Prima pagină BAZA MATERIALA APICOLA ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE

Discutii despre baza materiala folosita in apicultura (tipuri de stupi,alte materiale,etc.).
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: remorca cu 1 axa vs remorca 2 axe

Mesajde rodanny » 08 Noi 2012, 11:58

Merci Kamy pentru experinata ipartasita....dar asa cum ziceam....nu o folosesc entru stupi...
Doar ca remorca....pentru marfa sa zicem...
Am pus acest topic aici deoarece consider ca toti de aici v-ati lovit cu mutle probleme...si am de invatat de la voi toti...
oricum multumesc inca o data tuturor parerilor....
Azi am dat comanda pentruo remorca pe 2 axe...knot VGB13....pentru cei care stiu modelele ....
Cu sistem de franre cu tot tacamul...pregatita pentru a-i monta mai tarziu coviltir....
Toate cele bune...
danny
rodanny

Mesajde Cristian IONITA » 08 Noi 2012, 15:38

ghitacusman scrie:multumesc pentru raspuns .Am gasit ceva tabele la RAR unde specifica 12 m .

vreau sa vad si eu unde si ce scrie?

valoarea aceasta se aplica la ansamblu (masina plus remorca) sau la fiecare vehicol separat?

ieri pe autostrazile europene am vazut multe ansambluri masina platforma plus remorca platforma auto care sigur depaseau cei 12 m (fiecare platforma putea incarca 2 sau chiar 3 masini)
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 08 Noi 2012, 21:07

oki ..... deci atat timp cat eu asamblez mijloace de transport omologate (si nemodificate artizanal) nu am de ce sa-mi fac probleme de lungime.

Dvs ceva posturi mai sus ati intrebat de ansamblu .... si de aceea am tinut sa fie clar precizat faptul ca limitarea la 12 m (si probabil exista ceva de genul si pentru latime) se rewfera la fiecare vehocul in parte.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde kamy » 08 Noi 2012, 21:32

io stiam de 18m /ansamblu si cand am mers primul an cu busul in 2000 aveam 12+10,5 adica 22.5 metri /ansamblu ne-am ratacit oleaca prin tarlaua bucurestiului am facut un tur pe la arcu de triumf,am pus 2 baieti sa blocheze circulatia pana am intors langa podu de la otopeni,am ajuns si pe la cernica pe unde stateau niscai fete de-am mai facut intoacere si acolo la o intersectie si le-am lasat bonus un pumn bun de albine sa le-ndulceasca!
kamy

Anterior

Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE