Dragos2006 scrie:Daca tu produci bukcfast in Romania eu ma las de apicultura !
Da, te mai crede cineva
Inainte sa te lasi de apicultura, ar fi trebuit sa te apuci.
Dragos2006 scrie:Daca tu produci bukcfast in Romania eu ma las de apicultura !
Dragos2006 scrie:Smecheria consta in nucleul de imperechere folosit . Sunt nuclee pt. productie comerciala si nuclee pt. varfuri.
Vrei regina prolifica , mergi pe regine din botci de roire !
Dragos2006 scrie:automat apare si alt mare geniu al apiculturii planetare ! cum se face ca toti astia sunt din Salaj ? eu stiam ca acolo sunt oameni harnici si cu scaun la cap dar... mereu exista si un dar... laptisor de matca proaspat la 120 euro/kg...produs la Ibiza ... ai de capul nostru !
Bambucha scrie:As compara orice tip de nucleu cu "rodajul" unei masini. Abia dupa un nr de km iti permiti sa tragi linia.
Proaspata matcuta intr-o unitate mica fie ea si de 2 r dadant, este ca o "copila adolescenta", ceea ce poate ea cu adevarat se vede doar intr-o familie de productie. Opinie personala!
Mircea_63 scrie:La gradinita doar promite, dar in productie confirma. Daca a confirmat, tragem urmasi, daca nu, nu. Daca de la gradi e handicapata...se elimina! Pare clar si logic!
ANITEI scrie:Nu intrasem pe topicul asta , dar azi mi-am propus sa aflu cum e cu prolificitatea dar nu am inteles din ultimele doua pagini. Incerc mai tarziu!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator