Cine sunt eu ? Sunt un apicultor care crede ca acest proiect este posibil (ca nr de matci - pretul ramane in dezbatere ).Trebuie sa -mi raspunzi mie si oricui te chestoneaza pt ca asa-i corect sau te retragi la gradinita .
Si afirmatiile mele sunt de combatut si voi raspunde pt a ma corecta /invata .Discutia e initiata aici nu pe MP/telef .
Afirm:-an perfect ,pt matci .
Daca-ti faceam eu cadou 5000.. cui le vindeai ?(cine esti ?, la asta se refera ).
Proiectul este viabil DACA :
1- ai un nume (Valter/prof Radut /Giovani /Maximus ...)(D Puisoru /Dragos 2006 sau cei cu peste 300 _1000 fam ). 50% din reusita .
2-logistica (>100 fam /incubator/2 flacai -doamne cu experienta in transvazare -fara Jenter ,pierzi timp - micronuclei ,3 vetre diferite -ploaie ,vant -/poate si un aparat de insamantare artificiala /BANI la greu ) 30% din reusita (fara selectie - pe banda )
3-un bun manager (maxim 4 ore de somn / zi ),TOBA de apicultura ,bun comunicator (raspunde si cand e calcat pe coada ) ... 20% din reusita .
Tie ce ti-a lipsit ?
Reciteste ce s-a scris pana aici .. reciteste ! Crezi ca-i invidios cineva pe tine ?