Mircea_63 scrie:Mai Curticene, nu te supara pe mine ca n-am scris cu rautate ce ti-am zis. Bineinteles ca si eu vreu sa cumpar ieftin si sa vand scump. Pretul depinde de piata.
Sal'tare!
Vulpea, zice catre gaina:
- Cum vrei?....Prima data sa negociem si apoi sa mancam, sau prima data sa mancam?.....
..............................................................................................................................
Pai mai fratilor, cel care vinde , in cele mai multe cazuri stie ce vinde. Este om cu experientza si daca ofera un lucru, apai da si garantzii.(Exceptzii cand se lichideaza din diverse motive).....
Insa cei care PRODUC PENTRU VANZARE, - o fac astfel incat sa lase totdeauna loc si de negociere, dar si de acel " BUNA ZIUA".....
Am mai scris, ca o data am primit un telefon de la cineva care mi-a multzumit si apoi mi-a spus si de ce: -Ii vandusem niste roiuri de care el era foarte multzumit si s-a gandit ca e cazul sa-mi dea un semn de viatza.....
Pai credetzi ca-i putzin?......
Cum a fost inima mea?....
Unii poate cred ca banii sunt totul....Daca dai x milioane ai y beneficii.......Da' de unde!.......
Nustiu cum fac altzii - si nu garantez pentru nuimeni - ( sau daca o fac o fac pentru fooooooarte putzini), dar nu-i destul cu cererea si oferta.....Mai trebuie.....
Si ceea ce mai trebuie este exact experientza!.....
Scanteia aia de viatza care lumineaza omu' sa faca bine cand trebuie si sa nu faca un lucru cand nu trebuie......
Pentru ca intuitzia si norocul vin cand nu te asteptzi dar experientza se acumuleaza in timp....
Asadar recomandarea mea catre cei mai tineri este sa nu se pripeasca......Sa faca o analiza swot a posibilitatzilor si sanselor a oportunitatzilor si riscurilor. Banii sunt catzi sunt, nu trebuiesc risipitzi aiurea.....
Nu pretzul dat pe un anumit produs reprezinta adevarata valoare a acestuia!.....
Chilipirul in sine nu-i un lucru rau, poate ca cel ce vinde la pret de chilipir o face fortzat de ceva anume.Acesta nu obliga pe nimeni sa cumpere.....
Tot asa si cel care cauta si tot cauta, sa cumpere la un pretz cat mai mic si in conditzii cat mai avantajoase, cu ce poate fi acuzat?.....Pai omu' isi urmareste interesul lui....Cu ce-i de vina?.....
Itzi convine, vinzi, nu-tzi convine, nu cumperi, - asta-i!......
Cred ca subiectul a fost postat intr-un moment in care autorul simtea o frustrare....Poate cele postate l-au ajutat sa inteleaga cam e mersu' vremii.
-"Ca nu-s vremile sub om ci omu' sub vremuri".....
Sal'tare!
Numa' bine si rau la nime!
Donbazil - Faget