alt stupar scrie:28/32 daca nu gresesc
ce nu mi-a placut ? Oho... multe ! Incepand cu clestele de scos rame si terminand cu capra pe care le asezam![]()
Acum serios, intro zi am sa fac o trecere in revista a avantajelor si dezavantajelor la acele sisteme. Nu de alta dar sunt baieti care nici nu-si inchipuie acel tip de tehhica apicola. Si poate e nedrept sa se astearna uitarea...
kamy scrie:alt stupare ma bucur ca ti-ai revenit,chiar ma-ntrebam undei ala de l-am cunoscut la intrarea in forum,nu era vorba de exegeza ci de lada in niciun caz de analiza gramatikala si sant sigur ca ai experienta cu carul si la diferite tipuri de lazi nu doar la zeflemea,asa ca te ascultam cu interes chiar daca intri cu buldozeru!
marian sima scrie:Eu vreau sa trec pe Layens cu cat am in minte o schema de astfel de stup la care eu aduc unele imbunatatiri .
am facut am lucrat pot traje si de concluzii ,nu armeaza lada il mananca uv-eurile la lipit merge dar nu fara holtsuruburi,am incercat si fara si nu rezista la transport,am facut 2 sezoane pastoral cu lazi de polistiren!jenica67 scrie:Cel mai bun adeziv pentru armare, este sprayul de lipit polestiren, care este foarte bun adeziv, se lipeste pe aproape orice tip de suprafata, si este foarte rezistent. Faceti o proba, pentru a va convige.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 37 vizitatori