aceasta familie este primul care l-am primit anul asta !!! toamna asta a ramas fara matca !!! poate am zdrobit-o eu , poate a patit ceva , nu stiu !!! destul ca am gasit botci de salvare si am vazut-o pe tinerica in 19.09 !!!
aceasta familie a avut mult puiet in toamna , si cand a eclozionat au ramas coronitele de miere cam de doua degete !!! am sarit cu sirop !!! se poate vedea si pe rama din poza mult sirop necapacit !!! erau prea goale ramele !!! doua rame , cele mai negre din stup le-am pus pe mijlocul stupului in speranta ca voi vedea oua pe ele !!!
in 27.09 am vazut cateva zeci de celule lustruite !!! sperantele ca voi vedea oua au crescut !!!
in 06.10 am vazut larve si in jurul lor oua !!! BUCURIE MARE !!!
astazi m-am uitat putin prin el !!! am puiet doar pe cele doua rame mai negre si nu foarte mult puiet !!! nici nu aveam nevoie de mult puiet !!!
ma declar multumit de evolutia lui , fiind singurul de la care am stors 10 kg , chiar daca mi-a dat emotii cu schimbarea matcii !!!
are MATCA DE COMEAT ( o localitate din judetul Timis ) !!! tare de tot !!! o voi urmari la primavara !!!

Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!