Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: PROIECT vanzare matci cu 20 Ron. Ce parere aveti ?

Mesajde kamy » 17 Sep 2012, 12:41

dragos carcotas esti indiferent cum pozezi si ti-am mai scris ca nu meriti atentia pe care ti-o acorda multi colegi,iar selectia inafara zonelor izolate sau inseminare artificiala, se face doar dpdvd al liniei mamei,selectia naturala nu e chiar cioara vopsita da tu stii ce ai reusit sa produci cu toate filmele alea ale tale!
IN REST RAMAN LA CE AM SPUS!
kamy

Mesajde Dragos2006 » 17 Sep 2012, 13:33

Gata , m-ai convins ! esti cel mai bun crescator de matci de pe teritoriul carpato-danubiano-pontic. Baga mare inainte !

PS imi place ca ai gasit scuze la orice ,numai tu nu ai nici o vina .
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde cristi_vidican » 17 Sep 2012, 13:43

Am urmarit cu interes acest proiect. Eram impresionat de determinarea lui Kamy (Nelu Cheregi ?).
Este interesant de recitit acest topic de la inceput.
Dar, daca tot se discuta, va invit, domnule kamy sa postati din experienta acestui proiect.
Cu siguranta ca ati invatat multe.

Am avut un coleg de facultate care era la sectia de management. Era implicat intr-un proiect de promovare a scolii si trebuia sa faca, impreuna cu cativa colegi de-ai lui, o brosura. Au editat-o, dar s-a strecurat o greseala de editare, care a fost descoperita doar dupa ce au venit de la tipografie brosurile. Trebuia refacute :o
Cand a vazut ce s-a intamplat a zis ca se retrage din proiect, ca renunta. Decanul facultatii l-a luat de-o parte si i-a zis: tocmai ce am investit in tine cateva milioane (cele date pe pliantele gresite) si vrei sa pleci?
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde kamy » 17 Sep 2012, 14:06

Dragos2006 scrie:Gata , m-ai convins ! esti cel mai bun crescator de matci de pe teritoriul carpato-danubiano-pontic. Baga mare inainte !

PS imi place ca ai gasit scuze la orice ,numai tu nu ai nici o vina .

momentan cel mai prost crescator de matci ai vrut sa spui si aici nu te contrazic,si am recunoscut ca-i vina mea sau daca tii mult sa ma vezi imbracat in sac si cenusa pune-ti pofta-n cui!dar daca te mananca no problem ce faci tu si cum faci pentru mine-i floare la ureche,da io zic ca-i pacat de timpu perdut!
kamy

Mesajde kamy » 17 Sep 2012, 14:08

cristi povestim ce vrei tu pe privat scuze! dar n-am incredere sa-l las pe dragos sa-mi spele izmenele pe forum
kamy

Mesajde Dragos2006 » 17 Sep 2012, 14:48

kamy scrie:am avut 2000 de matci eclozionate si un procent de imperechere de 5% cu toate ca nu sant la prima incercare de a face matci

Daca nu ma insel inseamna ca in tot sezonul 2012 ai obtinut 100 regine imperecheate , asa e ?
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde nae » 17 Sep 2012, 19:49

Cine sunt eu ? Sunt un apicultor care crede ca acest proiect este posibil (ca nr de matci - pretul ramane in dezbatere ).Trebuie sa -mi raspunzi mie si oricui te chestoneaza pt ca asa-i corect sau te retragi la gradinita .
Si afirmatiile mele sunt de combatut si voi raspunde pt a ma corecta /invata .Discutia e initiata aici nu pe MP/telef .
Afirm:-an perfect ,pt matci .
Daca-ti faceam eu cadou 5000.. cui le vindeai ?(cine esti ?, la asta se refera ).
Proiectul este viabil DACA :
1- ai un nume (Valter/prof Radut /Giovani /Maximus ...)(D Puisoru /Dragos 2006 sau cei cu peste 300 _1000 fam ). 50% din reusita .
2-logistica (>100 fam /incubator/2 flacai -doamne cu experienta in transvazare -fara Jenter ,pierzi timp - micronuclei ,3 vetre diferite -ploaie ,vant -/poate si un aparat de insamantare artificiala /BANI la greu ) 30% din reusita (fara selectie - pe banda )
3-un bun manager (maxim 4 ore de somn / zi ),TOBA de apicultura ,bun comunicator (raspunde si cand e calcat pe coada ) ... 20% din reusita .
Tie ce ti-a lipsit ? :shock:
Reciteste ce s-a scris pana aici .. reciteste ! Crezi ca-i invidios cineva pe tine ?
nae

Mesajde kamy » 17 Sep 2012, 21:26

Dragos2006 scrie:[

Daca nu ma insel inseamna ca in tot sezonul 2012 ai obtinut 100 regine imperecheate , asa e ?
dragos pentru tine doar una pozata in loc de stupina sau si aia erea albina?
kamy

Mesajde Ruben » 17 Sep 2012, 21:28

Kamy, cati ani ai?(Fara rautate)
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde kamy » 17 Sep 2012, 21:30

nae scrie:Cine sunt eu ? Sunt un apicultor care crede ca acest proiect este posibil (ca nr de matci - pretul ramane in dezbatere ).
Reciteste ce s-a scris pana aici .. reciteste ! Crezi ca-i invidios cineva pe tine ?
nae tata vad ca le stii pe toate ,spala-te pe dinti si nu tii mai infinge in dosul altora,si da-i drumul demonstreaza practic nu mai tine predici!
kamy

Mesajde kamy » 17 Sep 2012, 21:31

45 de anisori ruben
kamy

Mesajde valter » 17 Sep 2012, 21:32

nae scrie:Cine sunt eu ? Sunt un apicultor care crede ca acest proiect este posibil ...
Proiectul este viabil DACA :
1- ai un nume (Valter/prof Radut /Giovani /Maximus ...) 50% din reusita .
2-logistica (>100 fam /incubator/2 flacai -doamne cu experienta in transvazare -fara Jenter ,pierzi timp - micronuclei ,3 vetre diferite -ploaie ,vant -/poate si un aparat de insamantare artificiala /BANI la greu ) 30% din reusita (fara selectie - pe banda )
3-un bun manager (maxim 4 ore de somn / zi ),TOBA de apicultura ,bun comunicator (raspunde si cand e calcat pe coada ) ... 20% din reusita .

Uau!!!
Ma excit pe uscat fratela.
Utopii gasesti la tot pasul...treaba e sa pui osul la treaba si sa le transformi in realitate...asta pentru a te imbogati (cu o experienta in plus si nu financiar) sufleteste cu un nou Everest cucerit.

In viitorul apropiat vor exista si in Romania producatori de material biologic de calitate. Cu o singura conditie...''politica pasilor marunti''.Cine ignora acest considerent de baza cu siguranta va claca ori va iesi in piata publica si-si va cere scuze ca a mintit cu nerusinare.

ps. Daca aritmetica s-ar transpune in practica multiplicarii asa cum o vad ''unii'' Romania ar fi prima tara din lume cu material genetic certificat 100%.
valter

Mesajde Ruben » 17 Sep 2012, 21:37

kamy scrie:45 de anisori

:) Multi inainte.

Esti tanar pentru anisorii pe care ii ai.

Era sa spun ca tineretea are si dezavantaje, dar....m-am oprit ;) Sigur are numai avantaje.

Io am citit mai pe fuga topicul tau asta. Ma roade curiozitatea. Ce procent din proiect consideri TU ca ai indeplinit?

Cat crezi acum ca e pretul unei matci?
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde Ruben » 17 Sep 2012, 21:42

valter scrie:Daca aritmetica s-ar transpune in practica multiplicarii asa cum o vad ''unii''

Valter ai pus degetul pe rana. Si inca l-ai pus incet, cu simt.

Da mie imi trebuie deja nurofen :)
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde kamy » 17 Sep 2012, 21:42

nae scrie:Proiectul este viabil DACA :
1- ai un nume (Valter/prof Radut /Giovani /Maximus ...)(D Puisoru /Dragos 2006 sau cei cu peste 300 _1000 fam ).
?

.
Mesajde valter » 5 minute în urmă

In viitorul apropiat vor exista si in Romania producatori de material biologic de calitate.
de-aia vorbea dragos de ciori vopsite?
kamy

Mesajde kamy » 17 Sep 2012, 21:46

Ruben scrie:
kamy scrie:45 de anisori

:) Multi inainte.

Esti tanar pentru anisorii pe care ii ai.

Era sa spun ca tineretea are si dezavantaje, dar....m-am oprit ;) Sigur are numai avantaje.

Io am citit mai pe fuga topicul tau asta. Ma roade curiozitatea. Ce procent din proiect consideri TU ca ai indeplinit?

Cat crezi acum ca e pretul unei matci?
ruben tata am spus ca a fost un esec,dar hai sa vad care se lauda c-a rupt anu asta inafara de nae?
kamy

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE