ai bagat atatea deleme de nu stiu pe care s-o atac
1. daca e bine sa-i infofolesti?..bine nu stiu daca e minunea de pe pamant...dar rau sigur nu e...asta inseamna...fan....ziare...pernutze...polistiren...etc...etc...bani,spatiu de depozitare vara...tenacitate sa strangi ,confectionezi,etc..etc
. aici nu se pune problema de,, rata de supravietuire""......baiul este cat de depopulat si epuizat iese din iarna fata de cum a intrat.
foite de plastic???rau nu e...dar iarasi trebuiesc bani...adeca...un milion de una bucata cat...si mai depinde si cum te simtzi...e ca si cum ,,ai manca o gaina de curte sau una de crescatorie""
despre filme pe intelesul tuturor...vis a vis de literatura apicola romanesca...am mai zis...literatura apicola romanesca este cea mai pe intelesul oricarui romanash in comparatie cu orice literatura in romaneste.nu-ti trebui mare carte si cultura s-o intelegi...comparand filmele cu literatura scrisa...asta face parte din meteahna romanului comod......pana nu-l iei de mana sa vada el cu ochii lui, degeaba ii explici in scris...ca deh,,este greu sa mai si gandesti nitzel si sa treci prin filtrul mintii ce zice ala in carte.
..ce arata d margarit si ce facem cu informatia????
pentru mine este ca si un film cu sharon stone...superba dar nu am ce face cu ea...buna doar de clatit ochii
logistica ce o are???frumoasa,,,dar si la noi sa faci totul stoc si unidimensional..ce te opreste???...banul!
plaiul perfect plan ca arena nationala.....romanasul ce sa faca pe un gazon ca ala?..o viloantza sau sa imprastie cinshpe stupi pe doua mii de metri patrati???
apoi ....sa tunzi atata iarba si s-o intretii sa nu te tabere balariile...iarasi...munca ..timp si bani cheltuiti....
gruparea pe europaleti....poti s-o faci si aici.....dar nu e mai bine pe anvelope uzate sau pe capre????
verticali me.....am mai zis...la un stationar in romania nu da rezultate....iar la pastoral la sange...nu e simplu ,nu e la indemana oricui!
cu matcile...aduse din patru zari......aduci ,aduci...dar nu le amortizezi
cu galetile de siroape...e frumos...dar iarasi trebui cashcaval(si aici mi=am adus aminte de vorba lui cristivindican...un bidon de 30 l de cutie in sattionar......

..frumos dar nu garantat si nu an de an...si in anii ceilalti????scoti din buzunar???
despre rapitza......si mai ales vetre fixe....la noi??????..plus ca..am mai zis...din cinci ani de pastoral la rapita...imposibil sa nu te stropesca de doua ori si sa -ti stea inima in loc.
..linia automata???e sublima...dar cu euroi multi.
gard electric de securitate?...pai la noi trebui ca gardul sa pazesca stupii si tu sa pazesti gardul...ca ramai fara el...
pian de scris date despre familie???moft......! cum scrii cu markerul pe stup cate caturi a dat tot asa poti scrie despre familie...fara masina de scris mobila!!!!
in rest...shraron stone.....si eu daca as fi pe brodway...macar as spera ca as trece macar la cinzeci de pasi pe langa ea si poatre poate as atinge-o la shopinguiala.scena cu ea pe scaun si fara desuuri(a se citi chilotzi).....nu stiu daca ar fi de asa efect s-o vad pe viu in scena asta cum a fost pe ecran!!!
in canada as putea aplica..copia pe dan margarit...dar aici chiar ca nu vad ce!
cele 60 filme le-am luat la puricat de vreo trei ori...si cu mare atentie...poate poate fur ceva...ca-mi plac...si omu asta are har si apicol si artistic......dar...doar ca sharon stone la tilivizor pentru mine...
am citit si toate comentariile sub fiecare film postat de el....ce sa zic???extaz.....laude.......si intrebari puerile...copilaresti...poate, poate omu asta din doua vorbe iti asigura reusita in afacerea apicola..
mai ziceti si voi ce ati aplica din ce ati vazut la dan margarit???