Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde Donbazil » 30 Sep 2012, 22:32

LUCIAN AVRAM scrie:Mah da ce creatura nenorocita mai esti ,....................

Re: Vanatoarea ....

Mesajde Cristian IONITA » 30 Iul 2012, 14:21
aha .... deci din cauza asta esti atat de tampit ... ca nu manaci suficient .... si incerci sa recuperezi mancand rahat

mestere ... poti sa ai si 20 de Kg .... tot aflu de tine si tot o sa te calc in picioare .... o data si o data trebuie sa se inteleaga si-n tara asta ca ceea ce spui are si consecinte .... tu esti ala de ai cerut sa ne vedem .... acum fie ca vrei sau nu .... ne vom vedea ...

hai .... sa-ti fac treaba mai simpla .... inca mai vrei sa ma auzi ....

Cristian IONITA scrie:De azi am telefon de capitala europeana .... +32470881415, il pastrez si pe cel de RO (+40744687010) dar de raspuns la el mai rarut

Nici nu stii cu cata nerabdare astept momentul ....

dar daca tot esti atat de amabil .... te astept cand vrei (cu toate ca asa cum ti-am spus sigur o sa am pbe sa te identific printre pitecantropi) la Bruxelles .... asta daca stii unde e .... si mai ales daca ai cum sa ajungi .... numai vin-o pana cel tarziu sambata ....
"Când am plecat de aici, v-am lăsat săraci şi proşti... Când am revenit, v-am regăsit şi mai săraci şi mai proşti." - Constantin Brâncuși

Sal'tare!
:idea:
Donbazil

Mesajde balasbebe » 01 Oct 2012, 06:43

LUCIAN AVRAM scrie:Mah da ce creatura nenorocita mai esti ,....................

S-a tampit de tot de cand nu mai vede albine, sau nu-l mai inteapa. El se furisa la targuri sa nu dea mana cu careva. A uitat. Acum ii judeca pe cei care au purtat uniforma tarii, sa-i fie rusine. Acest mizerabil de om nu mai trebuie bagat in seama. Vad ca in fiecare zi purica la greu.

Si ce daca are un telefon cu +? Parca se retragea de pe langa noi. Sta acum si ne incurca. Vezi, ca poate ai treaba, si noi nu stim.
balasbebe

Mesajde balasbebe » 01 Oct 2012, 06:56

Daca tot este vorba de democratie, dupa astfel de postari acest indivit nu cred ca mai are ce cauta pe un forum de apicultura niciodata. Nu se va supara nimeni, dar absolut nimeni. Sa stea cu cei cu plus la telefon, sau cu IQ ridicat.
viewtopic.php?f=39&t=1611&start=208
balasbebe

Mesajde Cristian IONITA » 01 Oct 2012, 08:22

oho .... d-le Balas .... de multa vreme nu v-am mai citit cretinatatile .... sa intelegem ca a inceput deja tulburelul?

Rusine trebuie sa le fie alora care cu si fara uniforma au slujit tiranilor acestei natii .... alora care nu au fost capabili de alceva in viata decat sa se faca caini de paza ai tiraniei, alora care nu-s in stare nici sa traga o basina fara sa primeasca ordin sau aprobare.

PS: esti atat de b*u incat nu stii ca pana si tu ai + la telefon :D , ba mai mult .... aveai + la telefon si pe vremea cand frecai racanii ...., si exista + la telefon inca de pe vremea cand erai tu racan
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde mircea » 01 Oct 2012, 15:48

Nene Bebe....tocmai dumneata ? Hai, ca nu ma asteptam ...
CI, de ce nu lasi lucrurile sa curga firesc, in spiritul regulamentului ?

Prieteneste va rog...nu ingropati ceea ce ati construit .
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde proapi » 01 Oct 2012, 15:49

C.I. nu te-ai convins pana acum ca se gasesc destui sa-l infrumuseteze pe :twisted:
Normal ca ai dreptate, dar te lupti cu cei ce au fost la celalalt capat al lesei.
Totusi, pentru cei mai tineri, sa stiti ca fostul sistem comunist totalitar s-a instalat prin forta si crima, s-a mentinut prin frica, teroare si tiranie si a sfarsit prin crima, asa spune istoria.
proapi

Mesajde Dragos2006 » 01 Oct 2012, 17:16

A mai auzit cineva ceva de Antonescu Crin- cacarau ?
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde balasbebe » 01 Oct 2012, 21:02

Cristian IONITA scrie:oho .... d-le Balas .... de multa vreme nu v-am mai citit cretinatatile .... sa intelegem ca a inceput deja tulburelul?

Rusine trebuie sa le fie alora care cu si fara uniforma au slujit tiranilor acestei natii .... alora care nu au fost capabili de alceva in viata decat sa se faca caini de paza ai tiraniei, alora care nu-s in stare nici sa traga o basina fara sa primeasca ordin sau aprobare.

PS: esti atat de b*u incat nu stii ca pana si tu ai + la telefon :D , ba mai mult .... aveai + la telefon si pe vremea cand frecai racanii ...., si exista + la telefon inca de pe vremea cand erai tu racan

Esti un gunoi care nu mai merita nici o atentie. Gunoiul poate sa fie si folositor daca este de grajd. Dar proaspat nu-i bun decat fermetat.
Rog colegii sa-mi dea un termen pentru ca eu nu-l gasesc acum.
Am calcat in rahat, sau m-am bagat si acum pute rau de tot.
Daca mi-am facut de lucru cu unul ca tine, eu ce sa fac? Dam cat putem la gioale, ca doar se poarta. Am terminat de impachetat si de hranit albinele, si acum scoatem din sant betivii, ii ducem su salvarea, vedem noi ce facem. Il avem pe Arafat. Un strein se poate purta cu semenii lui, indiferent de culoare sau tara. Daca am ajuns sa putam ranchiuna pe unul care a purtat uniforma tarii, ce sa fac? Dau cat pot din taste, nu cred ca voi fi banat prea repede. Si daca voi fi nu este mare scofala. Au fost si altii, si poate au revenit, sau poate au uitat de noi. Daca tot a murit democratia, de ce ar conduce doar unul discutiile?

Nu astept raspuns.
balasbebe

Mesajde Cristian IONITA » 01 Oct 2012, 21:13

mda .... altul care completeaza lista de ignorati
Cristian IONITA

Mesajde balasbebe » 01 Oct 2012, 21:28

In aria asta nu ma prea pricep. Atata stiu atata pot. Sper sa nu se supere colegii mei. Poate pe alte topicuri sunt mai bun, sau este vai de mine. Meseria de stupar se fura. Iubesc prea mult albinele si nu o data am cerut sa se desfinteze astfel de sectiuni. Daca tot au ramas, mai dam la taste si pe aici, cat de cat.
Noi in fiecare zi de marti ne intalnim si discutam cateva ore. Maine daca stau prea mult pe aici poate o sa fiu obosit. Ma chinuie talentul si nu ma mai pot concentra.
balasbebe

Mesajde LUCIAN AVRAM » 02 Oct 2012, 00:10

Cristian IONITA scrie:oho .... d-le Balas .... de multa vreme nu v-am mai citit cretinatatile .... sa intelegem ca a inceput deja tulburelul?

ce faci mah ? iar ai baut apa la caine ? :lol:
LUCIAN AVRAM

Mesajde balasbebe » 02 Oct 2012, 07:49

mircea scrie:Nene Bebe....tocmai dumneata ? Hai, ca nu ma asteptam ...
CI, de ce nu lasi lucrurile sa curga firesc, in spiritul regulamentului ?

Prieteneste va rog...nu ingropati ceea ce ati construit .

Ce era sa fac daca si eu am purtat cizme si cascheta? CI are ce are cu noi. Daca a facut ceva instructie nu se prea vede, ori a facut prea multa. Este precum cainele. Daca a fost batut cu un par, de cate vede un om cu un batz in mana, sare sa-l muste. Asa este si CI. Se crede la antenele lui Voiculescu. Acolo numai ei au dreptate. Neavand un subiect mai serios, este bun si asta. Afara ploua, stugurii crapa si pe urma o sa-i consume albinele. Si in acest an voi ramane fara tulburel.

Pe aici trebuie sa treaca doar cei fara albine. Aici ei se pot desfasura in voie.
balasbebe

Mesajde Cristian IONITA » 02 Oct 2012, 08:42

LUCIAN AVRAM scrie: ...

ce faci mah ? iar ai baut apa la caine ? :lol:

he he .... daca ai stii tu de cand nu am mai baut eu apa .... bag seama ca te macina invidia .... ai grija sa nu dai in ulcere

si dupa atata "incrancenare" hai sa mai si radem:

Top 5 motive pentru care Dan Diaconescu n-a adus banii pentru Oltchim
#1 Pentru că s-a stricat imprimanta partidului şi acum, în loc de zeuro, tipăreşte doar bancnote din Botswana cu chipul fondatorului OTV
#2 Pentru că altfel exista riscul ca măcar cîţiva români să afle că lotul olimpic de informatică al României e primul din UE şi astfel să ruineze impresia generală de “ţară de retardaţi convinşi că vor cîştiga la Loto dacă se roagă la icoana lui Ogică”.
#3 Pentru că Dan Diaconescu reprezintă interesele unui miliardar din Kiribati care a încercat să plătească achiziţia în moneda locală. Din păcate, Guvernul refuză să angajeze un expert financiar specializat în saci cu scoici, oglinjoare şi mărgeluţe colorate.
#4 Pentru că n-a adunat banii din toate cutiile de Monopoly pe care le deţine.
#5 Pentru că dumnealui nu e ca alții mișel, pentru că nu e ca alții canalie, nu e ca alții infam.
#6 Pentru că încă o dată, la un Guvern condus de Ponta, cu minte, cu judecată limpede, cu simț politic, nu se poate mai bun investitor decît d. Diaconescu, onorabilul d. Diaconescu!
Cristian IONITA

Mesajde ioanpuiu » 03 Oct 2012, 13:05

Aţi fost cuminţi ? ? ? dacă da,

"Guvernul va creste incepand de la 1 ianuarie cu 16,05% impozitele pe cladiri si terenuri, al amenzilor si al celorlalte taxe locale"
http://economie.hotnews.ro/stiri-finant ... -16-05.htm
cadou de an nou
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Mircea_63 » 03 Oct 2012, 13:22

ioanpuiu scrie:cadou de an nou

Oho Puiule, pana la Anul Nou mai este. Mai vedem ce alte "cadouri" mai primim. Ca stat "social" nu este alta solutie decat biruri si taxe!
Sa vezi ce or primi astia de pe care beleste si pielea acuma cand platesc taxele, la vremea cand vor deveni si ei pensionari. :lol:
Probabil le va fi dor de vremurile de acuma!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde nae » 05 Oct 2012, 19:14

Dragos2006 scrie:A mai auzit cineva ceva de Antonescu Crin- cacarau ?

Cine-i tipul ? A , ala de-si da demisia daca ... dar nu-si mai da ______''-Si eu cu cine votez !?''
Mi-am propus sa nu mai comentez dar (vorba porcului :asta ca e cald )l-am vazut pe Base lacrimand si m-a umplut de spume .
Sa traiesti nea Traiane , esti mare /politic vorbind ii bati cu mainile legate (fara guv.-finante ),bravo!

Ba USL-isti ,voi vedeti ce vad eu sau sunt eu dus cu capu ' (am votat : DA pt demitere nu pt confirmarea USL ); daca Base si ai lui ar pleca in munti 2 luni (sa nu apara pe Tv ) USL nu ar lua 30% ,noroc ca mai apare Videanu /Blaga ...
Ba ,voi care ne conduceti ,sunteti mai prosti decat mine (8 clase + 3 );Base va repeta ca a CONDUS cea mai mare nava (x Tdw) si voi nu va deranjati sa intrebati un psiholog ce inseamna ? Probabil ranjiti superiori ca ati condus dublul /triplul oamenilor de pe o nava (ministru = mii de oameni /director la Oltchim =3000 ) ; 10 oameni care merg zilnic,dupa program,acasa (se detensioneaza psihic/sexual...)valoreaza (ca tensiune /iritabilitate /subordonare )mai putin decat 1 OM plecat 4-6 LUNI pe mare ...
Nene Victore matale o trimiti pe Luluta in UE sa-l pacalesti pe Base ? Cred ca se tavaleste pe jos de ras .
Ca sa fie blat va trebuie creier - nu e cazul ; ramane incompetenta /aroganta / multa FOAME -de bani /... ____si noi ramanem cu M--E .
nae

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE