Ce zici Mircea ???
Las-o mai incet badie ... ca e prea prea ! ... numa' elena ceausescu ( cu e si c mici ) a fost atit de "deshteapta" incat a primit titluri onorifice ... iar ea, era afon la chimie si fizica, isi da cu stangu-n dreptu nestiind nici cum sa citeasca insemnele. In loc sa zica apa, zicea " hash 2 o " ( H2O ) iar in loc de dioxid de carbon zicea " co doi " (CO2) ...
nicolae nu se lasa nici el mai prejos ... dupa ce au aparut antenele parabolice si video-rile, el le-a pocit denumirile zicand ca-s " antene parabilice si vido-uri !" ...
Cu albinele, eu n-am sa ajung inginer niciodata dar stiu bine ca dupa floarea soarelui se schimba generatia de albine ... o sa vedeti ca vor fi mai putine in stupi si va predomina albina tinara.Asta se vede dupa perishorii toracelui pt. ca sint mai multi si de culoare deschisa, un fel de gri spre alb.Albina care a cules la floare, are toracele lucios ori cu perishori mai putini.
Ponta matcilor merge inspre regres si populatia tot scade pina la intrarea in iarna. D'aia nu trebuie asigurat spatiu mai mare acum ci stimulare normala, preferabil cules de intretinere ca e de neinlocuit.