Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde paul » 22 Aug 2012, 20:42

Mircea_63 scrie:[

Lasa amice ca nu vorbesti singur, dar intepaturi o sa mai iei. Cel putin de la mine stii ca le meriti si stii si pentru ce.

Mircea ... hai sa-ti zic una ! Dragos e un baiat de zahar , are un suflet mare , mare , numai ca , cateodata il apuca un dor de ... smecher ! :oops: Si el , oricat s-ar stradui , nu reuseste pentru ca nu are vocatie si nici hardul nu prea are capacitate... De aia o mai ia pe aratura ! Crede ca daca a reusit sa faca ceva banuti e ... miez ! ;) Il apuca asa ... ca o criza de sciatica , de nicaieri si niciunde ... Important este ca-si revine repede ! Sunt ABSOLUT CONVINS ca nici el nu stie ce a fost in capul lui cand te-a bagat pe tine in interviuri ... Cum iarasi sunt ABSOLUT CONVINS ca el a obtinut satisfactii in apicultura prin multa munca si daruire si nu prin introducere de obiecte contondente in rect ... 8-) Asa ca , eu zic sa depasesti momentul si sa-l descoperi pe Dragos ... Vei fi uimit !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Ioan Guist » 22 Aug 2012, 22:25

Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Mircea_63 » 22 Aug 2012, 22:45

paul scrie:Mircea ... hai sa-ti zic una ! Dragos e un baiat de zahar , are un suflet mare , mare , numai ca ... Asa ca , eu zic sa depasesti momentul si sa-l descoperi pe Dragos ... Vei fi uimit !!!

Paul, promit solemn sa tin cont de spusele tale! Asa sa fie. (Matei 5.9)
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Cristian IONITA » 22 Aug 2012, 22:47

Mircea_63 scrie:
Dragos2006 scrie:CINE ÎI MAI RESPECTA AZI PE EROII ROMANI ?

Dragos, cine sa-i mai respecte intr-o tara in care si doctorii au probleme cu gramatica :lol: Asta nu tine de numarul de stupi!

pai daca scoala a fost facuta cu ness-ul tu ce pretenti poti sa ai

@Paul - Dragos este exemplu clasic de parvenit .... in plus are un caracter demn de o amiba ....
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde lucky5strike » 22 Aug 2012, 22:53

Mircea_63 scrie:
Dragos2006 scrie:CINE ÎI MAI RESPECTA AZI PE EROII ROMANI ?

Dragos, cine sa-i mai respecte intr-o tara in care si doctorii au probleme cu gramatica :lol: Asta nu tine de numarul de stupi!

Fiti atenti, ca aici nu e nicio greseala gramaticala.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Mircea_63 » 22 Aug 2012, 22:55

Dragos2006 scrie:CINE MAI RESPECTA AZI PE EROII ROMANI ?

Acum o vezi?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde echo » 22 Aug 2012, 23:06

Comentariu pe kmkz: "Iniţial, Crin Antonescu a tradus în engleză decizia CCR şi i s-a părut favorabilă. " :lol: :lol: :lol:
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde modigliani » 22 Aug 2012, 23:06

Mircea_63 scrie:
paul scrie:Mircea ... hai sa-ti zic una ! Dragos e un baiat de zahar , are un suflet mare , mare , numai ca ... Asa ca , eu zic sa depasesti momentul si sa-l descoperi pe Dragos ... Vei fi uimit !!!

Paul, promit solemn sa tin cont de spusele tale! Asa sa fie. (Matei 5.9)

Auzi , mah , ca-ntreb si io , ca fraieru' , .... cat si mai ales .... CE ANUME lasa Dragos de descoperit la sine ? Ca zici ca-i masochist , trai-ti-ar ! Ca pan-acuma , nene , io n-am vazut decat vulgaritati , imbecilisme si abjectitati . O pozitie "basinoasa" , superioara , in defavoarea interlocutorilor , un vocabular abject - de carciuma ieftina - , o pozitie de "miez" ...... dracu' stie din ce izvorata .......

Nene , ca sa fie treaba oabla , io mi-s transparent total ! Mie mi se rupe de cata miere face asta intr-un an . Dar mi s-a acrit de figurile lui pe forum , intr-o comunitate bazata pe schimb de replici si de idei , Si nu-n ultimul rand bazata pe "milioane" de ore de interactionare virtuala ........ cu ..... "alde niste oameni" ,,,,,,,

Ma .... picur pe mierea lui . PUNCT !
modigliani

Mesajde paul » 22 Aug 2012, 23:09

Mircea_63 scrie:
Dragos2006 scrie:CINE MAI RESPECTA AZI PE EROII ROMANI ?

Acum o vezi?

Mircea , iarasi apelez la ingaduinta ta , LucKy5Strike e ... profesor !!!
De ... matematica !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde nicus » 23 Aug 2012, 17:22

O cioară stă pe o cracă cu o bucățică de cașcaval în gură. Vine vulpea.
- Cioară, cioruță, ești tu, draga mea, destul de sofisticată în gîndirea ta politică?
Cioara tace.
- Cioară, cioruță, votezi tu, fato, pe 29 iulie?
Cioara tace.
- Cioară, ciorișoară, votezi DA sau NU?
Cioara ispitită și călcată pe nervi, nu se poate abține!
- DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Cade cașcavalul, vulpea fuge cu tot cu auriul trofeu.
Cioara înțelepțită și tristă cugetă:
- Și dacă aș fi spus NU … s-ar fi schimbat oare ceva?
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde nicus » 23 Aug 2012, 17:24

Nu v ati mutat de aici?? :D :D
Cascavalul e ..in alta parte ;)
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde trantor » 23 Aug 2012, 21:29

Fie-i tarana usoara lui Carageale ca prea le stia pe toate cu mult timp inainte!!!
....
trantor

Mesajde modigliani » 23 Aug 2012, 21:41

trantor scrie:Fie-i tarana usoara lui Carageale ca prea le stia pe toate cu mult timp inainte!!!

HA ! ....Cine , domle , ....Nenea Iancu ? Pai Jul Vern ( scriu asa ca sa-nteleaga si Dragos , c-am inteles ca-i doctor ,naibii ! Si "doctorii", deh , ..... mai mult cu recturi decat cu gramaticale , .... vorb'-aia ! ) pe langa el a fost "pistol cu apa" !!! Vizionar , mon cher ! .... Parol !
modigliani

Mesajde mibu » 23 Aug 2012, 22:30

modigliani scrie:
trantor scrie:Fie-i tarana usoara lui Carageale ca prea le stia pe toate cu mult timp inainte!!!

HA ! ....Cine , domle , ....Nenea Iancu ? Pai Jul Vern ( scriu asa ca sa-nteleaga si Dragos , c-am inteles ca-i doctor ,naibii ! Si "doctorii", deh , ..... mai mult cu recturi decat cu gramaticale , .... vorb'-aia ! ) pe langa el a fost "pistol cu apa" !!! Vizionar , mon cher ! .... Parol !

Dacă e discuția despre JULES VERNE ,este altcineva decît NENEA IANCU !
Salutări ca la Ploiești !
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde modigliani » 23 Aug 2012, 22:52

mibu scrie:
modigliani scrie:

Dacă e discuția despre JULES VERNE ,este altcineva decît NENEA IANCU !
Salutări ca la Ploiești !

Nu , serios ? .... Neicule , ca sa fie mai usor .... hai sa scoatem paranteza , ca si-asa nu-i prea importanta . Nu contine nimica important . Iaca ce voiam sa spun . Reformulez :

"Cine , domle , ....Nenea Iancu ? Pai Jules Verne pe langa el a fost "pistol cu apa" !!! Vizionar , mon cher ! .... Parol !"

Crezi matale ca nu stiu io sa scriu cand am ceva de spus ? Io nu-s doctor , nene ! Io-s .... pictopescar , dupa cum imi zice lumea de p-acilea !

Salutari ca la Verdun ! ;)
modigliani

Mesajde mibu » 23 Aug 2012, 22:55

O K !
Ca la Ploiești !
ÎNTOARSĂ !
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE