Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Dupa 2 saptamani nu am vazut nici un ou

Mesajde bclaudiu » 24 Aug 2012, 09:45

Salut,
Am cumparat 2 matci de la institut acum 2 saptamani. Una din ele a fost acceptata, a doua nu. In stupul in care a fost acceptata nu am vazut nici un ou dupa 2 saptamani ...este normal pentru perioada asta?. La stupul in care nu a fost acceptata noua matca as avea nevoie urgent de una noua. Se ofera cineva sa-mi vanda o matca fecundata? La institut mi-au spus ca nu mai au si nici nu o sa mai aiba pana anul viitor. Ca si zona unde sunt - Bucuresti, Ploiesti

Multumesc
bclaudiu

Re: Dupa 2 saptamani nu am vazut nici un ou

Mesajde clncatalin » 24 Aug 2012, 11:20

Dar matca ati mai vazut-o dupa aceste 2 saptamani?
"Cuvintele sunt ca albinele: unele fac miere, altele te inteapa." - Bisanne de Soleil
https://www.facebook.com/catalin.calin.353
clncatalin

Mesajde gh.pana » 24 Aug 2012, 12:25

Domnule Claudiu, te rog sa vi la mine , Com Ciorogarla , str . Pamfil Seicaru nr. 19, tel. 0213146169.
In zile astea unific unele nuclee. Asa ca pot sa-ti ofer o regina , poate doua daca nu mai este regina nici la stupul celalalt.
Sa auzim de bine !
gh.pana

Mesajde bclaudiu » 26 Aug 2012, 17:30

clncatalin scrie:Dar matca ati mai vazut-o dupa aceste 2 saptamani?

am vazut-o azi, si minune ..am vazut si cateva larve ...a inceput mai greu saraca
bclaudiu

Mesajde bclaudiu » 26 Aug 2012, 17:32

gh.pana scrie:Domnule Claudiu, te rog sa vi la mine , Com Ciorogarla , str . Pamfil Seicaru nr. 19, tel. 0213146169.
In zile astea unific unele nuclee. Asa ca pot sa-ti ofer o regina , poate doua daca nu mai este regina nici la stupul celalalt.
Sa auzim de bine !

Va multumesc, imi aduce azi domnul gelu 2 matci. Daca nu le primeste va contactez.
bclaudiu

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE