Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: PROIECT vanzare matci cu 20 Ron. Ce parere aveti ?

Mesajde kamy » 19 Sep 2012, 09:57

dragos io ti-am mai spus ca sa nu judeci pe altii dupa tine da vad ca bat toaca la urechea surdului,iar daca tu faci ciori vopsite nu e sigur ca toti fac la fel!daca toate matcile tale sant super toate si n uscoti si rebuturi, mai povestim ca chiar m-ar interesa cu ce gel le-o ungi la trantori de ies asa,daca nu poti spune ca de la tine toate ies zbici ramane valabil ce am mai spus ca nu-mi pierd vremea cu tine!
intr-un topic din una in alta ai ajuns la geneza,baliga frate de sama ca prin modul tau ceri o trimetere expresa la primele doua carti ale bibliei (facere si iesirea)da nu ti-o fac pentru ca idealu meu e sa nu fiu ca tine!
Ultima oară modificat de kamy pe 19 Sep 2012, 10:24, modificat de 2 ori în total.
kamy

Mesajde kamy » 19 Sep 2012, 10:04

bace ioane multam de sfaturi,da nu intentionam sa fug in grecia,ereau comenzi de 2000 de matci care nu ereau chiar nefacubile,dar daca la altii a fost cel mai bun an la mine is nevoit sa recunosc c-a fost cel mai prost decand am io muste tiu minte c-a mai prins tata asa un an pin 85-86 cand a plouat toata vara si mureau albinele de foame,da io-n vremea aia ma jucam cu pistolu cu apa pentru mine era an bun!
iar daca de pe urma faptului ca santem cetateni europeni si nu povestim amu gradu,ar mai fi niscai avantaje,macar sa le aflam apoi om vedea daca le-om folosi au ba!in ce priveste calitatea e vorba de crestere si conditii asigurate,inrest nu vad care crescator de matci ar fi pus hamu pe hazard si-o nceput sa-l struneasca!
sanatate ca-i mai buna decat toate!
kamy

Mesajde kamy » 19 Sep 2012, 10:22

scuzati intarzierile la raspunsuri da ieri pana-n zuua m-am dus la oradea sa-mi schimb instalatiunea de gaz de pe o masina pe alta si au cam incurcat baietii fisele la bujii,noroc ca mecanicii n-au avut timp ca astfel azi eram deja cu motoru desfacut ca asa se procedeaza pe partia asta!
kamy

Mesajde Dragos2006 » 19 Sep 2012, 12:10

kamy scrie:dragos io ti-am mai spus ca sa nu judeci pe altii dupa tine da vad ca bat toaca la urechea surdului,iar daca tu faci ciori vopsite nu e sigur ca toti fac la fel!daca toate matcile tale sant super toate si n uscoti si rebuturi, mai povestim ca chiar m-ar interesa cu ce gel le-o ungi la trantori de ies asa,daca nu poti spune ca de la tine toate ies zbici ramane valabil ce am mai spus ca nu-mi pierd vremea cu tine!

Mai omule sper sa ma intelegi bine : ACOLO UNDE EU AM TAIAT LEMNE TU CULEGI SURCELE ! Ai dat un anunt bomba (fasaita) in care nici macar un filatelist nu crede , rezultatul fiind doar o musca pe degetul mijlociu - ATAT TE DUCE MINTEA , ATAT PREZINTI . Eu unul nu am dat nici un anunt ca vand oarece material biologic , in schimb prezint filme unde orice stupar poate privi tot lantul productiv intr-o stupina inclusiv crescatorie de regine cu nucleele aferente .

Momentan tu esti NIMENI si ai NIMIC .(punct)
Ultima oară modificat de Dragos2006 pe 19 Sep 2012, 13:00, modificat 1 dată în total.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde kamy » 19 Sep 2012, 12:58

Dragos2006 scrie:[

Momentat tu esti NIMENI si ai NIMIC .(punct)
prea multa balegare de seama pentru un ,, NIMENI si ai NIMIC,,multumesc oricum pentru ,,atentie,,!
kamy

Mesajde Ruben » 19 Sep 2012, 13:14

Stie careva: Dragos asta mai are albine?
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde kamy » 19 Sep 2012, 13:39

ruben eu ma refeream la eticheta pusa mie de dragos da vad ca si tie -ti place ciocolata!
kamy

Mesajde Ruben » 19 Sep 2012, 15:03

Scuze, domnule kamy pentru interventia legata de proiect. Succes!
Ultima oară modificat de Ruben pe 19 Sep 2012, 17:11, modificat 1 dată în total.
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde kamy » 19 Sep 2012, 15:16

stai frate linistit nu tra sa-ti ceri scuze!
kamy

Mesajde Dragos2006 » 19 Sep 2012, 17:43

Ruben scrie:Stie careva: Dragos asta mai are albine?

Eu nu am albine cica nevasta mea ar avea o stupina :D eu am doar un canal de apicultura pe youtube cu peste 1,5 milioane de vizualizari. Si eu raman uimit cand vad diferiti "experti" care-mi numara stupii apoi isi dau cu parerea despre evolutia efectivului.
Acum fie vorba intre noi am mai mai multe vetre de stupina in proprietate decat au unii stupi.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde paul » 19 Sep 2012, 18:00

Dragos2006 scrie: Acum fie vorba intre noi am mai mai multe vetre de stupina in proprietate decat au unii stupi.

Dragoselu' daca n-o bagai pe asta ... ma suparam pe tine :!: ;) ;) ;)
Nu se rateaza nici o ocazie ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Cristian IONITA » 19 Sep 2012, 19:32

Dragos2006 scrie:
Ruben scrie:Stie careva: Dragos asta mai are albine?

Eu nu am albine cica nevasta mea ar avea o stupina :D eu am doar un canal de apicultura pe youtube cu peste 1,5 milioane de vizualizari. Si eu raman uimit cand vad diferiti "experti" care-mi numara stupii apoi isi dau cu parerea despre evolutia efectivului.
Acum fie vorba intre noi am mai mai multe vetre de stupina in proprietate decat au unii stupi.

da .... cuvant ai?
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde kamy » 19 Sep 2012, 19:57

e...cristi acuma vrei prea multe nu-i deajuns canal pe iutube,propitati peste propitati si scris cat cuprinde de se saturara toti,mai are si stupi,tu nu vezi ca nici la sampoane nu gasesti 4-5 in 1.n-are destule cuvantu-i pentru penguini!
p.s.auzi cica mai are si nevasta si io care credeam ca-i v-un psihopat de sare pa toti sau e doctor pisalog?
P.S.2.STAI CA ACUMA ARE SI-O LEGE DE LA FISC!daca tot nu va-nvatara-ti minte sa nu va puneti cu cine are........sau nu?
Ultima oară modificat de kamy pe 19 Sep 2012, 21:51, modificat 1 dată în total.
kamy

Mesajde kamy » 19 Sep 2012, 20:06

dragos unde esti fa ti s-a-nfundat canalu?ai grija can l-oi desfunda sa nu te ia curentu sau sa te ia cu ameteli din cauza mirosului,sa iei inainte o pastila ceva,macar una d-aia placebo face bine la pisich!
kamy

Mesajde Dila Daniel » 19 Sep 2012, 20:26

Domnilor apicultori (cu acul scos...),
mai scrieti despre proiect sau inchid topicul? :)
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde kamy » 19 Sep 2012, 20:42

stai nene ca unchiu valter no zas nika!oi fi io cel mai nerod nepot da sa ma lase asa?
kamy

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE