in viata de multe ori trebuie sa fii diplomat!
am vrut sa vad aceasta calitate si ma bucur ca exista!
MIHAI BALS scrie:Cristian IONITA scrie:probabil ca asa va fi .... dar totusi .... asta nu scuza cu nimic interventia dumneavoastra ....
am pretentia de la interlocutori mei sa aiba si argumente pentru ceea ce afirma .... nu eu v-am invitat in discutie .... dumneavoastra ati intervenit .... asa ca insist sa va si argumentati afirmatiile de mai sus.
i-mi place insistenta ta!
daca toti ar avea nervu tau am fi departe!
"Deci, eu am plecat din PSD pentru că nu am fost lăsat să candidez la Primăria Craiovei. Am zis că în PC pot să mă exprim. Am sprijinit-o pe Olguţa Vasilescu. Independent am ajuns atunci când a fost dat Mircea Geoană afară din PSD, iar eu am zis că plec din USL pentru că nu e corect să fie dat afară un fost preşedinte. A fost o rebeliune a mea. La PDL am intrat ca să-l blochez pe Antonie Solomon să ajungă candidatul PDL la primărie, şi l-am blocat. Am stat trei săptămâni, după care am plecat înapoi la PSD. "
cornelioandanciu scrie:Domnule Ionita, aparitia comunismului in Romania a fost ceva care pentru starea de fapt de atunci din contextul international ar fi fost aproape imposibil de evitat.Amintiti-va ca URSS tocmai castigase razboiul, alaturi de celelalte puteri aliate,asa ca i se cuvenea o parte mare din tortul victoriei. Iar poporul roman timp de 50 de ani a trebuit sa supravietuiasca.Cu oamenii care au fost, si care au trebuit sa se adapteze situatiei.Si acuma ce sa facem?Sa ne apucam sa facem vanatori de vrajitoare?Sa lasam timpul sa rezolve aceasta problema, este cel mai intelept lucru.Si sa-i multumim lui Dumnezeu ca nu a fost mai rau!
Cristian IONITA scrie:D-le Danciu ... nu degeaba Miorita e considerata opera literala la noi .... prea suntem tentati sa lasam timpul sa rezolve decat sa ne asumam responsabilitatea si sa ne rezolvam noi astfel de probleme.
Ruben scrie:Cristian IONITA scrie:D-le Danciu ... nu degeaba Miorita e considerata opera literala la noi .... prea suntem tentati sa lasam timpul sa rezolve decat sa ne asumam responsabilitatea si sa ne rezolvam noi astfel de probleme.
Apai, nu crezi ca ai prea multe pretentii de la un popor de ciobani emigrati din balcani? Noi stim sa muljem mioara, si sa ne asteptam in pace sfarsitul. Si paradisul nostru ii "loc cu verdeata"
marian sima scrie:Daca ma gindesc bine nu am ucis cit a ucis nemti nu am furat cit n-i sa furat din tara si multe altele.
marian sima scrie:Poporul acesta de ciobani a dat valori ce a modelat lumea pacat ca unii vad doar partea goala a paharului de fapt se fac bani buni pe extrapolarea unor laturi negative .
Daca ma gindesc bine nu am ucis cit a ucis nemti nu am furat cit n-i sa furat din tara si multe altele.
marian sima scrie: ...
Poporul acesta de ciobani a dat valori ce a modelat lumea pacat ca unii vad doar partea goala a paharului de fapt se fac bani buni pe extrapolarea unor laturi negative .
Daca ma gindesc bine nu am ucis cit a ucis nemti nu am furat cit n-i sa furat din tara si multe altele.
Donbazil scrie:Sal'tare!
Se zice-n popor, ca Dumnezeu cand a facut tzarile le-a dat fiecareia cate ceva, dar Romaniei , care a ramas la urma i-a dat ce-a ramas, cate putzin din toate....
Si mare, si muntzi si teren roditor cu ape crgatoare si bogatzii in subsol....Sfantu' Petru a intrebat daca nu-i prea mult cu atatea bogatzii, la care Dumnezeu a raspuns:
-Stai sa vezi ce conducatori la dau.....
http://www.razbointrucuvant.ro/recomand ... a-oltchim/
Sal'tare!
Donbazil - Faget
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 16 vizitatori