milioane dar eu nu am putut să ajung să votez dak pui și copii și poporul chinez ajungi sa obții 20% pentru Bășescu. :lol:
Gheorghevici Iulian

Mesajde echo » 21 Aug 2012, 20:04

emilchitu scrie:Imi plac declaratiile voastre la adresa lui Antonescu. Din pacate, multa lume il considera "Cel CARE VA SALVA ROMANIA". Sper ca la alegerile ce vor urma anul viitor, lumea isi va da seama de cat de credibil este acest mascarici..

gresiti, nu sunt afirmatiile noastre, ci sunt afirmatiile lui... cititi va rog articolul de mai sus, nu am spus noi nimic despre el, el a spus totul....
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde ioanpuiu » 21 Aug 2012, 20:12

Dragos2006 scrie:Si totusi exista o speranta pt. noi cei 10 milioane de cetateni romani care nu am participat la referendum.

Ce faci Dragoş ?
Şi tu împarţi Romănia în două ?
Speranţa aia de care vorbeşti tu, se poate concretiza doar împreună cu cei pe care îi numeşti uselişti .
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Dragos2006 » 21 Aug 2012, 20:14

Pun pariu de pe acum ca la alegerile parlamentare din noiembrie acest grup infractional organizat sub numele de usl va obtine sub 5 milioane de voturi . Acesti infractori sunt asa de prosti incat nu se pricep nici sa fure in stil mare , sunt obisnuiti doar cu gainarii copiate de la felix motanul.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde trantor » 21 Aug 2012, 20:36

Inca o data o minoritate vehementa, acopera cu galagia o majoritate , culmea de data asta nu indiferenta.
....
trantor

Mesajde Mircea_63 » 21 Aug 2012, 20:43

USL va obtine mult mai multe voturi decat spui tu Dragos, pentru ca deciziile se iau in mare masura pe baza de sentiment si nu de ratiune. USL a reusit sa atate ura intre romani!

Eu nu reusesc sa inteleg sursa acestei uri, a celor din PNL. Vad declaratii incrancenate...nu inteleg de la ce li se trage. Uite, Iliescu a facut mult rau acestei tari -desigur am intalnit oameni care il vad ca pe un salvator, cum ca daca nu era Iliescu destul de abil, am fi ajuns ca fosta Yugoslavie etc- si totusi la adresa lui n-am vazut niciodata atata ura.
Aici e ceva ce ma depaseste! Sa fie doar setea de putere? N-are logica, puteau sa astepte putin... Sa fie teama ca justitia incepe sa-si faca treaba? Da` ce naiba au facut de le e atat de frica? Se vorbeste ca Base are dosare pentru fiecare! Pai unul curat n-are a se teme! Or fi avand fiecare cate un cadavru in dulap?
Vad ziaristi si "oameni de televiziune" incrancenati -altfel oameni inteligenti si scoliti- care spumega de furie. Or fi toti platiti de Voiculescu? Baietii par sa o faca din convingere!

N-am prea vazut sustinatori de ai lui Base atat de infocati, acestia imi par mult mai rationali, dar poate imi par mie asa pentru ca sunt oarecum de partea lor? Zic oarecum, deoarece nu sunt pro-Base ci anti-nedreptate.
Parca am fi intr-un film in care a inceput invazia extraterestrilor si acestia ne cloneaza sau ne infesteaza cumva, iar cei atinsi devin irationali.
Intr-o discutie incerc sa inteleg partea adversa. Pe omul de rand il inteleg. El stie ca Base a dat legi care nu-i convin, desi legile le da Parlamentul, ca Base i-a taiat salariul, desi Base doar si-a manifestat sprijinul pentru o masura necesara etc
Ca fie-sa e parlamentar UE, desi la fel e nevasta lui Ponta si a lui Crin, basca parlamentar UE e si Becali, personaj carismatic si cu multe parti bune, dar parlamentar UE?? Dar multi parlamentari din opozitie si ziaristi, sunt de cu totul alta factura, au alta intelegere a lucrurilor si totusi ii vad plini de inversunare. Care sa fie cauza?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde proapi » 21 Aug 2012, 21:05

Cauza e boala lunga.... :shock:
proapi scrie:Societatea romaneasca a fost atinsa de sindromul "lacoma perfidie", pcr-stii stiu cel mai bine sa ne explice.......

Normalitatea nu are lege si legea nu reflecta normalitatea intotdeauna.
proapi

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE