Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Iernare - poze

Mesajde balloo » 18 Sep 2012, 09:14

Are cineva poze cu stupii de anul trecut pregatiti si/sau in curs de pregatire pentru iernat? As vrea sa vad mai multe variante. Unii pun o patura, altii perne, altii material de blugi, etc. Eu unul inca nu m-am hotarat cu ce sa-i invelesc.
E-mail: mailandrei@gmail.com
Mess: YarisExpert
balloo

Re: Iernare - poze

Mesajde Nebunu_R » 18 Sep 2012, 12:04

Ii invelesti cu ce ai. Unii au paturi, altii blugi, alti perne. Altii folosesc folie. Eu, de exemplu, pun doar un ziar deasupra podisorului.
Nebunu_R

Mesajde jenica67 » 18 Sep 2012, 14:08

Uite aici cum am iernat un roi pe 5 rame, asta a fost tot.Jos fund AV cu plasa pe tot fundul, mai putin o coroana de 60 mm pe margine din scandura, cu sibarul bagat si care acopera jumate din deschidere.
Fişiere ataşate
Foto 004m.jpg
jenica67

Mesajde Dila Daniel » 18 Sep 2012, 21:37

balloo scrie:Are cineva poze cu stupii de anul trecut pregatiti si/sau in curs de pregatire pentru iernat? As vrea sa vad mai multe variante. Unii pun o patura, altii perne, altii material de blugi, etc. Eu unul inca nu m-am hotarat cu ce sa-i invelesc.

Nu se impacheteaza stupii dupa poze.
Incearca sa intelegi si sa faci deosebire intre felurile de impachetare,apoi hotarasti ce ti se potriveste.
Nu ti-o spun cu rautate...
Cauta pe forumul asta si cel vechi.Este scris foarte mult despre acest subiect!
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Nebunu_R » 19 Sep 2012, 13:16

mancare sa aiba, ca de frig nu am auzit sa moara
Nebunu_R

Mesajde Arhivistu » 22 Sep 2012, 15:50

Eu nu ii impachetez cu nimic,miere de calitate, cuibu strans, o diafragma,podisoru si gata ;)
Nu încerca sa faci un lucru cu exceptia cazului în care esti sigur de tine, dar nu renunta pur si simplu deoarece altcineva nu este sigur de tine.
Arhivistu

Mesajde FLORINELU » 23 Sep 2012, 17:57

eu pun peste podisor textile,dar de cele tesute din canepa de catre mamele si bunicile noastre si care permit o buna aerisire si izolare.se gasesc in toate podurile caselor vechi de la sat si e pacat sa le manance soarecii degeaba.si de lana binanteles nu numai de canepa.
FLORINELU

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR