Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi.
Am hotarat sa fac actele necesare pentru detinerea stupilor.
Am mers la asociatia de unde apartin si am intrebat ce trebuie sa fac sa fiu in legalitate cu stupina. Am primit o lista verbala si valea.... printre randuri zicea "adeverinta de la DSV" cum ca fetele sunt sanatoase.
Merg la DSV si belea, sare unu pe mine si ma intreaba ce proiect fac, am zis " nu fac proiect, vreau doar sa intru in legalitate", se stranba la mine si zice "asa ziceti toti", si ma instinteaza incruntat ca vine sa vada camera de extractie!!!! Stiam eu ceva , dar se pare ca nu stiam tot.
Ma pune sa adun gramada de acte ,si sa ma intorc la el; zi si facut.Ma intorc a doua zi , si ce sa vezi, ma ia mai tare in primire, ca vine sa vada ,sa constate , ca numara albinele, ca numara stupii, ca vine sa vada dotarile din camera de extractie si multe altele sub forma de amenintare.
Acuma,..... eu aveam nevoie de "adeverinta DSV" ca sa o duc la ACA, ca ei mi-au cerut-o, ....asta ma ia in primire ca pt. ce am nevoie de adeverinta si tot asa o tine intr-o amenitare.Am zis ca imi trebuie pt.ACA. A zis sa ii arat hartie de la ACA cum ca mi-au cerut ei adeverinta DSV.Ce tre sa fac?
Ok ,am inteles , cine are albine , obligatoriu trebuie sa aiba camere aia de extractie? Ok, da cine imi zice cum trebuie sa arate acea camera si ce trebuie sa contina , ca sa o fac si sa nu mai am belele cu nebunii.
Ma intriga faptul ca s-a purtat foarte murdar si lasa sa se intelaga ca o sa vad eu cat o sa pierd daca nu ma rezolva el...
Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii ce tre sa fac cu camera minune?