kamy scrie:multumesc de raspuns dar am socotit drumul pana la buricu italiei sub roma ar costa 1000 de euro dus intors la o capacitate de 80 de lazi verticale pe 24 de rame in care practic ar intra 320 de roi pe 6 rame,am o camioneta ldvc de 100 cai si un trailer cu pavilion apicol desupra,consum 15%.da in primavara nu-i scot cu 1000 de euro!
kamy scrie:nu stiu ce costuri aveti la scosul familiilor incolo spre salcam da nu mi s-ar parea mai costisitor o iernare in tarile calde,grecia ar fi mai aproape,italia e mai stabila politic cei ce aveti informatii nu fiti zgarciti va rog!
cristi_vidican scrie:Am citit candva despre un studiul dinainte de 89, in care au dus peste iarna stupii cu avionul in nordul Africii, mi se pare in Tunisia, sperand ca matcile vor continua ponta.
Din cate stiu, experimentul a fost un esec, pt ca matcile nu au pontat, iar albina s-a uzat si stupii s-au depopulat.
Ioan Guist scrie:Ca si idee:Una din probleme, ar fi ca DSVSA-ul .ro te lasa sa iesi.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 39 vizitatori