mibu scrie:ÎNTOARSĂ !
Cine ??? Democratia ? Normal !!! ( Acusa vine oarecine si zice ca suntem off topic ! )
Saraca , e intoarsa ! S-a rasucit in groapa !
p.s. Io o tin p-a mea : Ca la Verdun !
mibu scrie:ÎNTOARSĂ !
ioanpuiu scrie:Cum au RATAT Ponta şi Antonescu să-l DEMITĂ pe Băsescu. GREŞEALA USL care a anulat votul a 7,4 milioane de români
http://www.gandul.info/politica/cum-au- ... a%2BGandul
MIHAI BALS scrie:si nu sunt de acord ca dezertorii sa-mi decida mie viitorul.
au plecat,n-au buletine,au dezertat,ADIO!!!
Dragos2006 scrie:MIHAI BALS scrie:si nu sunt de acord ca dezertorii sa-mi decida mie viitorul.
au plecat,n-au buletine,au dezertat,ADIO!!!
gandire tipic iliesciana ! in anii 90 strigau : "nu vrem Kent si nici valuta , il vrem pe Roman sa ne fu...a " . Si uite ca dupa un timp acele persoane nu au avut parte nici de scula lui Roman si nici de valuta occidentului.
Cand am citit randurile de mai sus mi-am adus aminte cand in anii 90 la romanii din diaspora li se reprosa ca nu au mancat salam cu soia .
Intr-o tara unde in anul de gratie 2012 oamneii gandesc astfel , chiar ne meritam soarta , unii pt. ca au creierul spalat iar ceilalti pentru ca accepta sa traiasca langa ei.
ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !
Dragos2006 scrie: in anii 90 strigau : "nu vrem Kent si nici valuta , il vrem pe Roman sa ne fu...a " .
Johny scrie:Oare nu ar fi mai simplu sa eviti matale sa strici linistea celor multi cu postarile si citarile doar dintr-o sursa bine stiuta, incearca sa fi obiectiv.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 39 vizitatori