Ciprian Leancă scrie:Buna ziua, mă numesc Ciprian şi vă urmăresc pe forum de prin iarnă, de când am început sa fiu interesat de acest frumos hobby de care m-am îndragostit. Încă nu am apucat sa citesc toate topicurile, momentan sunt la pagina apicultorului începator. acum vin cu o întrebare (dacă e cretină, îmi cer scuze anticipat) referitoare la construcţia stupilor. mai corect la materialul din ce sunt facuţi. pe drumul spre casă de la servici m-am contrazis cu un coleg cum că e mai bine sa faci stupii din materiale gen BCA sau cărămidă, find mai izolatoare ca lemnul. în 50 minute cât a durat drumul nu am reuşit să îl conving că nu are cum să fie el primul care reinventează roata. că doar atâtea generatii de apicultori nu au trăit degeaba. menţionez că problema s-a pus pentru apicultura staţionară, măcar pentru pastoral am avut cum să-i spun că greşeste şi e stupid ce susţine. fac abstracţie de tonele de LOL-uri care vor curge după ce veţi citi dar vreau cateva argumente să se convingă că greşeste că pe mine nu mă crede, că nu am experinţă. şi am încredere că cei cu experienţă mă vor lămuri. Vă mulţumesc
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori