@panshe 85 -absolut corect si principial d.p.v. apicol este cum spui tu !!!Tot timpul a trebuit sa lupt cu mine insumi . Sunt un etern sentimental si oricat as incerca ... tot latura sentimentala are castig de cauza ...
@ruben -stiu ca nu-i normal puiet la ora asta , dar , daca Domnul a dat , fie numele Domnului binecuvantat !!!...
Am eu grija sa scutur albinele cand sunt putine grade C afara si stiu de la meteo ca urmeaza temperaturi scazute . Ideea este sa intre in ghem si sa nu aiba zbor macar 2-3 zile . Apoi , sigur nu mai dezerteaza !
@jenica - am sa te ascult !!! Iau un orizontal , ii mai fac 2 urdinisuri si le iernez la comun ! Ai perfecta dreptate !
@ mircea 63 - tu ... starnesti "pasiuni" ! Ti-am zis vreodata ca ... imi esti drag ??? Mircea ... GANDIM LA FEL !!!
@un OM-ule - cred ca pot sa apreciez corect o minima cantitate de albina necesara pentru a putea trece iarna ! As regreta profund ... sa ai dreptate ! Conteaza pe faptul ca am sa spun ADEVARUL indiferent ce s-ar intampla ! Multumesc pentru ... tragerea de atentie !!!