Dragos2006 scrie:Cu ceva ani in urma am pus in discutie studiul Apimondia facut in Canada unde intr-un singur sezon se ajungea de la 100 de familii la 1000 ! secretul : solutia caspica . Din acest motiv l-am intrebat pe DM ce tratament este in prima caldare cu fructoza .
marian sima scrie:Vezi tu Cristiane avem vederi diferite ....
balasbebe scrie:Daca treceai pe la ACAR, gaseai raspunsul. Este adjuvant pentru combaterea varozei. Daca iei fara adjuvant costa doar 3,9 lei de la o alta asociatie concurenta. Cu eticheta pusa costa in jur de 5,1 lei. Dragos pentru a scoate 1:10 roi tu ce ai folosi?
marian sima scrie:Ai dreptate breeecind ai nostri preferau o apicultura ceva mai stabila aia introduceau albina ucigasa si multe chestiuni care ii umpleau de paraziti ,loca americana si altili
.
marian sima scrie:Ai ca vad eu cind o sa ajunga pe aici virusi de care sint vinovati vestici vostri si din cauza carora stupine intregi sint decimate ,daca totul e asa de roz acolo unde se inregistreaza jumatatile de efectiv disparute peste iarna in tarile lor?
Ioan Guist scrie:Pe cand...daca te uiti cu ochii umezi catre...Romanica, se schimba perceptia.Aici la noi, pe meleaguri carpatine, unde curge raul involburat si canta privighetoarea ...imnul national la ora 7 trecute fix, ei bine la noi adicatelea, Apis melifera are alta perceptie a florilor.Nu culege decat florile albastre ,rosii si galbene.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 43 vizitatori