Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pro la Contra

Mesajde Ioan Guist » 03 Sep 2012, 17:16

Da la alte antene
De sesizat diferentele de grimasa ale lui Baroso (cine mai e si baroso asta) cand sta cu domnul Ponta la masa.
http://www.youtube.com/watch?v=wq6LyEWK-LU
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 03 Sep 2012, 19:53

Ioan Guist

Mesajde ioanpuiu » 03 Sep 2012, 20:56

Nu ştiu dacă pro la contra e acelaşi lucru cu pro şi contra şi dacă subiectul ăsta se vrea o sedimentare a opiniilor la rece, acum după ce iureşul a trecut.
Dacă e doar un loc unde aducem în faţă părerile pro-democraţie ale altora, am înţeles greşit.
Dacă dimpotrivă e un loc unde deschis şi pentru cei care susţin "contra", cred că mă înghesui şi eu.

Cred că Ioan Guist a ales forma asta unde fiecare aduce/expune opiniile altora, de preferat persoane peste nivelul nostru de credibilitate (?) sau de luciditate, pentru a evita forma de pînă acum a discuţiilor unde s-au folosit argumentaţii forţate, cotite sau "supraelastice", urmînd ca poziţia noastră faţă de evnimentele politice să fie dedusă în funcţie de opiniile altora pe care le vom aduce aici.
Forma asta indirectă, impersonală oarecum, nu e atractivă pentru mine dar propun (cu acceptul iniţiatorului) o modalitate care să evite genul de discuţii de pînă acum.
Mă gindesc la perechi de afirmaţii contrare la care să se răspundă simplu cu da sau de acord, cu eronat, discutabil, probabil sau improbabil şi eventual scurte comentarii.
... o pereche: cei 7,4 mil. au votat DA,

A- pentru că au înţeles care sunt conform constituţiei, acele fapte pentru care a fost suspendat preşedintele.
sau,
A* - pentru că le-a tăiat pensiile, salariile , pentru greşeala cu Raed Arafat, pentru că uneori vorbeşte prost , etc.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde paul » 03 Sep 2012, 21:11

Chiar daca ... off ... mie-mi place !
www.youtube.com/watch?v=UsCJWZYy9Rk
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Ioan Guist » 04 Sep 2012, 07:42

Ioan Guist

Mesajde pedro » 04 Sep 2012, 08:14

In fiecare an trecem nepasatori prin ziua mortii noastre!
pedro

Mesajde pedro » 04 Sep 2012, 09:32

In fiecare an trecem nepasatori prin ziua mortii noastre!
pedro

Anterior

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE