Am 39 de ani, crestin ortox, insurat, 2 baieti si un frate geaman.
De profesie sunt programator iar ultima pasiune descoperita este apicultura.
Primele albine le-am primit in 20 aprilie 2012 de la un unchi de-al meu care e apicultur de aproape 50 de ani. Era un roi pe 2.5 rame(nu erau chiar 2 intervale), mi-a mai pus unchiul o rama cu puiet capacit si una cu miere si pastura intr-un dadant pe 12 rame fara capac (deoarece el are pavilion)
Toate acestea se intimplau in concediul de paste cand am fost cu familia sa-mi vizitez parintii in Suceava. Era f. frig si ploua - nu cred ca erau mai mult de 10 grade. Eram cu masina de la firma - un vw golf - si desi aveam oarece bagaj am pus stupul in portbagaj iar restul bagajelor le-am ingramadit cum am putut - eram in al 9-lea cer. Tot drumul copiii m-au innebunit cu albinele: sa le dam apa, sa oprim sa primeasca aer, sa ne uitam la ele....
Am ajuns tarziu in Timisoara si a 2-a zi de dimineata am dus albinele la sat unde am o casa cu gradina cumparata acum 5 ani pentru a petrece weekend-urile departe de oras.
Sfarsitul episodului 1. Din episodul urmator - achizitia unor stupi folositi, pregatirea lor, mutarea roiului in casa noua si altele