LUCIAN AVRAM scrie:care matca imi da rezultate cat de cat bune ..............................pe aia o cumpar ..................si gata
Cum faci sa obtii rezultatele inainte de a o cumpara
LUCIAN AVRAM scrie:care matca imi da rezultate cat de cat bune ..............................pe aia o cumpar ..................si gata
Ruben scrie:@Lucian Avram: Unde-i pretenu Bals?
LUCIAN AVRAM scrie:Ruben scrie:@Lucian Avram: Unde-i pretenu Bals?
la parnaie ...............................a fluierat in biserica
Bambucha scrie:Nu degeaba la austriac la munte norma minima este 7 km radius!! Prin LEGE.
Cine ma impiedica pe mine sa ma asez langa stupina de elita de la Moara Vlasiei, Poieni...![]()
Pana nu apare deci, instrumentul legal, ne raman doar sperantele la vrabia din mana noastra! Cam atat!
Mircea_63 scrie:LUCIAN AVRAM scrie:care matca imi da rezultate cat de cat bune ..............................pe aia o cumpar ..................si gata
Cum faci sa obtii rezultatele inainte de a o cumpara
Bambucha scrie:Luciane stai asa, ca dupa ce apare legea, mai trebuie si implementarea...controlul...sanctiunea... ca romanul nostru e dibaci la toate si are mintea agera![]()
Mai curge ceva apa pe Dunare.
Bambucha scrie:Luciane stai asa, ca dupa ce apare legea, mai trebuie si implementarea...controlul...sanctiunea... ca romanul nostru e dibaci la toate si are mintea agera![]()
Mai curge ceva apa pe Dunare.
Ruben scrie:Apai, dragilor, instrumentele legale si Romania...baba si boxu. Si daca ar fi lege, ce mare branza ar fi? La noi functioneaza constitutia bacsisului...
Mircea_63 scrie:Ma intreb: oare ideea asta de a urca musai la munte...nu are o scapare?
Sunt zone de campie cu lipsa localitati sau albine pe o raza de 10 km. Lipsa padure! Foarte probabil ca si fara albina. Unde-i padure sunt si scorburi si albine (salbatice?-libere!)
Zone unde n-au ce culege si nu le prieste, dar numai bune de dus niscaiva stupi la nunta. Masa si beutura din partea gazdei!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator