marian sima scrie:eu te-am urmarit ba pe la discursuri apicole si am inceput cu injuriile sau tu?
La .... unde te-am urmarit io pe tine sIMA ??? La ..... discursuri apicole ? ....Mamaaaaaa , ..... nenica , m-ai spart ! Naibii , miezule , m-ai cam blocat nitel acilea ..... Ntz ntz ntz .....
Uite cum zic io sa facem :
- intrucat o discutie cu tine se poarta-n van , inspre gratuitul efort al interlocutorului ( eu de multe ori ) , scriu si mai la misto decat pana acum . N-ai leac cu vorba serioasa ? Te iau la misto !
- vei descoperi cu stupoare ( in acest topic - pe care nu-l mai vreau inchis . Il inchide ? Fac altu' 'mediat ) ce inseamna cu adevarat sa te "vanez" pe forum . Toate ineptiile tale le aduc aici si fac colectie ! Pe cea mai "grava" mi-o pun la chei ! N-ai vrut "La Multi Ani" colorati in fiecare zi ? N-a fost bine ??? Ei bine , ai sa-ti vezi tampeniile scrise in cele mai nastrusnice culori .
- tu te vei enerva in continuare , eu ma voi distra in continuare . Pentru amandoi va exista o continuitate . Dar dialog nu va mai exista . Imi fac numaru' de capu' meu .
- cand "te vorbeam de rau" in lipsa eram de fapt singurul care-ti tinea "amintirea vie" . Treaba mea cum am facut-o . Altfel sfraseai intr-un colt prafuit al raftului cu banatii pe vecie . Merg inainte , indiferent de soarta ta pe acest forum .
- ca sa stii si sa te oftici : am comandat stalpisori turnati cu maiestrie-n forme si soba-n colturi la altu' !
- mi-a adus Fane seminte de piatra Baalbeck . Nu ti le dau tie , i le dau lu un baiat de la scara 2.
- iti pregatisem cadou un desktop care se aprinde , d-ala cu butonas micut in colt . Sa vezi si tu cum scrii . N-ai decat sa scrii in continuare in "Braille" . Io am sa rad cu lacrimi !
- lu' ala cu tractoru' si cu slapi pe care scrie "sport" , ala de la tine din sat , ii povestesc tot ce faci p-acilea . Vezi tu ce-o sa zica lumea ......
- cand mai vrei sa stii unde se prinde crap te trimit in Kalahari . Prind aia p-acolo numa' unu-si-unu' ! Piese de piese ! Iti explic mai multe inainte sa pleci .
- cand mai vrei cherestea te trimit la farmacie , la tanti aia grasa si cu tate mari . Are cativa mc pusi deoparte pentru "amicii" mei . Ca sa te recunoasca , parola e "sIMA" ( exact asa trebuie rostit . Cu "s" mic . Ai grija! )
..... mai vedem . De fapt tu ai sa vezi ce-i ala "la misto" in adevaratul sens al cuvantului . "Misto-ul" va atinge de data asta cote apoteotice ! Si retine un lucru : am s-o fac in mod cu totul special in lipsa ta . Da' nu ma baga in seama . Tu du-te si tine discursuri