Se implinesc mai bine de o duzina de mesaje identice, postate de catre mine pe forum, de-a lungul vremurilor tulburi .Care este.
De cate ori ne incalizim pe subiectul matci cu ....doua perechi de ovare, sunt nevoit sa ma repet.
Cunosc cate picioare are albina de ~ 12 ani. Am cautat in toata perioada asta o matca, o linie din care sa-mi umplu stupii.Daca deseori am fost flituit de catre cei platiti sa-mi asigure un minim de material pentru prasila, ori trimis la coada sa-mi iau ...nefecundatele, consider ca am fost postat in bratele hazardului cu bucuria tampa a functionarului est europeanodamboviteanopontic.
Ca ...d'paia aceleasi burti mi-au scos ochii cu pareri si iexperiente ce se pozitioneaza fix la 180 grade ce ceea ce vaz io, este partea haioasa a stupariei.
Bun, trec anii.Nu vine nimeni sa-mi spuie mie , in toata perioada asta ...splendida, urmatorul lucru:
Boule! De azi in colo, daca vrei o hosca din care sa tragi si sa umplii stupii tai si ai altora, basca cerul patriei cu trantori, iei de la noi doua custi cu material (cat am putut noi selectiona deocamdata) in fiecare an.Marci banu pe fiecare, 500 euro pe vaca, si te obligi sa vi cu o parere despre cum lucra ficele ei.
A...nu fra' !! Fa tu selectie (boule care esti) si noi te privim si te reprezentam la premierea sortimentelor de miere.Vezi sa faci si miere.