Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

pret corect pavilion second hand

Mesajde geangu » 26 Oct 2012, 21:46

As dori sa achizitionez un pavilion apicol second hand si nu stiu care ar fi un pret rezonabil. M ar interesa un vagon cu o capacitate de aproximativ 70 stupi verticali plus cabana de dormit.De asemenea sa fie inscris in circulatie.
Va multumesc anticipat.
geangu

Re: pret corect pavilion second hand

Mesajde Cristian IONITA » 26 Oct 2012, 22:20

nu prea sunt preturi "de lista" pentru pavilioane, sunt extrem de multi factori care influenteaza (tip, stare, vechime, dimensiuni, etc)

din ce am vazut eu insa pe anunturi preturiule sunt foarte oki pentru cumparator (un pavilion se vinde la pret de remorca auto ordinara)
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde catu » 31 Oct 2012, 12:35

70 stupi verticali ...cam greu gasesti pavilioane de felul asta, in general pavilioanele cu stupi verticali sunt pe 2 randuri deci intra vreo 48-60max(depasesti 8-9 m lungime cu cabina) al treilea se inalta f mult...trebe neaparat sa ai apoperisu demontabil ca sa umbli la randu 3, eu am asa ceva si are 52 st verticali si 8.3m pe 2 randuri.vrei stupi multi orizontali pe 3-4 randuri si pui si 100 de stupi pe un pav mai lung.
catu

Mesajde lucky5strike » 31 Oct 2012, 20:47

Aici gasesti de toate, http://anunturiapicole.stuparitul.com/v ... m.php?f=21

Pretul il decide ori vanzatorul, ori cumparatorul... am vazut 1000 si 4000 de euro... daca e corect au ba... e mult de rumegat... ia o foaie si un pix, fa cateva tabele si apuca-te de calcule!

:!:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE