Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde nae » 21 Aug 2012, 21:26

Dragos2006 scrie:Si totusi exista o speranta pt. noi cei 10 milioane de cetateni romani care nu am participat la referendum.
SA MOARA DE CIUDA USELISTII IN SPUME !!!!!

Sper ca nu crezi ce ''spui'' . :shock: (ce speranta !?)
Il urasc pe Base in egala masura cum ma urasc pe mine ca l-am votat pe Iliescu in '90.
Base merita sa se intoarca la Cotroceni .
Problema mea nu-i Base (in 2 ani e istorie )ci NOI ...semanam cu stupul harnic : -cei multi aduna miere si un smecher (usl/pdl/DD )o vinde/sau face experiente -putin FUM si gata ,alt sezon ,alte sperante .
De multe ori vulgarul exprima mai bine realitatea :''-in lumea asta prost facuta ca ..tii f..t in loc sa puta iar f...giii consacrati nu pot sa f..ta de ca..ti ''-dedicatie pt.Crin care si-a dat demisia in ''5 min '' .
nae

Mesajde jimm » 21 Aug 2012, 21:34

echo scrie:Deci avem Presedinte !!!

pt cei care l-au sustinut pe Antonesc si au visat vre-o secunda ca ar fi un om cu vre-o urma de integritate, moralitate, verticalitate: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-130 ... -presa.htm

Asta e Crin Antonescu !!!! o shulfa....

El nu pleaca, asa cum a promis, mai mult, instiga la anarhie, arata iarasi coltii catre UE, disconsidera guv BNR, spune ca nu il va recunoaste Presedintele validat de CCR si nu va coabita cu el. Fara suparare, dar de ce nu pleaca?? Pur si simplu ma scarbeste....

Nu stiu cum credeti ca este declaratia lui Crin , eu o consider..alarmanta si iresponsabila.
Lupta aceasta incrancenata impotriva unui om trebuie sa inceteze! usl-ul trebuie sa se concentreze pe guvernare, economia trebuie sa se miste altfel e de jale! USL-istii au parghiile!
De 3 luni discutam doar despe un om Basescu!
“Minţile strălucite discută idei. Minţile luminate discută evenimente. Minţile “scurte ” discută oameni” – Eleanor Roosevelt
jimm

Mesajde paul » 21 Aug 2012, 21:48

Mda ... vad ca nu s-a mai bagat nimeni din "tabara invinsilor"!
Asta e ... Decizia C.C.R. a fost una corecta ! Pacat ca au castigat inca o data "baietii destepti"! Mare pacat ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde nae » 21 Aug 2012, 21:51

Eu ma simt invins /neputincios ...
Da tot il urasc pe Base .
nae

Mesajde Cristian IONITA » 21 Aug 2012, 21:53

paul scrie:Mda ... vad ca nu s-a mai bagat nimeni din "tabara invinsilor"!
Asta e ... Decizia C.C.R. a fost una corecta ! Pacat ca au castigat inca o data "baietii destepti"! Mare pacat ...

te pomenesti ca sunt in strada acum .... sa faca dreptate cu forta ? sa-i spanzure de semafoare pe judecatorii de la Curtea Constitutionala ..... si bineinteles sa-i rezolve chiorasenia lui Base prin crosee
:mrgreen: 1
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde tassevasi » 21 Aug 2012, 22:00

:lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=8YYKqjL1 ... _embedded#!

Bdea era putin luat , dar Crin ???
Ultima oară modificat de tassevasi pe 21 Aug 2012, 22:03, modificat 1 dată în total.
tassevasi

Mesajde paul » 21 Aug 2012, 22:03

Cristian IONITA scrie:

te pomenesti ca sunt in strada acum .... sa faca dreptate cu forta ? sa-i spanzure de semafoare pe judecatorii de la Curtea Constitutionala ..... si bineinteles sa-i rezolve chiorasenia lui Base prin crosee

Nu Cristi ... nu-i vorba de iesit in strada sau de spanzurat judecatorii . Este vorba de vointa exprimata de 7,5 milioane de romani ,anihilata de 500.000 care au speculat no combatul .Respectul meu pentru cei 1000.000 de romani care au votat impotriva demiterii ! Se pare ca cei care au preferat no combatul oneros , care se pretind crestini , au sarit peste pasajul biblic care porunceste ..."sa va fie voua ce este da , DA... iar ce este nu , NU . Ce este mai mult decat atat este de la tatal minciunii care este "...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Ioan Guist » 21 Aug 2012, 22:04

Pana una alta, presedintele ales se intoarce la Cotro.
E bine.Maine am spor la lucru.

Pronostic.

1 Gurile din strada se vor stinge repede (sper). Responsabili de fiecare geam spart sunt...ati ghiicit, poanta & govern.
2 Base o baga pe aia cu referndumul si constitutia, si pleaca in 4 luni.
3 In toamna -iarna, dreapta resetata, face scor bunicel
4 MRU castiga.
5 Antonescu si-o ia de la liberali.Sunt prea diluati in usl.Prea limbrici pe langa psd.E o ocazie potrivita pentru KKrau sa fie schimbat de catre aripa no-combat.Aripa care efectiv nu a aparut in media ultimelor luni.
6 Ponta pleaca la scoala de partid.Va fi pus pe linie moarta de catre greuceni.

7 Salarile de la antene vor creste exponential pana la prima citatie la DNA a lui felix.De asemenea vor creste si vizitele nocturne pentru toaletarea dosului hiperstresat la varano-motan.Incepe macacul-ciutac.Are o ora la dispozitie.

Am zambit nitel la grimasele comentatorilor de pe relitatea si antene.Sunt simpatici.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 21 Aug 2012, 22:11

paul scrie:! Se pare ca cei care au preferat no combatul oneros , care se pretind crestini , au sarit peste pasajul biblic care porunceste ..."sa va fie voua ce este da , DA... iar ce este nu , NU . Ce este mai mult decat atat este de la tatal minciunii care este "

Nu.
Nu e frumos sa amestecam lucrurile.Chiar nu merita.Nu am sa intru in ..detalii, nu replic pe aceasta idee.

Un CRESTIN.
Ioan Guist

Mesajde Gudas Valentin » 21 Aug 2012, 22:16

:roll: :lol:
tassevasi scrie::lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=8YYKqjL1 ... _embedded#!

Bdea era putin luat , dar Crin ???
Suntem saraci,dar nu suntem prosti.
http://valigudas.sunphoto.ro/Albinute_harnicute_2011
Gudas Valentin

Mesajde tassevasi » 21 Aug 2012, 22:18

Ioan Guist scrie:Pana una alta, presedintele ales se intoarce la Cotro.
E bine.Maine am spor la lucru.

Pronostic.

1 Gurile din strada se vor stinge repede (sper). Responsabili de fiecare geam spart sunt...ati ghiicit, poanta & govern.
2 Base o baga pe aia cu referndumul si constitutia, si pleaca in 4 luni.
3 In toamna -iarna, dreapta resetata, face scor bunicel
4 MRU castiga.
5 Antonescu si-o ia de la liberali.Sunt prea diluati in usl.Prea limbrici pe langa psd.E o ocazie potrivita pentru KKrau sa fie schimbat de catre aripa no-combat.Aripa care efectiv nu a aparut in media ultimelor luni.
6 Ponta pleaca la scoala de partid.Va fi pus pe linie moarta de catre greuceni.

7 Salarile de la antene vor creste exponential pana la prima citatie la DNA a lui felix.De asemenea vor creste si vizitele nocturne pentru toaletarea dosului hiperstresat la varano-motan.Incepe macacul-ciutac.Are o ora la dispozitie.

Am zambit nitel la grimasele comentatorilor de pe relitatea si antene.Sunt simpatici.

Corct pronostic .
tassevasi

Mesajde ioanpuiu » 21 Aug 2012, 22:26

paul scrie:Mda ... vad ca nu s-a mai bagat nimeni din "tabara invinsilor"!

Nu există învinşi iar de cîştigat , nu a cîştigat nimeni.
Actorii politici au rămas sceiaşi , la fel şi publicul spectator sau susţinător, iar următoarea partidă poate fi la fel sau mai proastă.
Noi toţi vom cîştiga atunci cînd arbitrul - justiţia - va fi imparţial şi eficient.

Ăstia nu se lasă nici acum şi încearcă scoaterea arbitrilor în afara stadionului.
Imaginează-ţi un meci condus de jucători cu ajutorul celor două galerii adverse şi cu cei care au pariat sume grele la casele de pariuri.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Cristian IONITA » 21 Aug 2012, 22:29

paul scrie:
Cristian IONITA scrie:

Nu Cristi ... nu-i vorba de iesit in strada sau de spanzurat judecatorii . Este vorba de vointa exprimata de 7,5 milioane de romani ,anihilata de 500.000 care au speculat no combatul .Respectul meu pentru cei 1000.000 de romani care au votat impotriva demiterii ! Se pare ca cei care au preferat no combatul oneros , care se pretind crestini , au sarit peste pasajul biblic care porunceste ..."sa va fie voua ce este da , DA... iar ce este nu , NU . Ce este mai mult decat atat este de la tatal minciunii care este "...

Paul ... a mai fost explicat ... un "combat" ca sa fie fair play trebuie sa respecte niste reguli .... caricatura asta de se dorea a fi referendum pentru demisia lui Base nu respecta nici o regula .... cei 7,5 milioane de romani care cu toata acestea au participat (girand astfel samavolnicia) sunt cei ... hai sa nu fim (prea) rautaciosi ... mai lipsitu de sanse in viata .... in nici un caz nu reprezinata ceea ce ne dorim sa fie societatea romaneasca, care societate a reliefat foarte clar cu aceasta ocazie ca mai are mult ... foarte mult de evoluat .... dar macar a oprit involutia (demiterea lui Base cu aceasta ocazie ar fi o involutie).
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde paul » 21 Aug 2012, 22:31

Ioan Guist scrie:
Nu.
Nu e frumos sa amestecam lucrurile.Chiar nu merita.Nu am sa intru in ..detalii, nu replic pe aceasta idee.

Un CRESTIN.

Ba nu le amestecam deloc ! A fost porunca ,nu a fost sfat ! In economia mantuirii este obligatorie nu facultativa ! Daca "crestinii" ar intelege profunzimea acestei porunci , alta ar fi viata noastra si nu ar mai spune albului ,negru si negrului alb ...
Recastigarea tronului prin no combat , tot minciuna se cheama !
Un ... alt fel de "crestin" !
@ DOMNULE Ioan Puiu ,era o figura de stil la taberele de pe acest topic !
Invins a fost poporul roman de ..."baietii destepti" !Cam ca la ... Hidroelectrica !
paul

Mesajde Ioan Guist » 21 Aug 2012, 22:32

Basescu nu a vorbit inca?Nu a aparut pe sticla??
Cica prima fraza dupa anuntul CCR a fost:

"Ha...Ha ...ha Mă întorc la Cotroceni. Repede... vindeţi euro! Cumpăraţi lei!" Ha .....ha .
Ioan Guist

Mesajde gabi bee » 21 Aug 2012, 22:38

este incredibil cata nesimtire au in ei antonescu si ponta cand spun ca basescu nu mai este presedinte pt ei si pt 7,5 milioane de romani si anunta ca razboiul va continua si mai aprig iar despre coabitare la guvernare nici nu vor sa auda ! de fapt ce guvernare , guvernarea lor va fi "jos basescu " iar masurile ce ar trebui luate pt tara asta si pt binele romanilor vor fi doar demagogii si minciuni pt cine va vrea sa le creada ! bai fratilor , pai a-ti fost votati de populatie ca sa guvernati , sa va ocupati de treburile tarii si de problemele mari pe care le avem si voi va luptati cu basescu ? de ce ? fiindca a sustinut justitia care a inceput sa bage marii infractori la puscarie si ca se vrea ca legea sa fie lege, sa se poata aseza lucrurile si in tara noastra ? sa nu isi faca iluzii cei care au votat DA , ca antonestu si cu ponta fac ceea ce fac pt binele romanilor ! pt binele romanilor se lupta cu criza, se strofoaca sa gaseasca solutii si sa aplice masuri , chiar impopulare dar care in final vor aduce avantaje , fac conpromisuri sa-si implementeze programul lor dar in folosul romanilor ! ei striga insa zilnic ca basescu este raul in tara asta si ne prostesc cu discursul de doi lei? cei doi amintiti , daca suntem corecti , nu au un comportament de oameni responsabili si normali la cap si eu unul , recunosc , daca i-as prinde undeva , asa ipotetic, i-as tine numai in palme , ca sa nu zic ca i-as bate mar ! :mrgreen:
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE