janese scrie:vezi ca nu ai zis...sa ascult,,ai zis sa ascultam...sa discutam... pai,hai sa discutam! implica-te nepoate!!!!
"No..... Sezi cumitel!!!" ca de" Iarna nu-i ca vara !" Si miscatoare comparatia cu femeile ca deh..... in stup e multe muieri "e "ca nu sunt suficiente .
Daca vezi filmuletele zici ca maine ridici vila doar din 2 stupi , dar cum Viata bate filmul ?!!! asa e si la noi . Raman un pic uimit de ceea ce ai scris @Janase "puerilitate " unde e si cu ce se mananca???
Sa nu te superi pe mine ca asta a fost ca " Bate saua ca sa priceapa ..."
acu ca vine iarna ha sa ne gandim cel putin noi incepatorii la ce am facut rau anul asta si ce puteam sa facem mai bine si analizam ceea ce am dobandit , ca filmuletele didactice sunt groaza.
de ex eu ma intreb cum se face ca in toate filmuletele nu exista pic de propolis intre rame , si ramele se desfc asa de usor intre ele , si la mine e ... durere, le curat acum si saptamana viitoare tot gasesc propolis pe ele si tot asa .... or fi albinele mele asa de rele incat sa pun apropolis si acolo unde nu trebuie ?????
Pentru initiator ! am vazut si eu multe filmulete care mi-au placut , despre cum sa faci diverse , dar asta nu inseamna ca se face si usor acel lucru , pentru ca daca ar fi fost asa de usor cu apicultura si asa de bine , cred ca era plina lumea , nu numai Romania de albine .
Bafta la Iernat !!