"Ainstaine", .... ia-ne-ncet fratioare ! Dureaza "um pic" sa socotim ...... Ne asculti diseara ??? Sau avem si noi timp sa iesim la o "fatzea" ???marian sima scrie: apucativa de..... e =0.
"Ainstaine", .... ia-ne-ncet fratioare ! Dureaza "um pic" sa socotim ...... Ne asculti diseara ??? Sau avem si noi timp sa iesim la o "fatzea" ???marian sima scrie: apucativa de..... e =0.
marian sima scrie:Un tigan moare si ajunge linga Ceausescu in iad.
Ceausescu ii zice tiganului ;
-I-a zi tovarase cind era mai bine ,pe timpul meu sau in vremea astora?
Tiganul
-Pe vremea l-u matale bre,atunci politicieni faceau politica ,muncitori munceau si tiganul fura.
Acum politicieni fura muncitori fac politica si cu toti se asteapta ca tiganul sa munceasca.
marian sima scrie:Poate sa o dea in nefilimi ,in pescuit la degete si alte alea .
balasbebe scrie: A vorbit ca un adevarat om care mai tine la aceasta tara si mai putin la el.
Bravo!
nae scrie:Am ''prins ''toate numerele castigatoare la LOTO .. dar n-am validat (platit )biletul .![]()
Ca Ponta (dottore )/Antonescu (demisionez daca ... ) sunt din acelasi aluat cu Base (in 5' demisionez ) se vede fara ochelari (Antene /B1) ; ce nu pot sa pricep e ca-l mai vreti .![]()
RESPECT pt.senatorul IOAN GHISE care astazi a manifestat ,ca simplu cetatean ,in strada (nu comentez demersurile din Parlament -sunt tardive ) .
e absolut straniu cum o încercare oricât de timidă a unei ţări precum România de a se uita la o piaţă de 200 de milioane de oameni precum cea rusă e taxată imediat drept comunism, restauraţie, vânduţi la ruşi,
adycnst scrie:
daca toti politicienii dementi precum domnul ghise nu ar intra in parlament, si daca am avea 30 de parlamenteri tara asta ar merge excelent!!! cine pune pariu cu mine?!...intrebarea mea este urmatoarea: cine plateste circarii?...pentru ca va veni un moment cand va trebui sa achitam nota de plata iar eu nu cred ca a lu' cacarau si ponta au facut circ pe de-a moaca!?...crede cineva ca vor ajuta la plata facturii parlamentarii!?...hahaha
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori