Dragos2006 scrie:Poate eu nu ma pricep la politica dar nu cred ca Baroso si Merkel s-ar asocia cu Basescu daca acesta nu ar fi de partea binelui.
Si la urma urmei de ce sa nu recunoastem ca poporul roman consuma mai mult decat produce , de unde vine diferenta ????
Dragoselu' ... "in tara orbilor , cel care vede cu un ochi , este imparat" !!! Fara nici un fel de referire la defectul fizic al Presedintelui ...
Politica , astazi , se face pe ... interes !!! Probabil ca interesele europene in Romania sunt mai sigur reprezentate de Base si PDL ! Probabil ... Sunt ABSOLUT CONVINS ca doamna Merkel si domnul Baroso vor coabita cel putin la fel de bine cu o administratie USL rezultata in urma unui vot democratic . Si interesele europene vor fi la fel de ... in siguranta ! Doar actorii ... se schimba !
De acord cu aliniatul 2 din citatul tau , dar , ce ne facem ca si acel putin care se produce intra doar in cateva buzunare ???
Apropos de asta ... cred ca-ti amintesti de personajul Gelu Visan , deputat PDL , care era prezent aproape non stop pe televiziuni , in special pe cele ale mogulilor si care incerca intr-un mod jalnic sa apere ... politica PDL ??? Mai deunazi , dupa ce nu a mai prins loc eligibil in colegiul din Dolj in care a candidat data trecuta , furios ... a inceput sa "vomite"... cum ca PDL Dolj ar trebui sa se numeasca PDL Dolj SRL

, din cauza afacerilor veroase desfasurate de liderii sai !Vorbea de vreo 30.000.000 de coco . Un fleac ... Si te intreb eu pe tine: astia impartasesc valorile ... europene ??? Cred ca d-na Merkel si Baroso nu prea au habar de ... avatarurile politicii dambovitene pastorite de "Il Comandante" !!!