Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde Cristian IONITA » 12 Sep 2012, 09:23

akmm scrie: In fond ei tin tara in spate. Produc si vireaza la buget cea mai mare parte din bani ...

hai hai hai .... sa nu exageram ....

cei mai vocali "anti basisti" au fost (si inca sunt):
- militarii (fostii) - astia nu au produs niciodata nimic si normal ca nu au virat nimic la buget, ba dimpotriva pentru ei au fost facute si se fac in continuare cheltuieli enorme;
- pensionarii - acum nu mai produc nimic .... si bineinteles ca si pentru ei se fac cheltuieli enorme;
- bugetarii - aceeasi poveste ca si mai sus

Tara este tinuta acum in spate de imprumuturi din afara tarii si din munca a foarte putini neangajati la stat (raportat la numarul enorm de "asistati") .... iar cei care nu lucreaza la stat au fost cei care au boicotat referendumul.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Mircea_63 » 12 Sep 2012, 10:46

Donbazil, am facut o eroare gresita (exista si erori intentionate ;) ) si imi cer public scuze. Anume, am gasit postarea d-voastra aici viewtopic.php?f=38&t=2644&p=73815#p73815 adica la alt topic decat acesta. Mai tarziu am intrat pe acesta si "disparuse"
postarea d-voastra. Am bombanit si comentat, starnind probabil mirarea d-voastra si a lui Mihai Bals.
E greseala mea si imi cer scuze pentru ea!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ioanpuiu » 12 Sep 2012, 11:02

MIHAI BALS scrie:nea Mircea,credeam ca pui si matale o poza din 89.
asa,sa ne demonstrezi,sa ne faci sa ne dam jos palaria.

Ce să facă cineva cu pălăriile voastre ?

Pe cei care au ieşit atunci în stradă îi recunoşti şi azi, fără poze sau certificate de revoluţionar.
Mentalitatea, valorile morale, poziţia fiecăruia dintre noi faţă de societate, se văd oricum.

Cartea, http://www.scribd.com/doc/82672985/Prim ... -corectata am început să o citesc şi am găsit deja idei pe care le-am exprimat şi noi în discuţiile noastre de aici referitor la politică, partide, politicieni, dar nu aşa cursiv, coerent, complet cum o face autorul.

Este inexplicabil toutşi, ca după ce ai citit-o să mai iei partea (apărarea) USL-ului sau PDL-ului, lui Traian Băsescu, Ponta sau Antonescu, politicienilor în general.
Nu se simte că Donbazil ar fi citit-o.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde nicus » 12 Sep 2012, 11:47

ioanpuiu scrie:Mentalitatea, valorile morale, poziţia fiecăruia dintre noi faţă de societate, se văd oricum.

Astea sunt si cele care nu pot fi cumparate cu..bani. Jos palaria :)
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde akmm » 12 Sep 2012, 12:15

ioanpuiu scrie:Cartea, http://www.scribd.com/doc/82672985/Prim ... -corectata am început să o citesc şi am găsit deja idei pe care le-am exprimat şi noi în discuţiile noastre de aici referitor la politică, partide, politicieni, dar nu aşa cursiv, coerent, complet cum o face autorul.

Parerea mea este ca in carte se radiografiaza corect situatia actuala.In ceea ce priveste solutiile pentru viitor, autorul bate campii de toata frumusetea....
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde bostina constantin » 12 Sep 2012, 15:35

Ctiti pe ,,Cotidianul'', scrisoarea presedintelui Constantinescu adresata lui Martin Schult, presedintele parlamentului european ;)
bostina constantin

Mesajde ioanpuiu » 12 Sep 2012, 18:39

bostina constantin scrie:Ctiti pe ,,Cotidianul'', scrisoarea presedintelui Constantinescu adresata lui Martin Schult, presedintele parlamentului european ;)

Am citit-o măi Constantine dar uite ce zice:
"Mandatul actual al preşedintelui Romăniei este ilegitim Ceea ce comisarul pentru Justiţie şi preşedintele Comisiei Europene ignoră este faptul că mandatul actual al preşedintelui Romăniei este ilegitim."

Acuma, sunt cîteva posibilităţi.

1 - Constantinescu a fost înţărcat cam demult de la ţîţa măsii - pentru că nu-i aşa, "patria e mama mea" - şi acum scînceşte de foame.

2 - Are dreptate cu ce zice el acolo dar atunci nu îi înţeleg pe amărîţii ăştia care conduc acum ţara: cum de îl lasă la Cotroceni dacă nu are intrare în spaţiu şi locuieşte fara forme legale.

3 - Europenii ăia, Reding şi Barosso, habar nu au despre legalitate şi politică.

Ceva nu se leagă, ar fi bine să verifici şi la tine, acolo unde se fac conexiunile (legăturile)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde MIHAI BALS » 12 Sep 2012, 19:09

akmm scrie:
MIHAI BALS scrie:Donbazile,traim intr-o lume in care nu trebuie sa-ti bati capul cu minoritatile.
pur si simplu e pierdere de timp.
ca oricum nu-i convingi.
traiesc intr-o lume a lor.
sunt sub 15% dar cu gura mare, ca pestele care musca momeala.
in nici 90 de zile dispar.
pa!

Eu cred ca geniile sunt chiar sub 0,1%.Ar trebui si acestea omorate.Cand sunt gasite.
Si sunt de acord ca se vorbeste cu mare rautate de cei 7,4 milioane de votanti.In fond ei tin tara in spate.Produc si vireaza la buget cea mai mare parte din bani.Garanteaza prin experienta lor de viata si varsta extrem de inaintata viitorul celor abia nascuti.Incurca escrocii cu plagiatorii in final confundandu-i.etc.

adica ce sa-nteleg?
ca esti superior(?!!!!!) pt. ca ai o mare contributie la bugetul de stat?
sunt curios daca tii ca si mine 5 persoane si mai contribuiesti si pt. cativa pensionari.
daca 1 din 5 persoane ar fi patrioti ca si mine si ar face o mica afacere,aici la noi,am fi departe.
dar mai trebuie sa ai si ceva la cerebel.
nu sa fii in cei 0,1%,e suficient sa fim 15-20% .
din pacate unii sunt maestrii in vorbe si mai putin in fapte.
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 12 Sep 2012, 19:22

chiar m-ati suparat.
patrioti?!
ce faceti voi pt.tara?
gura mare?
concret,ceva,contributii?
sau trebuie sa va dea mereu cineva ceva?
eu am invatat sa ma zbat,sa ofer,sa dau,nu sa stau cu mana intinsa.
auzi tu,ca cei 7,4 sunt batrani,pensionari,prosti?
nea AKMM cate locuri de munca tii, daca esti asa destept?
sau esti unul din cei ce cersesc locuri de munca?
MIHAI BALS

Mesajde Mircea_63 » 12 Sep 2012, 20:05

Mihai, afirmatia asta:
MIHAI BALS scrie:...traim intr-o lume in care nu trebuie sa-ti bati capul cu minoritatile.

este cumva nepotrivita.
AKM a spus oarecum in gluma ca si geniile sunt o minoritate:
akmm scrie:Eu cred ca geniile sunt chiar sub 0,1%.Ar trebui si acestea omorate.

Iar despre structura celor 7.4 ...este cunoscut ca o mare parte din pensionari sau bugetari, au votat DA, iar perceptia multora a fost ca singura lor ratiune pleca de la taieri salariale sau pensii.
Veniturile la buget, insa provin de la cei ca tine, adica de la "particulari". Indirect, AKM chiar confirma ca cei ca tine aduc bani la buget.

Putem oare stabili cine e patriot si cine nu, doar dupa felul in care a votat? Oare nu tocmai faptul ca putem vota si ne putem spune parerea in mod liber este esenta democratiei?
Crezi cumva ca AKM e "agent" platit sa ne influenteze sau are oarece interese directe?
Crezi cumva ca e un om slab de minte? Sunt convins la fel ca tine ca nu e asa, dupa cum sunt convins ca si tu esti un tip foarte capabil, cel putin judecand dupa ce am vazut ce realizari ai.

Sotia mea e bugetara si a votat DA. Eu sunt "contribuabil" si am votat NU, dar asta nu ne-a impiedicat sa mergem de mana la vot. Chiar imi face placere sa putem discuta -aici pe forum- in pofida faptului ca avem pareri diferite, dar ma necajesc cand vad iesiri nejustificate, mai ales din partea oamenilor inteligenti.
Mircea_63

Mesajde paul » 12 Sep 2012, 20:21

Vezi mai Mircea cum ai stricat tu (datorita sotiei) ... boicotul ??? :lol: Se pare ca , nu prea fluieri in formatie ... :lol:
Daca cat mai multe sotii erau ca sotia ta ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde MIHAI BALS » 12 Sep 2012, 20:22

nea Mircea nu sunt nici un fel de iesiri nejustificate.
ideea injectata de unii,ca cei care au fost la vot sunt de o anumita categorie,sau mai grav, dintr-o parte a tarii,prinde unde poate.
pe de alta parte, jos palaria pt. faptul ca ai fost la vot si ai spus NU!
de fapt se vede ca esti cat de cat echilibrat si impartial si pe deasupra conciliant.
MIHAI BALS

Mesajde paul » 12 Sep 2012, 20:26

MIHAI BALS scrie:pe de alta parte, jos palaria pt. faptul ca ai fost la vot si ai spus NU!

Poate ai vrut sa spui ... "jos palaria DOAMNA ARDELEAN" :!:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde MIHAI BALS » 12 Sep 2012, 21:27

si ca sa vedeti ca sunt impartial,desi am o parere proasta despre romi,SUNT MANDRU DE CUM A PUS PROBLEMA CU FRANCEZII BASESCU AZI!
poate i-o fi venit,dupa 8 ani,mintea la cap!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 12 Sep 2012, 22:01

si eu care credeam ca europenii sunt dusi!
se pare ca azi si-au dat seama ca au fost pacaliti!
ma bucur pt. asta.
MIHAI BALS

Mesajde Mircea_63 » 12 Sep 2012, 22:11

Cred ca toti care au avut tigani in prejma gandesc la fel. Oricit as vrea sa fiu political-corect, cand am de-a face cu vreunul mi-se ascut simturile si devin precaut.

La fracezi treaba era ca la fotbal. E atat de simplu din tribuna...pana i-au avut in ograda lor :lol:

Mihai, si eu am fost mandru de Base la faza asta, dar nici nu stii cat l-am injurat si criticat la multe alte faze. Asta in ciuda votului meu negativ la referendum.
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE