Apicultura la distanta 57 - Pregatire pentru iarna
cristi_vidican scrie:Un principiu extraordinat desprins din aceste filme e adaptarea la mediu.
Tot ce se face acolo e perfect adaptat la situatia lor de clima, flora, situatie economica, sociala etc.
Cu siguranta ca abordarea apiculturii acolo s-a conturat in multi ani, iar ceea ce vedem azi este rodul muncii de progres, ramanand ce e mai eficace. Si ei tot mai studiaza.
Daca am fi si noi destepti, am avea un astfel de sistem bine pus la punct in care sa scoate maximum din zona cu albinele.
totul e sa stim sa ne adaptam.
Din cate stiu, Elvetia nu produce un gram de cacao, dar este cea mai mare exportatoare de ciocolata (sau printre primele).
andrei_calinescu scrie:Apropo de ce poate oferi mediul, asta iti spune familia de albine.
Eu am exploatat 3 vetre anul asta.
marian sima scrie:Nu sta nimeni cu parul si toti admiram cea ce dl Dan face acolo numai ca niste chestii dau de gindit eu am adus ceva in discutie aici dar vad ca nu sa dorit discutate ori sa iei totul de bun fara a avea un raspuns ci doar ce ti se prezinta nu este bine.
Am spicuit ceva si prin alte informatii despre albina ruseasca ,in arealul ei de origine nu se comporta asa nu are o dezvoltare exploziva si mai multe chestii care i-ti da de gindit.
Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori