de delorin I » 08 Noi 2012, 14:59
Credeti ca banii astia sunt asa de dragul de a fi? Eu cred ca e o dovada ca acolo in toata birocratia UE(spre deosebire de tarisoara asta cu nume de ROMANIA) cineva gandeste strategic! Cu populatia de albine in declin in toata America si o buna parte a Europei, ma refer la aceasta noua boala ce a lovit serios in anii trecuti, fondurile astea sunt o bine tintita investitie in viitorul unor oameni (in sensul de hrana si nu de locuri de munca in sensul inceputului de polenizare manuala umana pe model chinez sau de investitii masive in industria agricola pentru obtinerea unor noi soiuri de plante autofertilizante, soiuri care ar schimba definitiv soarta plantei)! Pana la urma, pe aici tot ce facem este subzistenta...ca avem 40 de stupi, 100 sau 200 ce sansa aveti pe langa unul din afara care are 2 sau 3000 de stupi? Cert e, treaba asta cu fondurile ...chiar mi se pare o chestie de ViZIUNE! Ceea ce pe aici, pe aceste plaiuri nu prea gasesti.....doar carpaci, amatori, cantareti in urechi si barba!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!
“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)