marian sima scrie:daca e baiat destept si i-si face matci anual nu va intra nici un stup in roit.
Ruben scrie:marian sima scrie:daca e baiat destept si i-si face matci anual nu va intra nici un stup in roit.
Pai exact in anul al doilea matca ponteaza bine...
Dragos2006 scrie:unde ai citit asta ?
Cristian IONITA scrie:daca regina e schimbata toamna .... apuca sa oua ceva si atunci .... oare nu e in varf de forma in sezonul urmator?
Cristian IONITA scrie:daca regina e schimbata toamna .... apuca sa oua ceva si atunci .... oare nu e in varf de forma in sezonul urmator?
Dragos2006 scrie:totul tine de imperechere , in fapt de reusita unei imperesecheri ideale. si cum idealul este rar...
marian sima scrie:Matcile tinere sint secretul ,ai matci tinere acum ai puiet in primavara esti sigur ca nu roieste in toamna le schimbi.
Dragos2006 scrie:De doi ani merg numai pe regine tinere si selectie la sange , de doi ani nu am mai vazut sa roiasca vreo colonie la mine in stupina.
Ioan Guist scrie:Regina dovedeste, se impune si arata de ce este in stare dupa doua ierni trecute cu brio.
marian sima scrie:Matcile tinere sint secretul ,ai matci tinere acum ai puiet in primavara esti sigur ca nu roieste in toamna le schimbi.
Dragos2006 scrie:De doi ani merg numai pe regine tinere si selectie la sange , de doi ani nu am mai vazut sa roiasca vreo colonie la mine in stupina.
Ioan Guist scrie:Regina dovedeste, se impune si arata de ce este in stare dupa doua ierni trecute cu brio.
ioanpuiu scrie: ....
Mă interesează problema în sensul că vreau să aleg de la cine voi cumpăra mătci.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori