Prima pagină BAZA MATERIALA APICOLA ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE

Discutii despre baza materiala folosita in apicultura (tipuri de stupi,alte materiale,etc.).
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: masina potrivita pentru apicultura

Mesajde Ioan Guist » 21 Oct 2012, 09:06

ai facut o treaba buna .Nu scump,nu lux,nu dezcompusa,nu de fitze,de munca, de miscare,de apicultor.
Sa o porti prin coclauri ...sanatos.Sigur o sa iesi cu ea dupa ciuperci.Si o sa fi multumit.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde roi_ag » 21 Oct 2012, 13:16

Sa o stapanesti sanatos!
Eu pana la urma am optat ptr. asa ceva la acelasi pret,inmatriculata in tara.
Fişiere ataşate
158695_1837um695ZO9bNXm.jpg
roi_ag

Mesajde echo » 22 Oct 2012, 08:41

Super , sa fii multumit de ea si sa ti-o rupa butoaiele cu miere !!

Sunt totusi doua categorii diferite, eu inca nu ma bag la asa ceva, am altfel structurata strategia. Probabil ca urmatorul pas va fi o duba care sa imi acopere cerintele de logistica. Dar cine stie.. poate ajung odata si la asa ceva... :)

Deci... vorba lu' nemuritoru' Gambeta.. "apicultori din toate judetele... motorizati-va !! " :D
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde Bambucha » 23 Oct 2012, 09:09

Bravos, sa o folosesti sanatos :) la pretul asta merita cu prisosinta. Camionul se poate inchiria pentru cele 4-5 drumuri pe coclauri, deocamdata!
Si eu ma gandesc la o utilitara cu bena de genul 4m+/2,2m, se aduna calabalac de transportat pe zi ce trece :)
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde echo » 23 Oct 2012, 13:40

Fiti antena: tocmai am primit un e-mail cu echipamentes scoase la vanzare prin licitatie de catre UK MOD (ministerul apararii).
Aveti aici link-ul http://www.mod-sales.com/tender/listing.htm

o gramada de Defender 110 pe la 2000 GBP, camioane 4x4, am vazut chiar si un Ford Tranzit 4x4, niste Landrover Station vagoon din 2002 cu AC la 6000 GBP. plus alte camioane, tractoare, etc, etc..
Treabuie confirmat daca se pot inmatricula in RO, din cate stiu eu apartinand de MOD nu se inregistreaza in UK, dar merita vazute...
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde alt stupar » 23 Oct 2012, 16:53

pozitiile imediat dupa 200
macarale hidraulice la 1500 L.
E mult, e putin ?
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde echo » 23 Oct 2012, 23:50

248-254 macarale Atlas, daca ai pe ce sa le pui eu zic ca merita pana la ultimul banut.. Sun macarale care in mod normal la SH le gasesti intre 5000 - 8000 euro. din ce am vazut eu....

Cu mers acolo si adus acasa, se dubleaza suma si tot iesi la jumate din pret
echo

Mesajde jonny_it » 24 Oct 2012, 16:40

Gata, s-a rezolvat!

Ce inseamna sa ai pile la guvern(afli mai repede chestii) :lol:

http://www.mondonews.ro/Taxa-auto-a-fos ... 47838.html
jonny_it

Mesajde jiji » 24 Oct 2012, 20:07

Va salut
aveti idee cum sa cumpar de la licitatia din UK si cel mai important cum le aduc aici ?
cam cum se calculeaza transportul?
jiji

Mesajde echo » 24 Oct 2012, 20:42

eu unul nmu am nici cea mai mica idee, nu am luat niciodata nimci de la ei. \
Totusi cred ca daca le scrieti un e-mail, or sa va raspunda...

Cum se calculeaza transportul ?? pai cheltuieli de deplasare (avion, autobuz, hotel, etc) + cheltuieli de intoarcere (hotel-motel, mancare, combustibil pt vre-o 2000 km) + altele (acte, numere, asigurare)..
Varianta asta merge daca masina este deja inscrisa in UK< caz in care plecati cu ea pe roti (daca are ITP-ul la zi) pe baza numerelor provizorii. Daca nu a fost inscrisa niciodata, atunci .. pe platforma si dvs va intoarceti cu avionul.
dar asigurati-va ca o puteti inscrie inainte de a o cumpara.
echo

Mesajde jiji » 24 Oct 2012, 22:34

io ma gandeam la atv urile alea , intr un tir , cam cat o fi transportul?
jiji

Mesajde echo » 25 Oct 2012, 08:04

incepe de la 2500 euro in sus. plus taxe de ferry sau tunel si inca vre-o cateva care se aplica.
Transport rutier, se ia cam intre 1-1,7 euro/km, depinzand de disponibilitatea spatiului liber si locatia masinilor la momentul respectiv (exemplu: daca cineva trimite marfa in UK, ma refer la un transportator si inapoi tir-ul vine gol, atunci aveti sanse sa prindeti un pret bun; daca nu e tir gol in zona si il trimite special pt dvs, etunci.... e norocul lor :D)
Daca vreti va pun in legatura cu un transportator pe care il recomand cu cea mai mare incredere.
echo

Mesajde ANITEI » 25 Oct 2012, 08:49

Licitatiile sunt on line probabil tre sa-ti faci un cont pe site , transport e cel mai bine pe bursa de marfuri , poti gasi ieftin, succes! Atentie la taxe ulterioare legate de licitatie , eu mai merg la licitatii in Italia si sunt taxe si tva si alte alea care pot ajunge pana la 30 la suta din pretul pe care-l oferi pe vehicul.
" Luaţi seama, dar, la felul cum ascultaţi; căci celui ce are, i se va da; dar celui ce n-are, i se va lua şi ce i se pare că are.” Luca " ISUS HRISTOS
ANITEI

Mesajde jiji » 25 Oct 2012, 14:13

multumesc frumos pt raspunsuri.
voi ce credeti merita acele atv uri?
jiji

Mesajde robert gua » 26 Oct 2012, 10:52

Saptamana asta mi am indeplinit visul.am achiyitionat camionul si remorca de la pagina 5, despre care scriam in decembrie anul trecut ca ar fi perfect pt mine. De atunci il urmaresc, oferte dupa oferte, si l am luat. Trec la stuparit containeriyat.O sa pun si foto.
robert gua

Mesajde Tudor20 » 26 Oct 2012, 15:13

sa fie intr-un ceas bun!!! asteptam poze !!!!
Tudor20

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE