Stiu multi care au dat salcamul cu 9 ron .. asa putin cum a fost.
Ai perfecta dreptate, totusi cati gandesc si lucreaza asa?
Mircea_63 scrie:Suntem mai performanti ca ei (nu e vorba de dintr`astia ca mine). Ia uite stuparul roman vs. stuparul vestic
Dragos2006 scrie: Cand intri intr-o afacere iti calculezi banii pe cel mai mic pret de achizitie . daca tu produci mai scump te lasi de meserie , inseamna ca nu esti bun in acel domeniu .
jonny_it scrie:Stiu multi care au dat salcamul cu 9 ron .. asa putin cum a fost.
Dragos2006 scrie:jonny_it scrie:Stiu multi care au dat salcamul cu 9 ron .. asa putin cum a fost.
Anul acesta salcamul s-a achizitionat direct din stupina imediat dupa extractie cu 14 lei . Cum iti explici ca atunci cand procesatorii alergau cu banii dupa miere de salcam vine unul si o da cu 9 lei !!!! e o singura explicatie : LA 9 LEI/KG E MIERE FALSA DE SALCAM daca in ea gasesti maxim 3% polen de salcam e mare lucru . Aia care vand cu 9 lei la en-gros salcam sunt excroci si in nici un caz apicultori . Eu cred ca in fapt au vandut hidrolizat cupajat cu 10% miere de salcam .
Dragos2006 scrie:Frate am un Dumnezeu deasupra capului care ma vede ! Cu aparatul tau faci analiza polenica ?
Dragos2006 scrie:Intrebarea ramane !!!! DE CE NU AVANDUT-O LA UN PRET CORECT SI A PREFERAT UN PRET DE MIZERIE ????????????? de ce nu o vinde el acum cu 17 lei ????
jonny_it scrie:Da, altfel nu prea se poate. Sunt printre cele mai sigure teste. Polen + continut grucoza/fructoza/alte elemente.
L-am trimis la GNSC pentru calibrare si in 2013 foarte posibil ca o sa fac analize detaliate, contra-cost.
Nu stiu. Si eu am luat cateva tone de la el; atat a cerut atat am dat...
alt stupar scrie:Jonny, cam multe faci... ca si proiecte
alt stupar scrie:Asta-i tare... are cui da mierea cu 16-17 lei kilul dar o da cu 9Curat jidan...
Cum ziceam... hm....
Dragos2006 scrie:mai -iunie 2012 salcamul era14 lei si in niciun caz 9 lei.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian, Google [Bot] şi 33 vizitatori