Prima pagină OFF TOPIC ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI

Esti certat cu cineva de pe forum si doresti o reconciliere ? Aici este locul....in Zona Verde...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Release te beast ! ... Fiveteen minutes adleast !

Mesajde modigliani » 31 Aug 2012, 20:13

marian sima scrie:eu te-am urmarit ba pe la discursuri apicole si am inceput cu injuriile sau tu?

La .... unde te-am urmarit io pe tine sIMA ??? La ..... discursuri apicole ? ....Mamaaaaaa , ..... nenica , m-ai spart ! Naibii , miezule , m-ai cam blocat nitel acilea ..... Ntz ntz ntz .....

Uite cum zic io sa facem :

- intrucat o discutie cu tine se poarta-n van , inspre gratuitul efort al interlocutorului ( eu de multe ori ) , scriu si mai la misto decat pana acum . N-ai leac cu vorba serioasa ? Te iau la misto !
- vei descoperi cu stupoare ( in acest topic - pe care nu-l mai vreau inchis . Il inchide ? Fac altu' 'mediat ) ce inseamna cu adevarat sa te "vanez" pe forum . Toate ineptiile tale le aduc aici si fac colectie ! Pe cea mai "grava" mi-o pun la chei ! N-ai vrut "La Multi Ani" colorati in fiecare zi ? N-a fost bine ??? Ei bine , ai sa-ti vezi tampeniile scrise in cele mai nastrusnice culori .
- tu te vei enerva in continuare , eu ma voi distra in continuare . Pentru amandoi va exista o continuitate . Dar dialog nu va mai exista . Imi fac numaru' de capu' meu .
- cand "te vorbeam de rau" in lipsa eram de fapt singurul care-ti tinea "amintirea vie" . Treaba mea cum am facut-o . Altfel sfraseai intr-un colt prafuit al raftului cu banatii pe vecie . Merg inainte , indiferent de soarta ta pe acest forum .
- ca sa stii si sa te oftici : am comandat stalpisori turnati cu maiestrie-n forme si soba-n colturi la altu' !
- mi-a adus Fane seminte de piatra Baalbeck . Nu ti le dau tie , i le dau lu un baiat de la scara 2.
- iti pregatisem cadou un desktop care se aprinde , d-ala cu butonas micut in colt . Sa vezi si tu cum scrii . N-ai decat sa scrii in continuare in "Braille" . Io am sa rad cu lacrimi !
- lu' ala cu tractoru' si cu slapi pe care scrie "sport" , ala de la tine din sat , ii povestesc tot ce faci p-acilea . Vezi tu ce-o sa zica lumea ......
- cand mai vrei sa stii unde se prinde crap te trimit in Kalahari . Prind aia p-acolo numa' unu-si-unu' ! Piese de piese ! Iti explic mai multe inainte sa pleci .
- cand mai vrei cherestea te trimit la farmacie , la tanti aia grasa si cu tate mari . Are cativa mc pusi deoparte pentru "amicii" mei . Ca sa te recunoasca , parola e "sIMA" ( exact asa trebuie rostit . Cu "s" mic . Ai grija! )

..... mai vedem . De fapt tu ai sa vezi ce-i ala "la misto" in adevaratul sens al cuvantului . "Misto-ul" va atinge de data asta cote apoteotice ! Si retine un lucru : am s-o fac in mod cu totul special in lipsa ta . Da' nu ma baga in seama . Tu du-te si tine discursuri ;) ( vin io si le "iau la mana" dupa ce termini )
modigliani

Mesajde modigliani » 31 Aug 2012, 21:09

marian sima scrie:Agariciule cu scloamba frinta te vazui ca scrisesi nu ma obosii sa te citesc .

modigliani scrie:- tu te vei enerva in continuare , eu ma voi distra in continuare . Pentru amandoi va exista o continuitate . Dar dialog nu va mai exista .
Fişiere ataşate
turn_off_desktop_1280x800_hd-wallpaper-491428.jpg
modigliani

Mesajde mircea » 31 Aug 2012, 21:29

marian sima scrie:.................doresc sa fiu banat definitiv si irevocabil , dar irevocabil ca altfel intru in cartea recordurilor cu ridicari de banari permanente

Ok , Mariane (daca imi permiti o adresare directa), o sa fie cum doresti.
Nu tinem pe nimeni cu forta pe aici. Puteai foarte simplu sa nu mai scrii si era acelasi lucru.
Dar tu ai vrut sa faci valuri, lovind in unul sau altul fara discernamant.
Au fost ceva ani in care ai folosit in loc de tasta, ciomagul , dar asta nu inseamna ca nu poti fi si altfel.
Daca vreodata vei dori sa revii (sper cu sentimente mai bune si cu mai mult calm), poti sa-mi dai un mesaj pe mail si se rezolva.

Sanatate !

Maine seara iti indeplinesc dorinta .
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Mircea_63 » 31 Aug 2012, 21:45

Mai, oameni buni! Ma simt prost din cateva motive:
1. Ca din atatia cati suntem pe forum, ma trezesc eu sa carai, da` asa`s eu, nu prea tac atunci cand vad ceva nedrept.
2. E jenanta toata discutia, la naiba, voi cati ani aveti? Parca am fi la gradinita!
3. Nu-mi plac de nici-un fel linsajele!
4. Intervin, cu riscurile de rigoare cand vad asa ceva! Asa`s eu tampit!

Il linsati pe Marian, desi e nevinovat. (chestie de finete pentru cine pricepe, n-am spus ca e fara vina), dar va mai zic o chestie "cine e fara de vina sa ridice primul piatra". Stim cu totii cine a spus asta.
E valabil si acum!!!!

Vreti pe limba voastra???
La popa la poarta e o mâţă moartă, cine-o rade si-o vorbi, s-o manance moarta!

Mariane, te rog din suflet, nu mai raspunde. Am cunoscut 2 oameni, care atunci cand se certau, cearta era fara sfarsit. Stii de ce? Fiecare vroia sa aiba ultimul cuvant, oricare ar fi acela. De exemplu:
-Taci odata!
-Bine, tac.
-Dar taaaaci!
-Tac!
-Da nu mai zi nimic dupa mine!
-Bine! :lol:
-Baaaa taaaaci!
-Tac!
Si tot asa. Fiecare vroia sa fie el cel care spune ultimul cuvant.

Pur si simplu imi e mila de Marian. Stiu ca asta e jignitor -sa-i fie mila cuiva de tine. Mi-e mila ca toti posteaza impotriva lui. Mariane, nu sunt de partea ta, dar nici impotriva. Te rog din suflet...fa cum te indemna si Janese! Oricum, daca cineva a inteles ca tu ai dreptate, fii sigur ca a inteles!
Cine nu! Orice ai mai scrie tu, tot nu va intelege nici de acum incolo.

Cica la un Judecator s-au prezentat doi impricinati. Il asculta pe primul si ii da dreptate, apoi il asculta pe celalalt si ii da si lui dreptate!

Fara circul politic, viata e mai plictisitoare, dar ...sunt atatea chestii faine despre care putem discuta -in afara de apicultura.

D-l Mircea, acum am observat banarea lui Marian. Sicer, preferam sa se ajunga la pace, fara banari, dar eu sunt uneori naiv de felul meu!
Stiti ceva?
- Respectul meu d-le Sima!
- Respectul meu Modi!
Sunt convins ca sunteti oameni de treaba ambi-doi :o , dar sunteti de pe planete diferite!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde paul » 31 Aug 2012, 21:49

marian sima scrie:E corect?

La aceste lucruri se mai adauga si faptul ca Paul una i-mi zice in fata alta zice pe la spate ,

Mariane ... INSIST SA POSTEZI MP-ul IN CARE UNA ZIC PRIN SPATE SI ALTA IN FATA !!! INSIST :!: Daca n-o faci esti de-o josnicie fara seaman !
@ Mircea , strange tu mult sarpele la piept si ... sa te tii ! Musca crunt !
Semneaza ... muscatu' din fereastra :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Mircea_63 » 31 Aug 2012, 22:04

Paule, am ...sunt un ciudat si eu. Sunt rau al dracului! N-am prea facut rau nimanui in mod direct, dar am un defect -fosta nevasta zicea ca sunt "prost de vorba"- si zic uneori cate ceva de ma uraste omul toata viata. Eu zic ce cred ca e adevarat, dar ...adevarul meu ustura deobicei.
Pe de alta parte, sunt al naibii de milos. Vanatoarea -de exemplu- mi-ar place la nebunie, dar dupa ce am "puscat animalu" si dau de el in spasmele mortii, ma simt ultimu` criminal si-mi pare rau. De fapt asta e imaginar, ca la vanatoare n-am fost, dar ma cunosc.

Pur si simplu m-am pus in locul lui Sima. Mi s-a facut mila! Sunt convins ca e om si el. Sunt convins ca si atunci cand o face...e cu convingere, adica el chiar asa crede, dar nu e din rautate. O face cu sinceritate si are boala ultimului cuvant. Niciodata nu va accepta ca poate gresi, deoarece chiar crede in ce face sau zice si le zice din suflet.

Adevarul ca nu tot ce e zis din suflet si cu constiinta curata are garantia ca e si corect, dar stim cu totii ca nu e negru la suflet. Nu cred ca e asa de sarpe cum zici. Am cunoscut indeaproape oama cu acelasi defect cu al lui. Intotdeauna trebuia sa aibe dreptate. Altfel, suflet de aur!
Mircea_63

Mesajde Mircea_63 » 01 Sep 2012, 09:15

Mariane, nu e mare bai ca aveti forme de umor diferite...

Daca ai fi general de armata si participi la o batalie, nu te retragi niciodata? Chiar daca vezi ca nu ai sorti de izbanda? N-ar fi mai intelept sa...nu mai continui subiectul? Uneori si tacerea e un raspuns.
Considera ca l-ai invins prin tacerea ta. La vorbe e mai dibaci, fii tu mai dibaci la tacere!

Am vazut ca esti credincios. Te intreb: Iisus cum a reactionat cand au inceput sa-L judece? Mie imi pare ca a cam tacut. Copil fiind, cand am citit, mi-a fost ciuda pe EL. Pai putea sa le zica o gramada. Ba mai mult, socoteam eu, cu puterile lui putea sa mature pe jos cu ei, dar ...a tacut.

La urma urmei ce ai a pierde daca taci? Ca nu-ti ia nimeni cai de la caruta.

Modi, cred eu, s-a jucat cu tine. Vroia intr-un fel sa va jucati impreuna. Vezi comparatia cu pisoiul. Tu l-ai zgariat, dar si pisoiul are dreptatea lui. Din cauza jocului, ai zice ca Modi e ca un copil, dar mai e o forma de copilareala "nenea admin, Modi m-a injurat". Copiii sunt paraciosi! Adultilor nu le place asta!

Faptul ca v-ati inteles bine la telefon, iar in scris nu, ce inseamna? Scrisul nu poate reflecta corect vorbirea. In vorbire, de exemplu, o femeie imi poate zice "nebunule" si asta poate fi o injuratura, dar poate fi o declaratie ca ma iubeste si apreciaza, totul depinde de intonatie.

De ce a cazut Lucifer? Care-i pacatul cel mai mare? Oare nu din acelasi motiv "mandria" se ascut lucrurile intre voi?
Vei intreba: de ce nu-i spun nimic lui Modi!?
Simplu! E acelasi din prima zi de cand a intrat pe forum. Asta e stilul si felul lui. E nebunul vesel si simpatic din curtea scolii, care e...inofensiv. Totul e sa nu te prinzi cu el daca nu-ti place!

Daca tu ai sti ce tristete se ascunde in spatele acestei veselii, i-ai plange de mila.
Mircea_63

Mesajde paul » 01 Sep 2012, 15:04

Sarmanule sarac ... cu duhul !!!
Daca faceai un minim efort de a mai citi una , alta pe aici ai fi observat ca am mai luat atitudine si chiar am deschis un topic ... "cum se impart banarile" in care imi exprimam nemultumirea cu privire la anumite banari ... Vezi saracule sarman ca si in cazul tau mi-am exprimat nemultumirea in ceea ce privea banarea ta !!!
"Administratore"... asa ti-o zis sIMA , daca nu-ti era clar , sa-ti fie ... " REGULAMENTUL ESTE PENTRU CATEI SI NU PENTRU LUPI " !!! Na sIMA ca am spus-o cu subiect si predicat si cu MAJUSCULE :!:
Auzi sIMA , da' hai sa-ti spun ceva ce n-ai stiut ... stii de ce-am zis eu asa ??? Pentru ca lupul este un nobil intelectual , care stie sa supravietuiasca in orice situatie (sau aproape) ... Pe cand potaile , nu stiu decat sa schiorlaie ... Asta-i diferenta dintre lup si potaie !!!
Sa nu-mi raspunzi !
Pentru restul cititorilor ... acum cred ca va e clar care este capacitatea intelectuala a sarmanului sarac ! Cred ca ati remarcat in postarea mea numai chestii reprobabile ..."prin fata" sau "prin spate"; naiba stie care-i fata si care-i spatele la "domnul sIMA" !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 01 Sep 2012, 15:11

marian sima scrie:e: Proapistim

Dată expediere: 12 Aug 2012, 11:43
Expeditor: paul
Destinatar: marian sima
Mariane ... sa traiesti ! Domn, ca de obicei ! :roll:
Acum , nu stiu cat m-ar costa transportul si daca ei trimit prin curier ... Sau va trebui sa gasesc pe cineva de la mine din zona care are drum acolo si sa-mi aduca vreo 300 l . Merci mult pentru informatie ...
In legatura cu apiardeal , nu stiu ce-am facut , am bolmojit parolele ca nu mai pot sa ma loghez ... Oricum nu-mi place nici viteza scazuta de pe apiardeal; pana sa citesti ceva iti trece ... Oricum Mariane , eu zic sa depasesti faza cu respectarea regulamentului , asta-i asa pentru catei ca noi , lupii n-au timp sa se incurce cu regulamente ... si sa revii cat mai grabnic cu postari . Mi-au placut postarile tale de pe apiardeal , incepand de la cele cu introducerea matcilor ,continuand cu cele despre presa de facut foite si toate postarile . Imi place ca ai pareri proprii bazate pe observatiile tale si nu chestii din carti ...
Sa traiesti si sa stii ca apreciez la modul cel mai profund OMENIA CARE TE CARACTERIZEAZA !!!

Ca sa nu zica cineva ca modific continutul.
II fac un bine unui astfel de om i-si da cu parerea despre regulament ,se intoarce impotriva mea si impotriva a cea ce el spune siiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ma numeste pe mine sarpe. :lol: :lol: :lol:

Maaaa ... sa stii ca nu retractez nimic din ce-am spus acolo ! Nici treaba ca-ti APRECIEZ OMENIA ... in sensul ca ai vrut sa-mi dai un pont de unde sa cumpar mai ieftin apipix !
Nu retractez nici macar treaba cu ... sarpele ! Asta esti ! Cand iti pica bine , musti usturator !
Naaaa mai ... judecati si voi ! Vedeti ce chestii cu doua fete ii trimit eu lu' "domnu' sIMA" ???
Ultima oară modificat de paul pe 01 Sep 2012, 15:25, modificat 1 dată în total.
paul

Mesajde augustin » 01 Sep 2012, 15:14

E nebun, Paule. Da' daca-ti trage o freza-n burta..
Ti-arata el tie...
Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. E doar o chestiune de timp pana cand vei avea dreptate.
augustin

Mesajde augustin » 01 Sep 2012, 15:38

Mareane, si eu l-am rugat pe Mircea sa_ti dea accept. Daca esti un hoit, e treaba ta. Sa te fereasca Dumnezeu Sfantul sa mai dai sfaturi de stuparit. Hiena asteapta hoituri. Ca tine. Te apreciam doar pentru cultura ta generala. Imi pare rau. Uel sii MS. Adio MS. Lua-mi-ai burta-n freza, MS
Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. E doar o chestiune de timp pana cand vei avea dreptate.
augustin

Mesajde augustin » 01 Sep 2012, 15:47

Esti mort.
augustin

Mesajde paul » 01 Sep 2012, 15:48

marian sima scrie:
Paule lupul este atit de nobil si de intelectual incit la o foame se maninca unul pe altul,ce ai facut tu e bine ce am facut eu e rau ,asta e vederea ta si a haitei,oameni care s-au mai perindat pe aici si au fost si ei muscati de haita au alta parere,
din cauza voastra a lupilor care va hraniti cu hoituri (cei care dau inapoi din fata voastra),aici a inceput sa puta urit.

Sarmanule sarac cu duhul , asta ca sa nu-ti spun altfel ... lupii ca sa poata sa se manance intre ei ... trebuie sa se lupte ! Deocamdata , aici , au hrana din belsug !!! Iepurasi ... pe alese ! :oops:
In legatura cu putoarea de pe aici , iti recomand , pentru nasucul tau fin ... alte zone !
Lasa-ne pe noi ... in putoarea noastra !
Acum imi este clar scopul revenirii tale pe acest forum ! VENDETA DE ... 2 bani ! Eventual o faci lata pe aici si te duci dincolo triumfator si-ti etalezi ... "victoria" :oops:
Cum i-ai pus tu la punct pe toti , incepand cu administratoru' , continuand cu lupii si eventual alti useri care nu au fost de acord cu tine !!!
Nu-ti poti depasi conditia de ... sarman sarac ... :idea ... ba mai descopar si o atitudine "profund crestina "( vezi raspunsul dat lui Augustin ... ala cu "mata") !
Pe bune n-ai ce cauta intr-o asemenea comunitate !
paul

Mesajde paul » 01 Sep 2012, 16:17

marian sima scrie:
Cit de regulamentar era mai mijocule ca unul sa ia banare o saptamina si unul o zi din cauza unor jigniri identice?

Banuiesc ca ai vrut sa zici ... mojicule ... si nu mijocule ... :oops:
Sarmanule , poate n-ai observat dar eu m-am adresat teiului cu ... PRIETENE ! Nici macar nu am folosit ghilimele ,iar el m-a facut prost , securist , in plus ... etc ! Fara sa-l jignesc cu nimic ... ASA CUM FACI TU ACUM :!: Eu nu te-am "gratulat" in nici un fel ! Daca o sa-mi zici ceva de "saracia cu duhul" ... iti explic !!! Din cate stiu eu ... SARACIA CU DUHUL ESTE O VIRTUTE , nicidecum un lucru de ocara !!! Asa ... A SPUS HRISTOS !!!SI ... CA A LOR ESTE IMPARATIA !!! Unde gasesti tu aici vreo jignire ???
Intreaba administratoru' sau pe moderatori de ce unuia i-au dat o saptamana si altuia o zi !!! E TREABA LOR CUM IMPART BANARILE !!!
Da' de ce ma faci ... "MIJOC" :?:
paul

Mesajde paul » 01 Sep 2012, 16:38

marian sima scrie:Paule la tine chiar ca e amenitare ,te prind si te bag cu capul in alea 300 de kg de apipix.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mariane ... imi place ca ai umor ! Asta-i apanajul persoanelor inteligente ...
Hai ca tot suntem in zona verde , da-mi voie sa-ti strang mana !!! Esti un ... DomN !
paul

Mesajde augustin » 01 Sep 2012, 16:44

marian sima scrie:Sa ti-o ia mata. ;)

Sa-ti zic ca la clasa intai:
Ma-ta are cratima! Mama n-are cratima. Mama iti trimite niste lectii de gramatica. Prin cavitatea bucala.
augustin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI