Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Mai bine mort decat sa-i votez

Mesajde Dragos2006 » 24 Oct 2012, 16:04

voi vorbiti de criza lui Basescu ??? sa ve deti de la anul criza lui Ponta ! :lol: cine are norocul sa traiasca pana in primavara va vorbi cu nostalgie despre Boc.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde nae » 24 Oct 2012, 16:18

Draga d-le mi-e greu sa recunosc dar cred ca aveti dreptate .
(cel mai bun premier e soacra-mea :-2 porci pe an/curtea plina de oratanii/butoiul plin/pensia la dispozitia lui ginerica ... sarut-mana )
nae

Mesajde EugenVoinea » 24 Oct 2012, 16:20

Dragi colegi! Cred ca putem sa asociem zicala ,,Omul sfinteste locul"cu partidele care guverneaza la un moment dat ,datorita noua.
Propun sa ne imaginam harta ec. a romaniei ultimilor 20de ani ,pe judete,si sa punctam:
procent somaj
---//--- fonduri atrase
nivel de trai ,etc.,etc.
Sa facem si harta cu judetele in care FSN,PDSR,PSD,USL,au guvernat si guverneaza,si sa le suprapunem.
Oare vom avea vreo surpriza!?
..."Invata de la vultur cand umerii ti-s grei Si dute la furnica sa vezi povara ei''... din lirica norvegiana.
EugenVoinea

Mesajde alt stupar » 24 Oct 2012, 21:49

balasbebe scrie: Eu vreau sa-i ocolesc, dar ei nu ma lasa.
...........
Se baga in fata la toate televiziunile. Oare ei mai au timp si de ceva bun? Seara de seara ocupa orice spatiu transmis pe calea undelor.

ei, aici v-as contrazice un pic...
seara de seara aveti la indemana alternativa Moise Guran si a sa ora de business. Mai nou este chiar pe TVR 1
Eu, atunci cand am timp, o prefer in locul Antenelor, B-ului, Realitatilor ori care-or mai fi... dracu sa le ia, ca numai sigla si sponsorul sunt diferite de la un post la altul :lol:
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Dragos2006 » 24 Oct 2012, 21:57

GUVERNUL PONTA ESTE PRIMUL GUVERN DIN ISTORIA ROMANIEI CARE A LASAT COPII FARA VACCIN !!! CU ACESTI ASASINI SA VOTEZ ???????????????
Dragos2006

Mesajde marius.gj.apic. » 24 Oct 2012, 22:12

Toate guvernele au lăsat copii fără vaccin . Toate "au colaborat" la "distrugerea" laboratoarelor şi a instituţiilor de cercetare ... Mai mult decăt atât Băse "a trimis" şi medicii din ţară . Au mai rămas în sistem doar (medicii) nostalgici , corupţi , incompetenţi şi ASASINI
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
marius.gj.apic.

Mesajde balasbebe » 24 Oct 2012, 22:19

Am un nepot de trei luni jumate. Seara de seara fata da drumul la camera si ma uit la el cum rade, cum da din maini si din picioare. Mai citesc pe forum, mai scriu, ziua trec la cate o stupina si uite asa. Te rog sa ma crezi ca si in vara am vazut listele si candidatii doar cand am trecut prin hol unde erau afisate si le-am consultat. Am zis doar ca oricum dai pe butoane tot la ei ajungi. Se bat pe locuri si tot ei ies. Sunt intelesi si indiferent de optiuni deja scorul este stabilit prin manipularea sondajelor.
balasbebe

Mesajde Dragos2006 » 24 Oct 2012, 22:26

marius.gj.apic. scrie:Toate guvernele au lăsat copii fără vaccin . Toate "au colaborat" la "distrugerea" laboratoarelor şi a instituţiilor de cercetare ... Mai mult decăt atât Băse "a trimis" şi medicii din ţară . Au mai rămas în sistem doar (medicii) nostalgici , corupţi , incompetenţi şi ASASINI

CATA MINCIUNA SI NESIMIRE ! propun sa se stearg postarea acestui individ certat cu realitatea
Dragos2006

Mesajde marius.gj.apic. » 24 Oct 2012, 22:37

Să-nţeleg că nimerii pe forumul PDL-ului ?

Dragos2006 scrie:CATA MINCIUNA SI NESIMIRE ! propun sa se stearg postarea acestui individ certat cu realitatea

... "individ certat cu realitatea" ... a cui realitate ?

Nu pot să cred ... cine vorbeşte pe forumul ăsta de minciună şi nesimţire ...

---------------------------------------------------------------------------------------------

... eu propun să se şteargă de pe forumul ăsta toate postările în care a fost ridicată vre-o suspiciune asupra lui Băse , asupra vreunuia din PDL , sau a politicii duse de aceştia .
... să fie banaţi pe viaţă şi să se impună anumite măsuri să nu mai îndrâznească cineva să fie anti...

Cred că ar fi singura metodă de "resurscitare" a democraţiei ...
Ultima oară modificat de marius.gj.apic. pe 24 Oct 2012, 22:49, modificat 1 dată în total.
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
marius.gj.apic.

Mesajde Dragos2006 » 24 Oct 2012, 22:40

Esti dus rau cu pluta . Daca maine ai un accident si o ehipa de medici "nostalgici , incompetenti ,corupti , asasini" , etc. iti salveaza viata , cum e ?
Dragos2006

Mesajde alin m » 25 Oct 2012, 00:02

Dragos2006 scrie:Esti dus rau cu pluta . Daca maine ai un accident si o ehipa de medici "nostalgici , incompetenti ,corupti , asasini" , etc. iti salveaza viata , cum e ?

Se cheama NOROC CHIOR. Ca nenorocitii din ultimii (stii tu) .... ani au redus bugetele tot mai mult. Nu uita ca Institutul Cantacuzino a avut crucea pusa acu de curind de catre PDL. Puteau oricand sa dea o de aia de urgenta -ORDONANTA - sa voteze la 2 maini si sa incalce legea doar asa ca sa nu intarzie cu vaccinurile sau sa nu mai fie deloc. Sa precizez ca fiica-mea a facut ceva vaccinuri mai tarziu cu 6 luni ... si asta acu 2.5 ani in urma.
alin m

Mesajde alin m » 25 Oct 2012, 00:05

Deci esti cam cu 3-4 ani in urma cu realitatea cind zici ca nu vrei sa ii votezi pe ASASINII astia.
Nu trage concluzia ca astia imi sint dragi. I-as baga cu drag la Iasi, la relaxare alaturi de anteriorii
alin m

Mesajde balasbebe » 25 Oct 2012, 07:00

Daca nu erau televiziunile ostile, indiferent de partid, nu am fi ajuns in aceast asituatie. Noi nu mai putem vorbi normal.

Oare trebuie sa moara Voiculescu sa ne putem relaxa? De ce trebuie sa moara capra vecinului sa mai putem tine si noi o capra? Am crezut in Iliescu mai mult decat in orice. Era asa de smecher ca a convins peste 80% din votanti. Poate asa este si cu Base, asa va fi si pe viitor. Daca suntem dezinformati de o televiziune asa vom ajunge. Dupa 1989 era doar o televiziune si noi nu ne-am dat seama. Acum putem sa selectam, dar informatia, sau formatorii de opinii sunt gras platiti.
balasbebe

Mesajde nae » 25 Oct 2012, 10:08

Putem sa gandim cu capul nostru !?
Ce tot aruncati pe televiziuni ... l-am ales pe Barabas -fara televizor /am adus regi sa ne conduca -fara tv ... eu merg la WC -fara tv .
nae

Mesajde Ioan Guist » 25 Oct 2012, 14:56

Basescu un nebagat in seama de nimeni.Basescu un chior in tara orbilor.Apropos, personal ma las condus de un chior cand trec o Autostrada , mult mai usor si cu un risc mai mic decat cu un orb cu ploape rosii.
Uo Barosu, curva de merkel, cine e sua sa ne zica noua? ce mai vrea si europa asta? si ma rog de ce aia tin cu nesimntitul de basescu,? Etc Etc Etc Etc pe toate televiziunile.Mai mult si mai rau, chiar si pe canalele diplomatice.
Un canal a fost si ala prin care ponta si cacarau o anuntat pe 17 lansarea usl.Cu ...14 premieri si 7 presedinti in tara, ce s-au anuntat cu un an inainte.Astia (sefii de stat) nu sunt din oceania !!! sau america latina!!!
Orice gospodar, pe praful asta, in criza asta zic, ar fi facut nitel curat si ar fi intins o masa in camera ai' buna.O branzica o discutie un zambet, nu strica gospodariei.

Ei bine, se anunta o taiere mica.10,4 miliarde de euro din fonduri europene.Ca... nu avem portar cu sapca la intrare.
Treaba e ca mai avem 2 luni de gandire :lol: Dupa alegeri adicatelea.Ca nu baga nimeni pita alba intr-o curte unde este imprastiata la porci de nimurugii politici.
Auzi ma! becali liberal.Sa ma stric de ras nu alta.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde paul » 25 Oct 2012, 18:12

Ioan Guist scrie:Basescu un nebagat in seama de nimeni.Basescu un chior in tara orbilor.Apropos, personal ma las condus de un chior cand trec o Autostrada , mult mai usor si cu un risc mai mic decat cu un orb cu ploape rosii.
Uo Barosu, curva de merkel, cine e sua sa ne zica noua? ce mai vrea si europa asta? si ma rog de ce aia tin cu nesimntitul de basescu,? Etc Etc Etc Etc pe toate televiziunile.Mai mult si mai rau, chiar si pe canalele diplomatice.
Un canal a fost si ala prin care ponta si cacarau o anuntat pe 17 lansarea usl.Cu ...14 premieri si 7 presedinti in tara, ce s-au anuntat cu un an inainte.Astia (sefii de stat) nu sunt din oceania !!! sau america latina!!!
Orice gospodar, pe praful asta, in criza asta zic, ar fi facut nitel curat si ar fi intins o masa in camera ai' buna.O branzica o discutie un zambet, nu strica gospodariei.

Ei bine, se anunta o taiere mica.10,4 miliarde de euro din fonduri europene.Ca... nu avem portar cu sapca la intrare.
Treaba e ca mai avem 2 luni de gandire :lol: Dupa alegeri adicatelea.Ca nu baga nimeni pita alba intr-o curte unde este imprastiata la porci de nimurugii politici.
Auzi ma! becali liberal.Sa ma stric de ras nu alta.

Chiar daca ai sa ma pui si mai tare la ficati , nu pot sa nu-mi dau cu parerea !
-adevarat !" In tara orbilor ... chiorul este imparat" !!!(proverb)
-Merkel si Baroso sunt lideri ai PPE !!! "Corb la corb nu-si scoate ochii"!!!(proverb)
-este criza ! O masa intinsa de Base ... a fost suficient ! Altfel liderii europeni isi formau o parere gresita si se mutau nemtii la noi ...
-taierea aia "mica"de 10,4 miliarde de euro se datoreaza "profesionalismului"...in escrocherii ale clientelei PDL,ca principali manipulatori ai acestor fonduri . Sapca portarului ar fi costat de vreo 20 ori mai scump si n-au mai ajuns banii !!! "Patinoarul din Brasov" .... first exemple !!!
-De ce nu ... Becali liberal ??? Bula a fost bun de deputat PDL ??? Daca DA ... e bun si Becali !!! Si daca eu m-am stricat de ras cu Bula PDL-ist ... a interesat pe cineva ???
Aaaah , tot ce vine din cealalta parte este aprioric rau si tot ce vine pe varianta basista este aprioric bun ...
EBA ... EUROPARLAMENTAR !!! Agramata lu' taticu' care n-are simtul ridicolului ! Nici ea nici tat-su , nici ... sustinatorii lui tat'su !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE