MIHAI BALS scrie:si ca sa vedeti ca sunt impartial,desi am o parere proasta despre romi,SUNT MANDRU DE CUM A PUS PROBLEMA CU FRANCEZII BASESCU AZI!
poate i-o fi venit,dupa 8 ani,mintea la cap!
bostina constantin scrie:Ctiti pe ,,Cotidianul'', scrisoarea presedintelui Constantinescu adresata lui Martin Schult, presedintele parlamentului european
paul scrie:Cristian IONITA scrie:
de care parte a baricadei?
Ce intrebare-i asta![]()
De partea ... RevolutieiFireste !!!
Da' totusi ... pe care parte a revolutiei
Mircea_63 scrie:Chiar am poze din 16-12-89 Timisoara! E ziua in care m-am casatorit, e si data din Certificatul de Casatorie.16-12-1989 Timisoara! In noaptea aceea am iesit pe strada...locuiam in Girocului -zona fierbinte care s-a lasat cu multi morti si ...pe atunci nu erau "teroristi". Astia au aparut dupa 22-12...in Bucuresti. Timisoara era deja de cateva zile Oras Liber! Cine crezi ca a tras?
Puteam foarte bine sa ne scoatem certificate de revolutionari, mai tarziu. Imi parea caraghios sa facem asta. Strazile au fost pline. Acuma, de exemplu, mi-ar fi prins bine un astfel de certificat...dar nu ca sa demonstrez aici ceva.
Poate nu-ti dai seama, dar cererea asta a ta seamana cu cea de dupa revolutie, in care era musai sa fi mancat "salam cu soia" pentru a avea dreptul sa spui ceva! Suna patetic, dar s-a iesit in strada si pentru ca ORICINE sa aibe dreptul sa-si spuna parerea.
Alt act ar fi actibildul acela de pe Cartea de Identitate, cu "votat" la referendum. Am votat NU, dar m-am prezentat la vot!
Nu stiu pentru cati oameni, ziua de 16-12... a insemnat atat de mult ca pentru mine. Tot intr-o zi de 16 decembrie...fix in aceeasi zi, dar peste multi ani, am divortat. Tot in Timisoara! E si asta scrisa in sentinta de divort.
M-ai starnit, Mihai!MIHAI BALS scrie:nea Mircea,credeam ca pui si matale o poza din 89.
asa,sa ne demonstrezi,sa ne faci sa ne dam jos palaria.
Sa demonstrez ce?
PS: Are dreptate Donbazil, foarte mare dreptate: intradevar nu pentru Tokes s-a iesit in strada.
Donbazil scrie:
....Eu eram salutat pe strada....Si pentru mine asta era deajuns....![]()
Donbazil scrie: ....
Dupa ce a inceput circul, noaptea am fost si eu batut " de popor", am stat doua zile la Ortopedie, etc...etc...etc....
...
Donbazil scrie: ....
Mie nu mi-este rusine de nimic din ce am facut in vremea cat am fost militzian si mai apoi ca politzist, un fleac, 28 de ani, o viatza de om....
Sal'tare!![]()
Donbazil - Faget
modigliani scrie:Pe bune , fratilor , faceti cu Don Bazil exact cu s-a facut dupa revolutie . Era judecat si blamat tot omu' care fusese membru de partid ....... Ulterior spunea cate unu' ca s-a facut MDP ca sa capete un grad in plus la salariu , sa-si poata lua un CAReu , sa-si ia o casa-n rate , .... samd .
Asta e ! A fost omu' gabor , a facut in slujba ce-avea facut . Ori stiti cu totii ca militia ( si tot ce presupunea aceasta ) facea integranta parte din sistem .
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori