Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Romania la rascruce,ce trebuie facut?

Mesajde Dragos2006 » 10 Aug 2012, 09:21

aliuta2000 scrie: ... cati nu inteleg ca uneori falsificand mierea faci rau la o comunitate , nu doar tie ?

Hopa , ce afirmatie grava !!!! aveti dovezi care sa sustina afirmatia de mai sus ?
1) aveti dovezi clare ca in Romania se falsifica mierea ?
2) daca este asa cine sunt falsificatorii ?
3) cum adica "UNEORI" ???? sunt si cazuri in care mierea falsa nu face rau la o comunitate ?
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde aliuta2000 » 10 Aug 2012, 10:21

Dragos2006 scrie:
aliuta2000 scrie: ... cati nu inteleg ca uneori falsificand mierea faci rau la o comunitate , nu doar tie ?

Hopa , ce afirmatie grava !!!! aveti dovezi care sa sustina afirmatia de mai sus ?
1) aveti dovezi clare ca in Romania se falsifica mierea ?
2) daca este asa cine sunt falsificatorii ?
3) cum adica "UNEORI" ???? sunt si cazuri in care mierea falsa nu face rau la o comunitate ?

gresesc ?!!!
1.sau facut analize si sunt si televizate si a reiesit daca nu gresesc procente mici de miere ... si restul .....http://stirileprotv.ro/stiri/social/mierea-falsa-din-magazine-amestec-de-glucoza-zahar-si-tocatura-de-scaieti.html
3.cand estei pe cont propriu e posibil sa iti faci rau doar tie , dar nu e exclus ca sa afectezi comunitate mai mare decat te-ai gandi !vezi asociaerea
esti Roman ....
2 se stiu ei eu nu ajung acolo sa vand miere ca sa incepi sa sti ce si cum . si nu sunt putini
si by te way ....
ca si aici pe forum sunt multe idei / discutii de fond ... si uneori multa .... si mai sunt si "oameni"printre toti .. exacta ca viata... si buna ...si rea!!!!
eu unul ma opresc ca se face mai mult rau decat bine ...
A.D.
aliuta2000

Mesajde Dragos2006 » 10 Aug 2012, 11:24

Un reportaj fara valoare deoarece respectivele analize au fost efectuate in laboratorul unui procesator...
Iar cand s-a vorbit de falsuri NU a fost acuzat nici un stupar roman ci procesatorii deoarece mierea banuit ca falsa provine in mare majoritate din import.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde aliuta2000 » 10 Aug 2012, 11:31

aliuta2000 scrie:eu unul ma opresc ...
A.D.
aliuta2000

Mesajde Crysty » 10 Aug 2012, 12:01

aliuta2000 scrie:Pasionalule !!!!
cei de afara sunt foarte multi care fac asta ca si mod de trai si o fac , nu se gandesc ca dupa 3 ani de banuti europeni or sa ramana si ei cu 10 000 euro (prin lichidare), ei isi dezvolta afacerea si merg inainte si cauta metode sa isi sporeasca afacerea .
la noi ... au profitat anumite parti .
seriozitatea iar difera ... cati nu inteleg ca uneori falsificand mierea faci rau la o comunitate , nu doar tie ?

personal nu am inteles nimic logic din acest mesaj. Dar daca ar fi sa returnez o intrebare, ar cam fi urmatoarea :

De unde stii ca sunt multi ? Sau de unde stii ca noi suntem multii ? Ai vazut niste statistici ? (considera-o singura intrebare)

aliuta2000 scrie:Pasionalule !!!!

Poate ai vrut sa spui "Pasionatule". Nu e cazul. Poate din posturile mele ti-ai dat seama ca sunt la categoria Pragmatism, deci din secretul ala pe care l-am pus in primul post imi lipseste Stiinta.

Pana la urma nu am inteles care e treba cu rascrucea asta, E vorba de Romania, e vorba de Romania Apicolo sau de alta Romanie ?
Crysty

Mesajde aliuta2000 » 10 Aug 2012, 22:19

la noi in romania sunt multi care au viziune ingusta asta era ideea per total

Romania cred ca nu e doar apicola ....parere personala
A.D.
aliuta2000

Mesajde unincepator » 23 Aug 2012, 16:05

teinegru64 scrie:Eu nu voi inchide niciodata pravalia .Voi migra stanga - dreapta ....la urma in munti..iar la sfarsit acolo unde va mai trai albina.

daaaa buuuun raspuns, sa traiesti,dar as avea o intrebare, de unde esti chiar din oras,sau...?Toate cele bune si scuze de intrebare.
unincepator

Mesajde gica.mosu » 23 Aug 2012, 19:33

aliuta2000 scrie:la noi in romania sunt multi care au viziune ingusta asta era ideea per total

Romania cred ca nu e doar apicola ....parere personala

Boierule sa-r putea sa ai putina drptate....dar ce merge bine acum pe seceta asta(la mine in zona nu a plouat de pe 12-06 pina pe 21 -08),
peste tot porumb mic si uscat,fructele cad,strugurii se stafidesc,animalele nu au pasuni etc dar urmarile se vor simti abia la anu ce vine
inclusiv in apicultura(cules salsim- tei)si in rest om trai si-om mai veda..
Ma suna multi din tara -si invers....peste tot auzi de puiet varos ,de focare de loca, lipsa rez de hrana etc.
Eu personal cred ca aici si acum ar trebui sa intervenim cu totii inclusiv cei de la"DASV' care aud ca vor sa i-a
mina de pe apic din Rominia(nu cunosc motivul)si atuci sa vedeti dezastru adevarat-doar o parere pers...
Ce e de facut si cine sa le faca stim cu totii...n-ar fi rau sa trecem fiecare la treaba sa evitam .....Cu respect-Gica mosu!!!!
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE