Elis Achim scrie:Toti ceilalti sunt orizontali...
,,Capac'' ce sa spun... nu este podisor ca la cei orizontali dar nici capac este totul dintr-o bucata... cu sita...
asa l-ai cumparat in vara asta sau asa l-ai primit ?
Elis Achim scrie:Toti ceilalti sunt orizontali...
,,Capac'' ce sa spun... nu este podisor ca la cei orizontali dar nici capac este totul dintr-o bucata... cu sita...
Elis Achim scrie:Asa l-am cumparat in primavara fara albine...
Elis Achim scrie:Paul scz daca te-am jignit .... Chestia cu 14 ani nu-i o scuzaDaca tu ai 42 de ani nu inseamna ca, in domeniul apiculturii vorbind, ai mai multa experienta: poate da sau poate nu. Acm, eu am avut o situatie speciala,cu care nu m-am mai intalnit, la un stup verticali si am vrut sa aud niste idei de la niste profesionisti. daca sti sa imi raspunzi e OK daca nu nu-i nici o suparare...
Inca o data scuze sper sa nu se mai intample>>>>
Elis Achim scrie::lol:![]()
Ok am inteles dar sa nu imi spui ca acel copil din poza ta de profil este copilul tau...????
Elis Achim scrie:Vlad,
In cei orizontali e totul OK... ii tin sub control si nu am probleme
Pai cuibul la asta cu probleme e de 8 rame 3/4 + ele din baza. La cei orzontali am familii intre 5 si 13 rame (acum ca le pregatesc de iernare) in vara au fost pana la 20 rame/familie.
Pai toti stupii mei sunt 25 cu asta cu probleme...![]()
![]()
![]()
Dar tu?
]paul scrie:Mai Elis , ma simt mai mult decat onorat de maxima atentie pe care mi-o acorzi ! Pai ar ma trebui sa-ti spun , ca sa ai profilul complet ca am 18 familii (cica) de albine , o sotie , un copil , vreo 2 amante (asta-i variabila), port 44 la adidas , port doar blugi , am chelie , barba si nu port ochelari ! Am 2 locuri de munca , unul in sistemul financiar si altul in domeniul privat . Imi plac blondele si baietii destepti . Am 104 kile , 1,90 altitudine ...![]()
Parerea mea ... la problema ta ! Eu zic ... LASA-LE ASA ! Daca erai interesat de intretinerea albinelor macar cat de persoana mea , intalneai des sintagma (asta-i in lb. romana)... "ALBINELE STIU MAI BINE" !!! Da-le sirop , fa-le tratamente si iesi cu ele din iarna !!!
La anul sa-ti faci macar 1 ME sau MER !
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 40 vizitatori