lucky5strike scrie:Ca sa judecam in mod corect politistii (ce termen prost, "sa judecam"... "sa intelegem", ar fi mai potrivit!!), ar trebui trait o luna-doua in pielea lor.
Foarte posibil sa ne luam cu mainile de cap cand am vedea cam cu ce fel de specii au ei de-a face... zilnic...
Si foarte posibil i-am privi cu alti ochi.
LUCIAN AVRAM scrie:eu cred ca vorbim de oameni diferiti ..................
ioanpuiu scrie:LUCIAN AVRAM scrie:eu cred ca vorbim de oameni diferiti ..................
Diferit ar trebui să fie locul acestei discuţii.
...
Donbazil scrie:Sal'tare!
Eu am intzeles mesajul lui Mircea si ma abtzin.....
....
Cristian IONITA scrie: .... sa inteleg ca nu ati avut niciodata nici cea mai mica remuscare pentru faptul ca ati facut parte din sistemul represiv al unui sistem totalitar?
Cristian IONITA scrie:de urmarit: - http://www.guardian.co.uk/world/2012/se ... witz-guard
oare cat o mai trece pana cand atrocitatile comunismului vor fi condamnate iar criminalii judecati?
nea Johann Breyer de 87 de ani chelacaie ca el cica doar a pazit gardu ... probabil ca si el era "apreciat" de comunitate la dumnealui in fata casei ....
Cristian IONITA scrie:probabil ca asa va fi .... dar totusi .... asta nu scuza cu nimic interventia dumneavoastra ....
am pretentia de la interlocutori mei sa aiba si argumente pentru ceea ce afirma .... nu eu v-am invitat in discutie .... dumneavoastra ati intervenit .... asa ca insist sa va si argumentati afirmatiile de mai sus.
Cristian IONITA scrie:Dle Bals nu stiu daca ati verificat .... nu ne despart prea multi ani ... pana-n 10 .... deci varsta nu ar trebui sa fie un inconvenient .
Nu a contestat nimeni veridicitatea afirmatiilor dumneavoastra .... eu v-am rugat (si apoi insistat) sa le si argumentati .... de obligat nu am cum sa va oblig, dar sincer va spun (acum ca am si aprofundat Pagina Personala) mi-ar parea rau sa va cataloghez in categoria oamenilor cu care nu vreau sa am de-a-face de pe acest forum.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori