vali.anghel scrie:Pentru ca nu este destula hrana in stupi pentru iarna, am hotarat sa le dau din mierea ce am extras-o in vara. Mierea este de floarea soarelui si am observat ca s-a cam zaharisit (are granule de prin ea). Dauneaza cumva albinelor sau sa continui sa le dau? Multumesc!
tiby visan scrie:punele si vro 4-500g turta sus pe rame eu asa fac si stau fara grij pina in ian. feb. cind le mai dau un rind de turta si n-am avut nici o pierdere niciodata.sa auzim de bine.
paul scrie:tiby visan scrie:punele si vro 4-500g turta sus pe rame eu asa fac si stau fara grij pina in ian. feb. cind le mai dau un rind de turta si n-am avut nici o pierdere niciodata.sa auzim de bine.
Pai , ce rost mai are sa le puna si miere daca ... le da turta![]()
Auzi mai Vali ... varianta benga ... vinde mierea si cumpara turte , bagi de vreo 2-3 ori si ... au inflorit ghioceii
csaa scrie:Imi cer scuze daca sunt prea pueril, dar imi puteti explica cum identific mirea de mana? Si tot atat de important, cum o extrag daca pe aceiasi rama este si mire buna si miere de mana?
Albinele mele fac in perioada asta miere din struguri, sau mai bine zis din struguri zdrobiti pentru vin (ca altfel nu imi explic frenezia care le-a apucat). Din cate am citit la voi, mierea asta nu ar fi chiar buna pentru albine.
nae scrie:Sunt metode explicate in carti -cu lapte de var ... .
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori