Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Mai bine mort decat sa-i votez

Mesajde balasbebe » 17 Oct 2012, 20:24

Mare miting pe stadion. Ma uit le ei cum rad. Sunt veseli si au de ce. Toti sunt veseli, se pupa se imbratiseaza. Doar cand mergeam la cate o nunta, mai vedeam atatea pupaturi.
balasbebe

Re: Mai bine mort decat sa-i votez

Mesajde adycnst » 17 Oct 2012, 20:40

trist...foarte trist, parca ma intorc in timp, clasa muncitoare si "agenturili" straine care vor romania. asta inseamna lipsa de cultura! :evil: azi am vazut 2 romanii, una civilizata, care a muncit toata ziua si una manipulata cautand "fericirea" pe stadion!
adycnst

Mesajde Dragos2006 » 17 Oct 2012, 20:41

Nu doeream sa comentez pe acest subiect dar acum ca m-am intaratat...
In 1990 cand au fost primele alegeri libere cuplul Iliescu - Roman facea baie de multime de la APACA la CUCA MACAII , in acelasi timp Corneliu Coposu se intalnea cu Margaret Thatcher . Rezultatul alegerilor ? normal ... iliescu si implicit 20 de ani de bezna.
In 2012 vor fi iarasi alegeri libere , cuplul ponta -antonescu face baie de multime pe stadion precum Ceausescu , in acelasi timp Traian Basescu se intalneste Angela Merkel si cu toata conducera Europei . Rezultatul alegerilor ? normal ... Ponta si implicit 20 de ani de bezna .
Sa ne mai vaitam ca o ducem prost ? INUTIL ! PROSTI DAR MULTI !

NOAPTE BUNA ROMANIA !
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Noapte buna Romania

Mesajde balasbebe » 17 Oct 2012, 21:09

Da Dragos ai perfecta dreptate.
L-am intrebat si pe Reformist la ce televiziune se uita, si mi-a raspuns ca el nu are televiziune. Deja pentru mine este un semn de intrebare. Nu a raspuns la o simpla intrebare.
balasbebe

Mesajde paul » 17 Oct 2012, 21:35

Dragoselu' , zii sa mori tu si sa n-ai parte de albine ca ai votat in '90 cu ... Coposu ??? :o Apropos ... tu in '90 aveai drept de vot ???
Ai idee ce statura morala aveau liderii taranisti ??? I-am cunoscut personal pe majoritatea , n-ai idee ce regal intelectual era o discutie cu ... Gabriel Tepelea sau cum ti se facea pielea gaina cand povestea ... Ioan Lup !!! Ai auzit de Ioan Lup ???
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Dragos2006 » 17 Oct 2012, 21:48

Poate nu iti vine sa crezi dar inca am in casa dovezi ca eram tzaranist in acele timpuri . Inca am ascuns in casa afisele electorale pe care le lipeam pe stalpi in anii 90 - 92. Am un poster cu Ioan Ratiu de o calitate exceptionala . Oare cati din ziua de azi stiu cine a fost Ioan Ratiu ? Eram in Bucuresti in acele timpuri ... ce evenimente , munciori , mineri ... dar eram TANAR !!!

Tu unde ai fost cand MS Mihai I a fost lasat sa viziteze prima oara Romania dupa 90?
Dragos2006

Mesajde paul » 17 Oct 2012, 21:55

Dragos2006 scrie:Poate nu iti vine sa crezi dar inca am in casa dovezi ca eram tzaranist in acele timpuri . Inca am ascuns in casa afisele electorale pe care le lipeam pe stalpi in anii 90 - 92. Am un poster cu Ioan Ratiu de o calitate exceptionala . Oare cati din ziua de azi stiu cine a fost Ioan Ratiu ? Eram in Bucuresti in acele timpuri ... ce evenimente , munciori , mineri ... dar eram TANAR !!!

Dragoselu' ... ma uimesti !!!
Si ... sa nu stii tu cine a fost Ioan Lup ??? Da' de ... fratii Boila ,ai auzit ? Da' de ... Ioan Alexandru , ai auzit ?
Si daca tot ai impartasit chiar si in tinerete acel set de valori ,cum muma padurii apreciezi acum un tip de personalitate ... a la Base ??? Nu pricep ! Imi da cu virgula ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ves.lucian.zabrani » 17 Oct 2012, 21:57

as vrea sa traiesc pana atunci cand voi vedea un politician cel putin de valoarea lui Corneliu Coposu , Dumnezeu sa-l ierte !!! multi nu l-au inteles pe Corneliu Coposu !!! nici nu cred ca sunt in stare sa insir calitatile lui !!! imi aduc aminte ca am fost foarte aproape de plans cand am auzit ca a murit si mai ales cand lumea arunca cu flori spre sicriul lui !!! parerea mea si atat !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde mibu » 17 Oct 2012, 22:03

Ultimele două postări ,culmea ,doi prieteni ai mei !
Prietenii mei ,vă rog ,nu vă coborîți la nivelul lor !
Votați ce dictează conștiința !
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde paul » 17 Oct 2012, 22:08

Lucian , intreaga lor generatie , ma refer la "puscariabili" aveau aceeasi tinuta morala ! Corneliu Coposu , ca fost secretar personal al lui Iuliu Maniu , ca executor testamentar al acestuia , ca "mostenitor legal" , daca vrei , a fost cel mai vizibil !
Nu va puteti imagina ce tinuta avea ... Ioan Lup !!! Intr-adevar , din toata pleiada, era cel mai virulent !!! Au ramas de pomina si interventiile sale din CPUN !!!
Astia s-au chemat ... OAMENI !!!
paul

Mesajde balasbebe » 17 Oct 2012, 22:11

Eu in casa familiei Boila am intrat de nenumarate ori. Pe sora dansului am cunoscuto, deoarece sotia a stat la ei in gazda in timpul studentiei. Era foarte retinuta in discutii. Cred ca erau urmariti de securitate, pasa cu pas. Singura libertate pe care o avem este ca putem discuta acum liber pe acest forum fara teama.
Da poate sa fie prieten, mama sora frate, dar daca stau toata ziua la Antene, RTV, sau inca doua posturi care spala creiere nu ma mai mira absolut nimic.
balasbebe

Mesajde ves.lucian.zabrani » 17 Oct 2012, 22:14

ei au fost ceea ce a mai ramas din FLOAREA NATIUNII !!! majoritatea au pierit la canal sau in puscarii !!! astea au fost vremurile !!!
vrem nu vrem , face parte din istoria noastra !!!
imi aduc aminte de ce a spus Petru Rares putin modificat : VOM FI IARASI CE AM FOST SI MAI MULT DECAT ATAT !!!
unde era oare aceasta natie romana , pe care eu o iubesc nespus de mult cu calitatile si defectele ei , daca nu era comunismul ???
eu zic ca eram mult mai sus decat suntem acum !!!
Ultima oară modificat de ves.lucian.zabrani pe 17 Oct 2012, 22:29, modificat 1 dată în total.
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Dragos2006 » 17 Oct 2012, 22:17

[quote="paul"
Si daca tot ai impartasit chiar si in tinerete acel set de valori ,cum muma padurii apreciezi acum un tip de personalitate ... a la Base ??? Nu pricep ! Imi da cu virgula ...[/quote]

In anii 90 am acumulat atata antipatie pentru Iliescu incat cel care lupta impotriva lui si a acolitilor sai este prietenul meu. Nu suport numele de Iliescu si PSD . Oare ce fac Bratienii in lumea de dincolao cand vad partidul lor cum a ajuns pres pentru iliescieni ?
Sa nu crezi ca sunt mort dupa Base dar la ora actuala este singurul din Romania care lupta cu hidra iliesciana.
Dragos2006

Mesajde paul » 17 Oct 2012, 22:33

Dragoselu' ... ai dreptate cu urmasii Bratienilor . Cu toate ca , daca stau bine si ma gandesc , au cam avut vocatie de ... duplicitari ! Asta , ca sa fiu elegant si sa nu le zic ... tradatori ! Daca ne amintim numai de Tatarascu si putem avea o imagine ...
Nu ai dreptate cu Base si PDL ca luptatori impotriva ... neocomunistilor , reprezentati de Iliescu ! Si ei sunt ... "urmasii Romei "!!!
paul

Mesajde Dragos2006 » 17 Oct 2012, 22:46

Poate eu nu ma pricep la politica dar nu cred ca Baroso si Merkel s-ar asocia cu Basescu daca acesta nu ar fi de partea binelui.
Si la urma urmei de ce sa nu recunoastem ca poporul roman consuma mai mult decat produce , de unde vine diferenta ????
Dragos2006

Mesajde paul » 17 Oct 2012, 23:11

Dragos2006 scrie:Poate eu nu ma pricep la politica dar nu cred ca Baroso si Merkel s-ar asocia cu Basescu daca acesta nu ar fi de partea binelui.
Si la urma urmei de ce sa nu recunoastem ca poporul roman consuma mai mult decat produce , de unde vine diferenta ????

Dragoselu' ... "in tara orbilor , cel care vede cu un ochi , este imparat" !!! Fara nici un fel de referire la defectul fizic al Presedintelui ...
Politica , astazi , se face pe ... interes !!! Probabil ca interesele europene in Romania sunt mai sigur reprezentate de Base si PDL ! Probabil ... Sunt ABSOLUT CONVINS ca doamna Merkel si domnul Baroso vor coabita cel putin la fel de bine cu o administratie USL rezultata in urma unui vot democratic . Si interesele europene vor fi la fel de ... in siguranta ! Doar actorii ... se schimba !
De acord cu aliniatul 2 din citatul tau , dar , ce ne facem ca si acel putin care se produce intra doar in cateva buzunare ???
Apropos de asta ... cred ca-ti amintesti de personajul Gelu Visan , deputat PDL , care era prezent aproape non stop pe televiziuni , in special pe cele ale mogulilor si care incerca intr-un mod jalnic sa apere ... politica PDL ??? Mai deunazi , dupa ce nu a mai prins loc eligibil in colegiul din Dolj in care a candidat data trecuta , furios ... a inceput sa "vomite"... cum ca PDL Dolj ar trebui sa se numeasca PDL Dolj SRL :shock: , din cauza afacerilor veroase desfasurate de liderii sai !Vorbea de vreo 30.000.000 de coco . Un fleac ... Si te intreb eu pe tine: astia impartasesc valorile ... europene ??? Cred ca d-na Merkel si Baroso nu prea au habar de ... avatarurile politicii dambovitene pastorite de "Il Comandante" !!!
paul

Următorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE