Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI INTALNIRI APICULTORI - CALATORII

Intalniri apicultori, comentarii despre targuri, calatorii .In aceasta sectiune se pot introduce si poze sau filmulete etc.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Intalnire apicultori din Bucuresti

Mesajde MyBees » 06 Mar 2012, 23:44

Mircea, am inteles exact :)
Incercam doar sa fac o gluma, fara a ma referi la tine sau la cineva anume...

Ideea este ca putem sa ne pregatim din timp, cel mai probabil ne vom putea bucura si de prezenta colegilor de prin tara...
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde adriann » 07 Mar 2012, 02:17

As propune sa facem 1-2 intalniri/luna intr-o locatie accesibila,linistita pt. toata lumea.
Sa ne intalnim in prima si a 3-a zii de marti/miercuri/joi din luna undeva la o "bodega" ok.
Lunea si vinerea nu sunt zile bune. Lunea mai multe probleme pt. cei care avem si cate un job... vinerea dupamasa mai pleaca lumea de prin bucale.
Undeva unde sa se poata sta pana tarziu in dimineata, pretul berii sa fie ok si sa nu fie gen pub cu muzica data tare sa nu poti sa te intelegi cu colegii de la masa.
In faculate frecventam "Hanul cu Tei".. preturi si atmosfera super ok. Acum nu prea mai frecventez barurile.
Terasele o sa se deschida prin mai-iunie.... o varianta super dar limitate deobicei la ora 24.

Mai putem eventual sa ne intalnim undeva la un gratar la iarba verde...intr-un weekend...locatii pe langa bucuresti sunt destule, pe malul unei balti. Fiecare vine cu ce vrea sa puna pe gratar si ce vrea sa bea (musai sa vina cu sofer) si maxim 10-15% extra.

Asteptam propunei de locatii pt. baut bere pot spune in final.... si propun ca peste 2 sapt. sa ne vedem la o bere rece.
adriann

Mesajde laur1 » 07 Mar 2012, 09:06

eu lucrez la restaurant pui de urs. daca vreti ne putem intalni acolo este non stop asa ca putem sta cat vrem.muzica este ambientala deci se poate auzi pana in celalalt capat al mesei.imi spuneti cand si rezerv masa.locatia este in regie.
Daca voi nu ma vreti,eu va vreu!
laur1

Mesajde laur1 » 07 Mar 2012, 09:08

cand este targul in Baneasa?
Daca voi nu ma vreti,eu va vreu!
laur1

Mesajde adriann » 10 Mar 2012, 01:15

local decent... frecventam cand eram in faculta
adriann

Mesajde adycnst » 10 Mar 2012, 13:59

intalnirile la iarba verde nu le putem face in pastoral!?...daca ne intalnim foarte des devine monotonie ce ne-am mai putea oare povesti dupa o luna!?... :lol:
adycnst

Mesajde stroe » 16 Iun 2012, 21:18

Intre stuparii bucuresteni cea mai perfecta intalnire este la tei. La o bere cu aroma de tei.
stroe

Mesajde MyBees » 07 Noi 2012, 18:45

"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Anterior

Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII