Emi,
Frumoasă stupină. Visez și eu la așa ceva, dar vom vedea ce va fi. Pașii mei sunt mai mărunți, dar prefer să calc bine cu piciorul unde voi păși, ca să văd dacă e tare pământul. Am preferat întotdeauna o viață mai simplă, dar mai sigură. Apicultura e un domeniu foarte perisabil, invers proporțional cu perisabilitatea mierii. Fondurile europene au făcut și bine și rău, roadele începem să le culegem și vor veni din plin în anii ce vor urma (și bune și rele). Depinde foarte mult și de ce va urma în materie de fonduri pentru apicultură.
Deci, bine-ai venit în fanclub MER. Dar să rezolvi repede familiile slabe. O condiție să rămâi membru este să ai familiile tari.
Luciane, nu mai trece odată toamna și iarna asta să văd și eu floarea de salcâm și să încep să populez lăzile, a cără scândură încă nu o am?
Deja mă apucă depresia când văd ca s-a dus și sezonul acesta. Cel mai greu mi-a fost din iulie pt că am văzut albinele tot mai rar și va fi și mai rar și ce e mai rău e că până la salcâm vor fi tot departe.
Luciane, tu când pui capul pe pernă seara și închizi ochii (nu la servici) la ce visezi? Că eu numai MER văd în visurile mele, asta până nu adorm, că până acum n-am reușit să fac să visez așa ceva.