Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde LUCIAN AVRAM » 24 Sep 2012, 12:08

eu cred ca vorbim de oameni diferiti ..................
LUCIAN AVRAM

Mesajde Cristian IONITA » 24 Sep 2012, 13:12

la ce anume mai precis te referi Luciane?

diferiti fata de ce? .... militieni de atunci fata de politisti de acum?

talhari de atunci fata e cei de acum?

opinia publica de acum fata de ce atunci?

Calaii de acum fata de cei de atunci?

hai nu fi evaziv .... zi clar cu subiect si predicat
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde modigliani » 24 Sep 2012, 13:30

lucky5strike scrie:Ca sa judecam in mod corect politistii (ce termen prost, "sa judecam"... "sa intelegem", ar fi mai potrivit!!), ar trebui trait o luna-doua in pielea lor.

Foarte posibil sa ne luam cu mainile de cap cand am vedea cam cu ce fel de specii au ei de-a face... zilnic...

Si foarte posibil i-am privi cu alti ochi.

:!:

Din ce sa-ti fac "statuie" ??? Din marmura , sau bronz ??? ..... Alege , fratele meu cel intelept !!!
modigliani

Mesajde ioanpuiu » 24 Sep 2012, 13:37

LUCIAN AVRAM scrie:eu cred ca vorbim de oameni diferiti ..................

Diferit ar trebui să fie locul acestei discuţii.

Discuţia asta a fost în esenţă despre principii dar tinde să se transforme într-o luptă corp-la-corp.
Credeţi că democraţia a murit în poartă la Donbazil ? încercaţi să o resuscitaţi sau o prohodiţi acum ?
Nu înţeleg dacă vreţi doar să-i daţi în cap cu "oprobiul public" sau să-i aplicaţi o democraţie a cuţitelor lungi (după cum vă ştiu, înclin spre prima variantă)
Dacă vreţi totuşi să-l jupuiţi de piele sau de satutul de membru pe Stupăritul eu nu mă opun, dar nu este normal să dăm la o parte discuţia, serioasă pînă la un punct, şi pe soclul care se numeşte democraţie să construim un eşafod pentru Donbazil.
Faceţi-o oriunde în altă parte, dar nu aici.

Mai mult decît atît mă întreb: are careva dintre noi un certificat de neprihănit sau doar cel care se bazează pe o declaraţie pe propria răspundere ?
Oameni fiind, este posibil să avem fiecare o bătătură în talpă ... nedeclarată ?
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Cristian IONITA » 24 Sep 2012, 13:46

ioanpuiu scrie:
LUCIAN AVRAM scrie:eu cred ca vorbim de oameni diferiti ..................

Diferit ar trebui să fie locul acestei discuţii.

...

si mai precis unde anume?

unde se poate discuta despre faptul ca societatea noastra este inerta in ceea ce priveste condamnarea (macar morala daca nu legala) fostilor tortionari? ...

or fi multi cu bataturi in talpa .... dar nu-s prea multi cei care au "servit" sistemul comunist chiar daca prin asta au calcat in picioare orice principiu si demnitate umana.

Ca noi restul .... din lene, lasitate sau poate mila nu am reactionat asta nu scuza cu nimic.
Cristian IONITA

Mesajde Donbazil » 24 Sep 2012, 22:39

Sal'tare!
Eu am intzeles mesajul lui Mircea si ma abtzin.....
Faina remarca aceea ca democratzia n-a murit la mine la poarta.... :) :) :)
Apreciez onestitatea si luciditatea unora dintre colegi iar pe ceilaltzi.......Lasatzii in plata Domnului.....
Sal'tare!
Donbazil - Faget :)
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 24 Sep 2012, 22:50

de urmarit: - http://www.guardian.co.uk/world/2012/se ... witz-guard

oare cat o mai trece pana cand atrocitatile comunismului vor fi condamnate iar criminalii judecati?

nea Johann Breyer de 87 de ani chelacaie ca el cica doar a pazit gardu ... probabil ca si el era "apreciat" de comunitate la dumnealui in fata casei ....

Donbazil scrie:Sal'tare!
Eu am intzeles mesajul lui Mircea si ma abtzin.....
....

Eu cred ca nu ai inteles nimic .... si ca esti LAS din moment ce refuzi sa raspunzi la o simpla intrebare:

Cristian IONITA scrie: .... sa inteleg ca nu ati avut niciodata nici cea mai mica remuscare pentru faptul ca ati facut parte din sistemul represiv al unui sistem totalitar?
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 24 Sep 2012, 22:58, modificat 1 dată în total.
Cristian IONITA

Mesajde Ruben » 24 Sep 2012, 22:58

Cristian IONITA scrie:de urmarit: - http://www.guardian.co.uk/world/2012/se ... witz-guard

oare cat o mai trece pana cand atrocitatile comunismului vor fi condamnate iar criminalii judecati?

nea Johann Breyer de 87 de ani chelacaie ca el cica doar a pazit gardu ... probabil ca si el era "apreciat" de comunitate la dumnealui in fata casei ....

Am auzit si eu unul de al nostru care zicea ca nu are remuscari, ca asta ii era meseria....

brrr, cum poate sa se deregleze sufletul omenesc.
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde MIHAI BALS » 24 Sep 2012, 23:31

copilas(C.I.),sau inadaptat,sau flotant,sau atotstiutor(cu slabiciuni ariene), cred ca e timpul sa te maturizezi.
MIHAI BALS

Mesajde Cristian IONITA » 24 Sep 2012, 23:36

D-le Bals nu am avut niciodata pretentia ca as da pe afara nici de maturitate, nici de prea adaptare, nici neflotabilitate, nici preadetoatestiutor sau alte cele ....

asa ca daca nu va deranjeaza va rog frumos sa si argumentati ceea ce ati precizat mai sus, nu de alta dar cel putin mie imi place sa vorbesc la obiect si mai ales argumentat si in plus dezvol rapid un sentiment de desconsiderare pentru oameni lipsiti de caracter si care se baga in seama fara a spune de fapt mai nimic.

Chiar sunt curios ce poate insemna pentru dumneata a fi "matur"? din moment ce vi se pare copilarie responsabilizarea CALAILOR care au ajutat la tinerea sub calcai a aceastei tari cateva zeci de ani de zile

Multumesc,
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 24 Sep 2012, 23:56, modificat de 3 ori în total.
Cristian IONITA

Mesajde MIHAI BALS » 24 Sep 2012, 23:50

sigur ai sa-ntelegi intr-o zi!
ca doar n-am zis ca nu esti baiat destept!
dupa cateva primaveri o sa vezi lucrurile altfel!
MIHAI BALS

Mesajde Cristian IONITA » 24 Sep 2012, 23:55

probabil ca asa va fi .... dar totusi .... asta nu scuza cu nimic interventia dumneavoastra ....

am pretentia de la interlocutori mei sa aiba si argumente pentru ceea ce afirma .... nu eu v-am invitat in discutie .... dumneavoastra ati intervenit .... asa ca insist sa va si argumentati afirmatiile de mai sus.
Cristian IONITA

Mesajde MIHAI BALS » 25 Sep 2012, 00:04

Cristian IONITA scrie:probabil ca asa va fi .... dar totusi .... asta nu scuza cu nimic interventia dumneavoastra ....

am pretentia de la interlocutori mei sa aiba si argumente pentru ceea ce afirma .... nu eu v-am invitat in discutie .... dumneavoastra ati intervenit .... asa ca insist sa va si argumentati afirmatiile de mai sus.

i-mi place insistenta ta!
daca toti ar avea nervu tau am fi departe!
asta nu inseamna ca afirmatiile mele nu sunt adevarate!
depinde la ce varsta le vezi!
MIHAI BALS

Mesajde Cristian IONITA » 25 Sep 2012, 00:09

Dle Bals nu stiu daca ati verificat .... nu ne despart prea multi ani ... pana-n 10 .... deci varsta nu ar trebui sa fie un inconvenient .

Nu a contestat nimeni veridicitatea afirmatiilor dumneavoastra .... eu v-am rugat (si apoi insistat) sa le si argumentati .... de obligat nu am cum sa va oblig, dar sincer va spun (acum ca am si aprofundat Pagina Personala) mi-ar parea rau sa va cataloghez in categoria oamenilor cu care nu vreau sa am de-a-face de pe acest forum.
Cristian IONITA

Mesajde MIHAI BALS » 25 Sep 2012, 00:19

Cristian IONITA scrie:Dle Bals nu stiu daca ati verificat .... nu ne despart prea multi ani ... pana-n 10 .... deci varsta nu ar trebui sa fie un inconvenient .

Nu a contestat nimeni veridicitatea afirmatiilor dumneavoastra .... eu v-am rugat (si apoi insistat) sa le si argumentati .... de obligat nu am cum sa va oblig, dar sincer va spun (acum ca am si aprofundat Pagina Personala) mi-ar parea rau sa va cataloghez in categoria oamenilor cu care nu vreau sa am de-a-face de pe acest forum.

sunt intr-o pasa buna!
dac-ai sti tu ce mult inseamna 1-2-3 ani dupa 40!
vorbim dupa,vreau sa avem aceeasi experienta,nu-mi plac discriminarile.
MIHAI BALS

Mesajde Cristian IONITA » 25 Sep 2012, 00:23

D-le Bals ... va spun sincer ca ma deranjeaza afirmatiile dumneavoastra .... nu ca ar fi neadevarate ci ca sunt neargumentate.
Cand o sa depasesc pragul de 40 .... o sa detaliem .... pana atunci .... consider ca este necesar ca ori dumneavoastra sa le stergeti (daca nu se poate solicitati ajutorul moderatorilor) ori este perfec justificat sa va raspund in consecinta.
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 25 Sep 2012, 00:33, modificat 1 dată în total.
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE